Magazin

Kako 100% uspešno odvući Strelca u krevet

strelac

 

 

TAKTIKA: Ja sam dobar u tome. Promocija, reklamna taktika.


U svetu prodaje, reklamirajte se, reklamirajte se, reklamirajte se.

 

Ovu izreku možete iskoristiti i da zavedete Strelca. Recimo da niste do sada uspeli da odete ​​u krevet sa Strelcem, a pokušavate da ga impresionirate, tako da ipak na kraju hoćete.


"Ne znaš šta propuštaš". Da li je Vas neko pokušao da zavede ovom starom i izlizanom frazom?

Pa, to sa Strelcem ponekada uspeva. Strelac mrzi samu pomisao da propusti nešto uzbuđujuće. Ako možete da ga ubedite da ste Vi to uzbuđujuće, u igri ste.


Stvar je u tome da morate da budete ubedljivi, ako ne želite da Vas Strelac vrlo brzo zaboravi. Čak možete i da spomenete pohvale od strane ostalih „zadovoljnih mušterija“. Jedno upozorenje: bolje bi bilo da budete prilično ubedljivi u Vašim izjavama.

 


TAKTIKA: Predigra plesom

 

Plesanje je vrlo erotično za Strelce, čak i ako ne umeju da plešu. Ako ništa drugo, ples smatraju jednom od umetnosti koju vole da gledaju.

Ako Vaš Strelac ume da igra, povedite ga na ples. Čak i ako kažu da ne ume, pokušajte u svakom slučaju. Poenta je u tome da ih približite sebi, u svoj zagrljaj.

 

Još jedna specijalna ideja vezana za ples, namenjena je samopouzdanim osobama koje se ne plaše. Povedite Strelca u striptiz klub ili neki egzotični klub. Pustite ga da gleda.

 

Koju god od ove dve metode da koristite, sačekajte srećan osmeh i širom otvorene oči, a zatim kažite:

"Ne mogu više da čekam da te imam, hajdemo odavde."

Ili

Ako ne želite da idete u bučni bar, isplanirajte da Strelac dođe do vašeg stana na večeru i ples. Učinite da im u toku večeri postanete bliski; kad dođe pravo vreme plešiite sa njima do spavaće sobe.



TAKTIKA: Seks na plaži taktika

 

Povedite Strelca na plažu. Ako ga vodite po danu, sačekajte do kasnije predveče (nadamo se da će tada doći do laganog povetarca).

 

Savršeno vreme bi bilo oko sat vremena pre nego što sunce zađe. Idite u šetnju, lezite i obuhvatite izabranika čvrsto i sa ljubavlju.

 

Ili

 

Povedite Strelca na plažu kada Mesec izađe. Gledajte u zvezde. Dugo gledajte ka Mesecu širom otvorenih očiju, šetajte se uz obalu, položite Strelca na ćebe i započnite igru.

 

 

TAKTIKA: Mentalnog osvajanje (pokoravanje)


Cilj ove taktike je da zavede Strelca tako što ćete pokazati da ste poput njega, filozofski nastrojeni.

Ako ste idealista, dobro je, jer ste time već u prednosti.

Ogromnu privlačnost za Strelca predstavlja bujni um, u kombinaciji sa idealizmom. To ga nagoni da veruje da ste i u krevetu takođe uzbudljivi.

Po njegovom shvatanju, ako raspolažete mentalnom mudrošću, verovatno ste i u seksu Guru.



TAKTIKA: Upoznajte ste svog parnjaka – srodnu dušu

 

Pošto se psihe upoznaju, tela razgovaraju. Prihvatite vrelinu ovog vatrenog znaka.

Pokrenite diskusiju o nekom aktuelnom događaju o kome se priča. Neka Strelac prvi predstavi svoju ideju; ponovite ista ubeđenja, ali na potpuno drugačiji način od njega.

 


TAKTIKA: Nestrpljiva sam da te iskušam


Zavedite Strelca na taj način što ćete mu nagovestiti svoju seksualnu žudnju za njim. To predstavlja veoma prijatnu situaciju za Strelca.

Strelac veruje da je ljudska potreba za seksualnim kontaktom sa za njega posebnom osobom vitalna da se oseća živim.

Zbog toga, kada je reč o seksualnoj požudi prema nekom za koga on smatra da je privlačan, lako je da ta osoba zavede Strelca.

Sve što treba da uradite je da prikažete sopstvenu seksualnu potrebu, žudnju ili žeđ za njim.

 

Jedna mlađa ženska osoba rođena u znaku Strelca to ovako opisuje:  Ja sam Strelac i dovoljno mi je da moj čovek samo kaže preko telefona da ima potrebu za mnom i ja već želim da skočim preko telefona i na njega i na znate šta već...

 

Dakle, ako pokusavate da zavedete Strelca, a u njegovom ste društvu, recite mu koliko želite da ga imate upravo tada i upravo tamo gde se nalazite...

Čak iako razgovarate preko telefona, recite mu to. Strelac možda neće doći istog trenutka, ali sledeći put kad vas bude video, to je gotova stvar.



TAKTIKA: Nemam drugih obaveza

 

U ovoj varijanti, postaraćete se da Strelac bude potpuno svestan da ste mu na raspolaganju u bilo koje vreme i na bilo kom mestu.

Naravno, ovo je najlakše onima koji žive blizu svog Strelca.

Recite Strelcu, "Kada me poželiš, zovi me", pre nego što ga častite vrućim poljupcem i odete.


 

TAKTIKA: Tihi pristup


Ako sa Strelcem zajedno provodite vreme, a on je u sred nekog posla. Tiho mu/joj se prikradite otpozadi i skliznite rukama oko struka.

Ako se radi o ženi Strelcu:

Podignite ruke klizeći nagore na njene grudi, podignite ih,  povucite je nazad ka sebi i naslonite se čvrsto na nju otpozadi.

 

Ako se radi o muškarcu Strelcu:


Skliznite rukama ka njegovom šlicu, uhvatite i milujte njegove "dragulje". Onda... Povucite ruku unazad i njome ga uhvatite čvrsto za zadnjicu.

Opisano će pokazati jednu stvar – da li je Strelac napaljen ili ne. Ako jeste, tada će zastenjati sa zadovoljstvom i vi ćete takođe kasnije stenjati sa zadovoljstvom.

Ako nije napaljen, znaćete po tome što će se Strelac odmaći od tog zahvata.



TAKTIKA: Vežbanjem do znojenja


Ovo važi za muškarce (hetero ili gej) koji pokušavaju da zavedu Strelca.

 

Povedite Strelca na jedan od vaših treninga; ako već ne trenirate, dozvolite da vas Strelac vidi kako radite u dvorištu, pravite nešto ili dozvolite da gleda kako popravljate automobil.

 

Na vama je da smislite kako ćete ga dovesti u situaciju da vidi kako radite te stvari. Neka se vidi da mišići iskaču. Srećno.

 

Za žene koje bi da zavedu ženu Strelca; povedite Strelca u vežbaonicu zajedno sa Vama.

 

Ili

 

Prikažite joj kako radite nešto netipično za žene, kao što je vožnja motocikla, vožnja skejtborda po pisti, majstorisanje u kući, popravka automobila, sviranje bas gitare ili bubnjeva, bilo šta što bi je moglo iznenaditi. 

Komentari(0)
Ostavi komentar