ŠTA OTKRIVA VAŠ HOROSKOP

Vreme i tempo u kome zivimo namece nam nova pravila u ponasanja; prilicno smo uzurbani i u stalnoj potrazi za korisnim informacijama kako bi smo ispunili svoje zivotne ciljeve ili snove. Sveopsti drustveni razvoj i moderna nauka imaju zadatak da konacno odrede Univerzum i nase mesto u njemu, zatim da razjasne uticaj planeta i kosmosa na nasu sudbinu.
Najbolji casovnik koji za sada imamo je nasa planeta - Zemlja, koja se krece oko svoje ose tacno za 23 casa i 56 minuta. Ovo je period od jednog zvezdanog dana, koga su astronomi proglasili za jedinicu vremena. Naravno, zvezdani dan je ponekad kraci ili duzi.
Astronomi su pomocu atomskih casovnika utvrdili uzrok gresaka u kosmosu. Mesec, stvaranjem plime i oseke, povecava trajanje dana. Takodje i iznenadne erupcije na Suncu uticu na Zemljinu rotaciju, kao sto uticu i na sve ostale planete. Posledice ovih delovanja mere se "malim" delovima sekunde, ali je ovaj fenomen ipak impresivan, ako se uzme u obzir koliko je energije potrebno, da bi se usporila ili ubrzala masa Zemlje.
Dakle, ako je dokazano da i Zemlja podleze iznenadnim cudima vasione, namece se logicno pitanje: Sta se tek desava sa covekom, kao malim organizmom koji zivi na njenoj povrsini?

Da li Vam je poznat podatak: da se usled dnevne rotacije Zemlje oko svoje ose, i ostale planete, kao i Sunce pojavljuju na istoku, zatim se lagano penju na nebeskom svodu, dok ne dosegnu svoj najvisi polozaj - tacku kulminacije, a onda se lagano spustaju nazad i "utonjuju" na zapadu. To je njihovo dnevno kretanje, sto znaci - da nemamo samo solarni i lunarni, vec imamo i Merkurov, Venerin, Marsov i ostale dane, kao i sate drugih planeta Suncevog sistema.
Pre nekoliko godina, sprovedena su kompleksna istrazivanja na 25.000 ispitanika u Evropi.

Rezultati govore da polozaj planeta u trenutku rodjenja, uzrokuje ili ukazuje na pravilnost u IZBORU ZANIMANJA - odnosno da je izbor zanimanja ili profesije, uslovljen polozajem i uticajem planeta.

Sistematskom obradom ovih podataka ustanovljeni su vazni pokazatelji - zakljuceno je da svaka grupa zanimanja ima svoj planetarni casovnik.
(Statisticke anomalije su se javljale uvek neposredno po izlasku, ili pri kulminaciji pojedinih planeta.)

· Rezultati su pokazali i da najveci broj osoba rodjenih u trenutku pojave Marsa na horizontu i u casu njegovog prolaska kroz najvisu tacku na putanji, kasnije postaju naucnici, lekari, sportisti, vojnici ili "uniformisani" poslovni ljudi.

· Buduci glumci, slikari, muzicari, umetnici ili soumeni su se radjali pod snaznim uticajem Meseca, Venere, Jupitera, Neptuna ili Urana.

· Eminentni naucnici ili cuveni lekari, radjali su se pod snaznim uticajem Saturna, dok se buduci politicari radjaju pod snaznim uticajem Jupitera.

Kosmicke pulsacije koje se odvijaju u ciklusu od 24 casa, uticu na to da se u odredjenom vremenskom intervalu radja veci broj buducih lekara, u nekom drugom intervalu - veci broj politicara, umetnika, sportista, kao i buducih predstavnika ostalih zanimanja.

Na osnovu astronomskih izvestaja o tacnom polozaju svih planeta Suncevog sistema, dobijamo uvid o njihovom dnevnom kretanju, tj. o njihovom "izlasku" i "zalasku". Upravo, ovaj podatak ima izuzetno veliko znacenje kao pokazatelj buduceg zanimanja, jer karakter i uticaj planete odredjuje - buducu profesiju.

U kontekstu Natalne astrologije, vazi pravilo: da je polazna tacka analize - natalni horoskop, kao i njegovi osnovni elementi.

Kada se analiziraju predispozicije za izbor buduceg zanimanja posebno se izdavaju, kao najvaznije determinante:
kulminantna planeta; polozaj MC-a; zatim prisustvo palaneta, kao i njihovi aspekti u desetoj, sestoj i drugoj kuci. Posebno treba uzeti u obzir i vladaoce tih kuca u medjusobnim aspektima, pri tome, vaznu ulogu imaju svakako ASC i natalni znak. Naravno, svaki natalni horoskop je uvek po necemu veoma "specifican", a te karakteristike daju poseban pecat, kako na strukturu licnosti, tako i na njeno profesionalno opredeljenje.

Kao veoma interesatan podatak navodimo cinjenicu da su svi "veliki" i eminentni astrolozi imali dominatan - naglasen uticaj Urana u svom natalnom horoskopu, zatim brojne medjusobne aspekte izmedju Meseca, Neptuna, Urana ili Merkura, kao i jednu od "okultnih" planeta na MC-u, koji predstavlja tacku kulminacije (vrhunac) kroz oblast poslovnog delovanja.

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com