Horoskop: Strelac

Ljubav

 

Nemojte ignorisati nečije prisustvo ili poruke. Partner želi da se nalazi u centru Vaše pažnje.

 

Posao

 

Iskustvo koje stičete u poslovno-finansijskoj saradnji pokazaće se od velike koristi.

 

Zdravlje

 

Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Najbolje je da po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Nemojte dozvoliti da vas neko nagovara na riskantne poteze. Potreban vam je dobar podsticaj ili neko ko bi vas podržao u odlučujućim situacijama. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da u potpunosti izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da vas navede na pogrešan emotivni izbor.

Povoljni uticaj Venere dovoljno je da vas uveri - da je ovo za vas ljubavlju ispunjavajući period. Stvari su još bolje: To znači da su pred vama posebni dani u kojima će se dogoditi nešto značajno i posebno. Sa druge strane, postoje i neki odnosi kojih ćete biti ispunjeni tenzijom i možda ćete prolaziti kroz komplikovane fazee. Uprkos tome, s voljenom osobom bićete usklađeni i ljubav će pobediti.

Ponekad dobra veština u taktiziranju ima presudan uticaj u završnoj fazi igre i posebno u odnosu na ostale takmičare. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u utorak, četvrtak i subotu. Obavezno računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim visoko rizičnim situacijama u sredu i petak.

Stalo Vam je da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, ali često postoje određeni nesporazumi i prati Vas nesklad u proceni zajedničkih interesa. Potrebna Vam je diplomatska nota i umerenost, kako biste izmirili različite suprotnosti koje postoje u poslovnim pregovorima. Posvetite više pažnje rešavanju nekih aktuelnih problema i finansijskih računa. U odnosu sa voljenom osobom provejava doza uzajamne nesigurnosti i nerazumevanja. Situacije koje po Vašem mišljenju izgledaju komplikovano, Vaš partner posmatra drugačijim očima i ima različito viđenje ili optimističke prognoze. Potrebno je da prevaziđete sve razlike koje Vas udaljavaju od drage osobe i zajedničkih tema.

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2017. godine, najavljuje niz događaja koji donose novi i veliki uspon na svim životnim poljima. Pred Vama je godina koja posebno naglašava Vaše drugo, peto i osmo polje. Usmerite svoju pažnju na najveće životne vrednosti, jer očekuju Vas značajni dobici koji će Vam život učiniti lepšim i udobnijim. Mogući su neobični obrti koji donose uspeh i sreću. Sada imate priliku da po potrebi kombinujete samostalno sa zajedničkim delovanjem. Važno je da već početkom godine precizno odredite sve svoje ciljeve i da se dogovarate sa partnerom, prijateljima ili saradnicima, kako biste delovali dovoljno uspešno i efikasno na više strana.

 

Ljubav

 

Nova 2017. godina najavljuje razne emotivne oscilacije u raspoloženju, koje će Vas podsticati da povremeno detaljnije prispitate svoj odnos sa partnerom ili odluke o zajedničkom životu. Ipak, sve srećne odluke uvek se zasnivaju na zajedničkim dogovorima i na harmoničnim odnosima. Očekuje Vas serija nekih prijatnih dešavanja i uzbudljivih iznenađenja u periodu krajem januara i tokom februara meseca. U periodu od 07. aprila lako ćete rešavati sve dileme kroz koje prolazite, naročito uz podršku svoje porodice i partnera. Novi emotivni zanos koji će Vas ispuniti i prijatni događaji koji će na poseban način obeležiti Vaš društveni, ljubavni ili porodični život očekuju Vas tokom avgusta, i naročito u periodu od oktobra meseca do kraja godine. Prepustite se svojim osećanjima i uživajte u nekim neobičnim situacijama, lepim ispunjenjima ili u raznim životnim privilegijama na koje ćete biti veoma ponosni krajem godine.

 

Posao

 

Početak 2017. godine obećava naglašenu dinamiku i pozitivne promene na svim životnim poljima. U skladu sa svojom prirodom i širokim spektrom interesovanja koja imate, odgovorite na sve dobre ponude koje će Vam omogućiti ličnu afirmaciju i profesionalno usavršavanje. Ako promišljeno investirate u svoje znanje ili sposobnosti, očekuju Vas pozitivni rezultati već krajem januara i tokom februara meseca. Važno je da podstičete kreativne ideje u svom okruženju i da se hrabro upustite u razne izazove, jer bez većeg rizika nema ni većeg uspeha ili dobitka. Značajni događaji koji donose novi talas afirmacije i napredovanje na poslovnoj lestvici očekuju Vas tokom aprila i juna meseca. U drugoj polovini godine, naročito u periodu od septembra meseca bićete u sjajnoj prilici da uspešno rešavate i mnoga finasijska ili imovinska pitanja. Pratiće vas zapaženi uspeh ili veća priznanja u poslovima iz domena politike, komunikacija, umetnosti, mode, medija, medicine, sporta.

 

Zdravlje

 

Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će Vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobadjate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije imunološkog sistema, prolazne prehlade, kao i neke hronične tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 20. marta do 17. aprila, i zatim od 28. avgusta do 19. septembra.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Znakovi