Magazin

Horoskopski podznak Vaga

Osobine i mentalne sposobnosti osobe kojoj je podznak Vaga


Horoskopski podznak VagaVi ste osoba koja poseduje izuzetan senzibilitet, umetnički i estetski duh i sličnu kreativnu - stvaralačku energiju. Veoma ste šarmantni, senzitivni i "lepršavi". Vaše oko je lepo i oštro, pri tome imate istančani i dobar ukus, reagujete svojim čulima.

Prepoznatljivi ste po "visokom stilu", krase Vas različiti maniri ponašanja i izražavanja, veoma ste taktični i zagovarate kompromis i diplomatiju. Veliki ste zaljubljenik u sve što je lepo, ružičasto, raskošno i sjajno.

 

Okolina Vas etiketira kao "mondensku osobu", a zamera Vam na preteranom koketiranju, na pozoreskim ulogama ili na suviše komformističkim stavovima.

Postižete veliki uspeh u različitim situacijama gde se ispoljava Vaš talenat ili smisao za estetsko izražavanje. U ljubavnom odnosu delujete zanosno, lepršavo i lako izražavate svoja osećanja. Uživate u najraznovrsnijim zabavama i u ljubavnim igrama, rado koketirate, "lako" Vas je zavesti i veoma ste zaljubljive prirode.

Pitanje emotivne odanosti ili prvrženosti je za Vas vrlo "širok pojam". Od svog partnera očekujete najbolji tretman i pri tome ste veoma zahtevni, pa i neskromni. Druželjubive ste i miroljubive prirode, često oko sebe imate veliki broj prijatelja, još više poznanika i udvarača.

Fizički izgled

Žene se svrstavatavaju u osobe srednjeg ili nižeg rasta, a muškarci u osobe višeg ili srednjeg rasta. Skladne građe tela, žene su veoma zgodne i zavodljivog - ženstvenog izgleda. Muškarci skladno ili atletski građeni i veoma privlačni. Međutim, kod oba pola je izražena tendencija ka gojaznosti u srednjim ili poznim godinama.

Glava okruglasta ili ovalnog oblika, ten svetao i nežan, pravilne crte lica, obično imaju rupice na obrazima, nos lepo oblikovan i pravilan (grčki profil), oči krupne, izražajne braon ili svetle (najčešće plave) boje, kosa varira od crne do tamnije smeđe. Naglašene i lepo oblikovane usne. Odlikuje Vas lep i mladalački izgled.

Vaša osnovna fraza je: "Ja odmeravam - procenjujem".

Komentari(0)
Ostavi komentar