PUT I DUH VREMENA


Covek modernog doba, jos uvek ne ume da odgovori na neka od osnovnih pitanja, kao sto su: Da li dolazi sudnji dan – Apokalipsa, a zajedno sa njim i kraj Vremena? Pitanje koje svakako izaziva nelagodnost, strah ili panicnu reakciju.
Poznato je da strah izaziva poremecaje i zlo, takodje predstavlja i osnov agresivnog ponasanja.
U knjigama mudraca pise: »Ljudi privlace dve vrste dogadjaja: one u koje veruju i one od kojih se plase«.

Ukoliko pravilno shvatimo sustinu Kosmicke energije, onda mozemo i da razumemo covekov strah od »sutrasnjeg dana«. Jaka vera kod coveka obicno je povezana sa visim vibracijama kosmicke energije. Te vibracije privlace slicnu energiju Duhovnog sveta, koja uveliko pomaze da se ostvare nase ideje, zelje ili nadanja. Sa druge strane, ako stalno mislimo (stvaramo opsesiju) da cemo se razboliti od neke bolesti ili da ce se desiti nesto ruzno nama i nasim bliznjima, postoji velika mogucnost da se to i ostvari. Dakle, i dalje ostaje dilema: da li svako od nas tvori svoju buducnost kroz mentalne projekcije, ili mentalne projekcije buducih dogadjaja uticu na nase ponasanje? Tj. da li mi sami na raskrsnicama biramo svoj zivotni put, ili te raskrsnice vec cekaju na nas da se pojavimo?

Postoje mnogi zapisi, knjige i proroci, koji najavljuju »sudnji dan« ili kraj Vremena. Situacja je slicna i kada se posmatra iz naucne perspektive, covek aktivno radi na unistavanju okoline, zagadjenju i razaranju planete. U duhovnom smislu zvuci porazno, ali destruktivno ponasanje, sukobi i ratovi su i dalje osnovni zakoni u politickom uredjenju planete.
Pred nama su dve osnovne alternative: predavanje strahu u prihvatanju cinjenice da svet neminovno ide ka svom krahu ili verovanje da postoji put Duhovne energije, koji ce otvoriti i prosiriti nase saznanje, zatim stvoriti novu ili neophodnu harmoniju duha i tela, koja ce nam pomoci da predjemo u novu dimenziju i harmonicnu etapu Vremena.Da li dolazi kraj Vremena ili je taj »kraj« - pocetak novog i srecnijeg doba, mozda zavisi i od naseg ponasanja i snage naseg verovanja da stvorimo lepsu buducnost. Ako i ne zavisi od nas, snagom svoje vere necemo narusavati mogucu hamoniju i svojim ponasanjem mozemo ostaviti otisak dobrog u Vremenu. Svakako, jednom cemo i to saznati. Na putu ka Duhovnom svetu svako ima svoje mesto.

vrhZa svaku Vasu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nesto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAS IZBOR BUDE NASE
ZAJEDNICKO ZADOVOLJSTVO!

SRECNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakic mozete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com