KOSMICKA ILI BOZANSKA MAPA

Uvek se postavlja pitanje sta je u zivotu manje ili vise vazno, i sta nije, jer covek se neprekidno spotice o nemoc da pravilno vidi sebe i druge, i put svetlosti. Zagledani u carevo ruho i ne vidimo da cara nema ili gledajuci u drvece u sumi, zaboravili smo da trazimo put kojim smo krenuli.
Neko je lep, a neko nije; neko je inteligentan, a neko nije; neko je obrazovan, a neko nije; neko je bogat, a neko nije; neko je slavan i uvazavan, a neko nije; neko ima upravljacki status, titulu i moc, a neko nema, i tako mozemo nastaviti sa nabrajanjem mnogih razlika koje nam izgledaju vazno.
Ali, koliko god postajale vidljive razlike u odnosu na nekog ko je savrsen po svojoj lepoti, genijalan po saznanju i dostugnucima, nekog u cijim venama tece plava krv ili ko upravlja svetom, sve te odlike imaju prolazno znacenje. Sve vidljive razlike od kraljevica do prosjaka su sustinski nebitne, jer one su uslovljene i odredjenim vremenskim trajanjem.
A ono sto je "vecno" svi nosimo u sebi i nije uslovljeno fizickim telom, stvaralackim delima ili titulama i bogatstvom.

Da li je samo nas duh ili energija nasa proslost, sadasnjost i buducnost u vecnom protoku vremena? I da li je nas put svetlosti, samo mali korak ka stvaranju kosmickog savrsenstva?
Jasno je, da ce jednog dana svako od nas morati da se suoci sa "onim" sto je stvorio u sebi. Jer na kosmickoj (bozanskoj) mapi, vredno je samo "ono sto nosimo u sebi".Mudrost i sreca je pravilno rasporediti i nadograditi zivotnu energiju (duh) koju u sebi nosimo. Detinjstvo, mladost, zrelost i starost su cetiri strane naseg unutrasnjeg sveta, koje zajedno cine jedinstvo i sklad kroz lepotu svih zivotnih previranja.

vrhZa svaku Vašu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nešto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAŠ IZBOR BUDE NAŠE
ZAJEDNIČKO ZADOVOLJSTVO!

SREĆNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com