Horoskop poznatih licnosti
Zdravko Colic


ASTRO PROFIL I PROGNOZE

Na osnovu poznate legende kaze se da su Blizanci "miljenici Bogova", a koliko u tome ima istine, prosudite sami! Zdravko Colic je svakako veliki miljenik publike, a narocito velike simpatije osvaja u zenskim redovima -- ipak, nista nije slucajno.

Sa stanovista astrologije, odnosno na osnovu analize Natalnog horoskopa, rec je o veoma zanimljivoj kombinaciji vazdusnog znaka -– Blizanci (natalni znak) i vodenog znaka –- Skorpion (Ascendent tj. podznak).
Dakle, kombinacija znaka i podznaka, zatim polozaj planeta u natalnom horoskopu, kao i njihovi aspekti navode na zakljucak da je Zdravko Colic "predodredjen" za veliki uspeh u domenu muzike i soubiznisa.

PROFIL LICNOSTI

Zdravko poseduje ogromnu kolicinu entuzijazma i kreativne energije, veoma je pokretljiv, dinamican i aktivan u svakom pogledu. Naravno, vladajuci znak (Blizanci) ga navodi na mentalnu aktivnost i na razlicite forme izrazavanja (verbalne -- jezicke, vokalne), dok konjukcija Sunca i Marsa u njemu podstice hrabrost, sportski duh, optimizam, naglost, neumerenost, izgaranje, jaku volju i naklonost prema najrazlicitijm sadrzajima zabave, ali i sklonost prema riziku. On ume da bude veoma disciplinovan, uredan, tacan, perfekcionista, cak i "strog" u postovanju pravila ili veliki kritizer pri postavljanju odredjenih normi i zahteva, prvenstveno u poslu (Saturn u desetom polju, u Devici).

Zdravkova "slaba" ali istovremeno i "jaka" strana licnosti je velika osetljivost na mentalnom nivou (Blizanac, Merkur kvadrat Pluton) i naracito na emocionalnom (Venera u Raku, u kvadratu sa Neptunom; Mesec u Ovnu, u kvadratu sa Uranom i u opoziciji sa Neptunom). Lako i brzo se uznemiri, ali takodje ima potrebu da prima i poklanja ogromnu paznju svima koji se nalaze u njegovoj blizini. U osnovi licnosti je veliki "emotivac" (a to ume vesto da prikrije) koji tezi ka klasicnom modelu porodice i odnosa prema zeni; od ranog detinjstva ima utemeljenu sliku i odredjene "fantazije" koje ne moze lako da ostvari (Mesec u opoziciji sa Neptunom i u kvadratu sa Uranom).

Radoznalog je duha i spreman da prikuplja razlicite informacije, vodi ga zelja za saznanjem i otkrivanjem nepoznatog u mnogim oblastima zivota; tezi ka neprekidnom usavrsavanju na duhovnom i profesionalnom nivou (Saturn u desetom polju u sekstilu sa Venerom u devetom).

Tajna njegovog mladalackog izgleda je u njegovom mladalackom duhu (konjukcija Meseca i Jupitera u Ovnu, u petom polju). Poseduje sposobnost da se cesto "odusevljava" srcem ili spremnost da oseti radost zabog razlicitih "sitnica"; on nosi melodiju - "odu radosti" u svome srcu.ASTROLOSKE PROGNOZE

Astroloska cinjenica se dokazuje vec na prvi pogled, jer do 29. juna izbor dana odrzavanja velikog koncerta u Beogradu, bio bi pogresan ili "nemoguc", iz nekog logicnog ili iznenadanog razloga.

Zdravko je veliki profesionalac i poseduje "licnu harizmu", ali on ogromnu snagu crpi iz svoje najblize ekipe ljudi koji ga okruzuju i takodje predstavljaju njegovu "tacku oslonca" (Merkur na Descendentu). Postoji i neka "tajna veza sa publikom", koja ga cini dovoljno velicanstvenim pri svakom nastupu.

