DEVICA -- DEVICA

Za Vasu kombinaciju vazi pravilo da se slicnosti veoma privlace jer ste oboje po svom elementu zemljani, po principu zenski, po kvalitetu promenjivi, a po temperamentu -- melanholicni znaci.

U astroloskim krugovima vazi pravilo da se Vasa kombinacija prvenstveno preporucuje za prijateljski i poslovni odnos, a tek na kraju postoji sansa za emotivni odnos ili ljubavnu vezu. Naravno, ukoliko vam je stalo da Vas odnos bude pozitivan i dugotrajan, morate oboje negovati osobine kao sto su pravicnost, dobronamernost, saosecajnost, emotivnost i plemenitost.

Ne treba zaboraviti da Vi posedujete osobine koje narocito otezavaju ljubavni odnos i koje predstavljaju potencijalnu opasnost za prekid Vase ljubavne veze ili za probleme koji Vam se namecu u zajednickom zivotu.

Posebno treba obratiti paznju na osobine koje u kontekstu ljubavne price postaju izuzetno negativne, a to su: sitnicavost, uskogrudost, nedostatak empatije, zatim, kritizerska narav i narocito sumnjicavost prema voljenoj osobi.

U stvari, ne treba zaboraviti da Vas ljubavni odnos neprekidno prate potencijalni problemi kao sto su monotonija, nezanimljivost ili medjusobno udaljavanje.

 

Copyright © Astrolook -- zabranjeno objavljivanje bez saglasnosti autoraZa svaku Vasu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nesto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAS IZBOR BUDE NASE
ZAJEDNICKO ZADOVOLJSTVO!

SRECNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com