Umece zivljenja
Pravog muskarca otkrivamo za stolom


Male tajne

Francuska grofica Nadin de Rosfild, cuvena autorka mnogih knjiga o bontonu i ponasanju, tvrdi da se pravi dzentlmen otkriva i prepoznaje za trpezom.

Pravi dzentlmen izbegava razgovore o politici, religiji, bolesti i smrti, ne kaze "Prijatno" na pocetku rucka, vec kulturno saceka da domacica to prava kaze, ne srce supu, ne zuri sa jelom, vec pocinje prijatan razgovor, ne topi zalogaje u supi ili u sosu, ne "brise" tanjir komadicima hleba koji kasnije pojede.

Poznata izreka: "Kakav je na jelu, takav je i na delu", upucuje na povezanost ili slicnost izmedju ta dva oblika ponasanja. Dakle, kako se muskarac ponasa za trpezom, obicno je takav (slican) i u krevetu -- za vreme ljubanog cina.

Cuvena grofica Nadin kategorisala je sedam tipova muskaraca:

PRAZNICAN (svecani) TIP

Za njega svako jelo predstavlja svojevrsni ritual ili "mali intimni praznik". Pored njegove trpeze uvek su postavljeni buketi lepo aranziranog cveca, a za vreme rucka on redovno pusta neku tihu i romanticnu muziku. Ovaj tip muskarca u krevetu ume da se ponasa vrlo romanticno i suptilno, on je spreman na mnoga lepa i nezna iznenadjenja. Njegova partnerka uziva u mnogim ljubavnim carima. Korespondira sa horoskopskim znakom: Rak, Lav, Ribe.

TIP "ZDERONJE" -- ALAVKO

Pri samoj pomisli na obilnu trpezu, njemu polazi voda na usta. On obozava hranu, ali takodje uziva i u svim ljubanim carima. Ovaj tip muskarca stremi ka tome da u krevetu dozivi sto vise prijatnih uzbudjenja. Ipak, reaguje veoma burno ako je jelo prezacinjeno. Na slican nacin se ponasa i prema svojoj partnerki ako su njene zelje u krevetu iznad dozvoljenih merila. On namece svoju dominaciju. Korespondira sa horoskopskim znakom: Bik, Strelac, Skorpion, Ovan.

UBRZANI TIP

On jede zato sto mora -- iz potrebe. Njemu cak ni lepo ili ukusno pripremljeno jelo ne predstavlja narocito zadovoljstvo. Stalno prebira po tanjirima, zamera kuvarici i gundja skoro posle svakog zalogaja. Slicnog ponasanja je i u krevetu -- cesto je umoran, iscrpljen, "odsutan" u mislima ili je prazasicen. Njemu nedostaju optimizam i vise zivotne radosti. Korespondira sa horoskopskim znakom: Jarac, Devica.

UKOCENI (uniformisani) TIP

Ne voli da proba nova jela ili ono za koje nije siguran da je dobro. Zbog toga izbegava egzoticna i pikantna jela. Ovaj tip muskarca u krevetu ume da se ponasa vrlo konzervativno, zategnuto i krajnje nemastovito. U seksu ume da bude pomalo trom i oskudan, obicno ne pokazuje volju za duzom predigrom, kao ni za duzim ljubavnim cinom. Kod njega brzo dolazi do "zadovoljenja potreba". Korespondira sa horoskopskim znakom: Jarac, Devica.

TIP SLADOKUSCA

Obicno ne voli viseserijska kuvana jela sa brojnim prilozima i pecenja, a velikim sa nestrpljenjem ocekuje tortu i slatke poslastice. Za njega desert predstavlja najomiljeniji deo obroka. Ovaj tip muskarca u krevetu ne voli duzu predigru, vec sa nestrpljenjem prelazi na "glavni cin". Nije narocito zainteresovan da mnogo ugadja svojoj partnerki, a zauzvrat ocekuje da mu se udovoljava. Korespondira sa horoskopskim znakom: Ovan, Vaga, Blizanci.

TIP STRUCNJAKA -- KUVAR

On je u stanju satima da priprema neko jelo i ne voli da mu se neko mesa sa strane. Zaista je pravi majstor u kulinarsvu, ali takodje je i vrlo zahtevan u krevetu. Ljubavnu igru i seks voli da planira do sitnih detalja i pri tome cesto ume da zaboravlja na seksualne zelje svoje partnerke. Za njega je ljubavna igra cin koji predstavlja veliko zadovoljstvo, pristupa potpuno predano. Njegova partnerka ima priliku da uziva. Korespondira sa horoskopskim znakom: Skorpion, Vodolija.

NEMARAN TIP - ALJKAVKO

U svojoj nemarnosti ili rasejanosti cesto ume da prosipa jelo oko sebe, kao i da isprlja svoju odecu ili da ostavi tragove, mrve i fleke. Na slican nacin se ponasa i u vodjenju ljubavi. Pomalo je "tezak" ljubavnik, i ako njegova partnerka ne poseduje izrazeni smisao za humor i strpljenje, bolje je da previse ne eksperimentise sa njim. Cesto je okrenut ka zadovoljenju svojih potreba, a ne obazire se previse na zelje svoje partnerke. Pri tome, brzo postize ljubavni vrhunac. Korespondira sa horoskopskim znakom: Blizanci, Ribe, Vodolija.vrhZa svaku Vasu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nesto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAS IZBOR BUDE NASE
ZAJEDNICKO ZADOVOLJSTVO!

SRECNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakic mozete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com