Inace, u narednom periodu Zdravko ce biti vrlo aktivan u javnom zivotu, kroz razlicita putovanja, gostovanja i nastupe. Tranzit planeta ukazuje da ce dosta energije i vremena posvetiti svom poslovnom zivotu, karijeri i nastupima, ali pod nesto "tezim okolnostima".

Od 14. jula ulazi u povoljan period koji mu omogucava uspesna putovanja, satisfakciju u inostranstvu ili kontakte sa osobama koje mogu da organizuju njegove nastupe.

U periodu od 21. jula pa nadalje, menjaju se okolnosti na poslovno-finansijskom polju. Izvesne komplikacije koje su obelezile prethodni period, odredjena kasnjenja u vezi sa isplatom honorara, dugovanja i slicno napokon ce biti razresene.

Generalno, period od 22. jula do 17. oktobra cini veoma aktivno njegovo drugo polje, odnosno rec je o finansijama, investicijama, materijalnim vrednostima, plodovima rada. Medjutim, takodje je naglasen aspekt kontinuranih priliva i rashoda. Gledano sa jedne strane, pratice ga dobre zarade ili prilivi, ali uz povremene i iznenadne troskove ili neki vid "materijalnog ostecenja".

Sugerise mu se veliki oprez, umerenost i uzdrzanost u vezi sa finansijskim ulaganjima i, narocito, izbegavanje svakog vida rizika u periodu od 17. septembra do 11. oktobra.

U periodu od 11. avgusta otvaraju mu se sjajne mogucnosti za nekakav vid dugorocnijih investicija, ali pod "strogo kontrolisanim uslovima". Vazno je da bude dobro informisan i da se ne povodi za svojim impulsima.

Krajem septembra i pocetkom oktobra, pratice ga razliciti problemi pri komunikaciji, u partnerstvu ili prilikom saradnje sa nekim "starijim" osobama, pvemstveno sa nekim od dugogodisnjih saradnika. Postoji mogucnost razocaranja, gubitka ili prekida saradnje sa jednom za njega vaznom osobom.

Licna sreca i zadovoljstvo ga ocekuju od 12. jula, tada mu predstoji izuzetno lep ljubavni zivot, kao i odnos sa bliskim osobama. A od 17. avgusta bice u prilici da ostvari svoje vazne planove vezane za zajednicki zivot. To je period ljubavnog procvata i mogucnosti da se potpuno afirmise u odnosu sa voljenom osobom. Povoljni planetarni aspekti ukazuju na skoro idealno vreme da se ostvari zeljeno i moguce, kao i na prisustvo faktora "velike srece".

Inace, izuzetno lep i srecan period u ljubavnom zivotu pratice ga od juna 2002. pa sve do kraja januara 2003.

Na osnovu sugestije astrologa ovo je period kada treba da realizuje svoje najvece ili najvaznije ciljeve u odnosu sa ljubavnim partnerom, kao i u zajednickom zivotu.

U periodu od 8. novembra do kraja 2001 godine, pratice ga povoljni aspekti i bice u prilici da se angazuje u pogledu resavanja zapocetih pitanja i planova vezanih za privatni zivot, kroz kucu, dom i porodicu. Krajem novembra i tokom decembra osetice razlicite blagodeti svog uspeha i potrebu za "lagodnijim" zivotom. Bice u prilici da uziva u stvarima koje ga licno cine srecnim i zadovoljnim, kao i u omiljenim zabavama.

Period novih i velikih mogucnosti u pravcu daljeg profesionalnog uspeha pocinje od kraja avgusta 2003. Preciznije, novi i veliki uspeh ga ocekuje u periodu od kraja avgusta 2003. pa sve do decembra 2004. godine.

Na osnovu astroloskog vidjenja i sugestije realno je ocekivati "ponavljanje" velikog uspeha, vrhunac i potpuni sjaj kako na zvezdanom, tako i na muzickom nebu.vrhZa svaku Vasu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nesto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAS IZBOR BUDE NASE
ZAJEDNICKO ZADOVOLJSTVO!

SRECNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakic mozete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com