Magazin

Ljubavno zavođenje - dame biraju

zavođenje

 

 

Poznato je da nema idealnog priručnika za zavođenje niti “čarobne formule”, uz čiju pomoć možete da osvojite nečiju pažnju i emotivnu naklonost.

 

Čak i bogato iskustvo, ponekad ne znači mnogo ili čak ništa kada neko ostaje “hladan” na sve Amorove strelice koje mu se upućuju.


Ali, mudrost kaže da niko nije neosvojiv, pitanje je samo da li imamo i umemo da dotaknemo one prave “tačke” u ljubavnom spoju. A da li je to teško ili lako, procenite sami.


Iz astrološkog ugla postoje osnovne karakteristike koje se prepoznaju za svaki horoskopski znak, te tako postoje i tipične osobine koje se konkretno vezuju za muške predstavnike zodijaka.


Dame, ako imate nekih problema pri osvajanju određenog muškarca, upoznajte se sa profilom i osobenostima muških predstavnika zodijaka i shvatićete gde grešite.


 

OVAN 

 

Ako Vašu pažnju privlači neki temperamentni i muževni Ovan, uz atraktivan izgled i zavodljiv pogled, takođe, pokažite mu da volite razne izazove i uzbuđenja. Spomenite da Vas zanimaju i neke “muške stvari”, kao što su određeni sportovi, kompjuterske igrice, putovanja, avanturistički žanrovi, možda ratne tehnike ili uzbudljive brze vožnje kolima, gliserom i sl.

 

Naglasite da ste zainteresovani za razne putopise i dokumentarne filmove o divljim i neistraženim predelima Zemlje. Kada primetite da mu sija pogled, dozvolite mu da Vas zadivi i impresionira. Ako isuviše zaneseno priča o svojim idealima, nemojte mu ih rušiti hladnom logikom i sarkazmom.

 

Potrudite se da se prilagodite njegovim neretko egocentričnim zahtevima, da razumete njegove povremene izlete, infantilnu stranu ličnosti ili to “veliko dete” koje nosi u sebi, odgovarajte na njegove impulse koji vode ka ljubavnim igrama i oprostite mu na mnogim ishitrenostima i nedostatku stila. Ako Vam je mnogo stalo do njega, onda sve njegove nesavršenosti mogu biti i vrlo zabavne. 

 

 

BIK 

 

Bik je veliki hedonista koji ne može da živi bez široke udobnosti i topline doma, bez materijalne sigurnosti i bez mnogih užitaka. Ako primeti da ste vi idealan “porodični tip” i da Vam je idila udvoje važnija od društva, sigurno neće ostati ravnodušan, a budući da je veliki gurman, potrudite se da mu što češće spominjite svoje velike kulinarske sposobnosti.

 

Podstaknite u njemu želju da zajedno eksperimentišete u kuhinji, a usput, tu se svašta lepo može dogoditi. Pokrećite razgovore o umetnosti, slikama, izložbama, jer Bik je veliki esteta i voli sve što godi njegovim čulima.

 

Ipak, posebno mu je “slatka” tema o novcu i materijalnim stvarima, tako da će se pohvaliti i o svojim planovima, za koje rado traži životnog saputnika. Ne zaboravite da on od Vas uvek očekuje lep, atraktivan i negovan izgled i potpunu vernost.


zavodjenje

 

 

BLIZANCI 

 

Kada je uspostavite, uvek treba da sledite komunikativnu nit, pitajte i odgovorajte na sva moguća pitanja. Diskutujte s njim o svemu i svačemu, obrazovanju, sportu, politici, kulturi, kućnim ljubimcima, gajenju biljaka i to na vrcavi način, jer on u svemu traži naznake humora i ironije, pa i kada se radi o ozbiljnim stvarima.

 

On voli svet filma, pozorišta, televizije i spektakla, tako da će ga razgovor na tu temu posebno zabaviti. Budite dobro upućeni u sve moguće tračeve i afere, dobro obavešteni o događajima u svojoj okolini i gradu, ili kraju, zajedno komentarišite sve aktuelnosti i poznate osobe.

 

Najsrećniji je kada zabavlja i uveseljava druge i kad je prisutan tamo gde se nešto događa. Zanimaju ga sve teme o društvenim događajima i partnerka koja je u sve dobro upućena. Važno je da ga pratite u njegovim mislima, osećanjima i svim životnim koracima. 


 

RAK 

 

Uz nežan pogled, topao osmeh i sa najlepšom bojom glasa, pričajte mu o svojoj vezanosti za porodične korene, o velikom uvažavanju svih tradicionalnih vrednosti. Jer, Rak voli svaki razgovor koji skreće na temu porodice, kuće, toplog doma i istorije. Pokažite mu svoju veliku ljubav prema kući, porodici, deci i životinjama.

 

Raznežiće se, ako ga pozovete kod sebe da zajedno pogledate neki romantični film ili istorijski spektakl. On obožava partnerku koja istovremeno može da bude nežna, suptilna i romantična ljubavnica, ali i vešta domaćica, brižna partnerka i dobra majka.

 

Obavezno mu u romantičnoj atmosferi pripremajte razne kulinarske specijalitete i slatke poslastice, a za cveće i vino neka se on pobrine. Razmenjujte sa njim nežne poljupce ili ljubavne dodire u svakoj prilici i nikada nemojte dovoditi u pitanje njegovu nesigurnost ili odanost. Ako Vas je zavoleo i prihvatio, onda ste Vi njegova druga strana ljubavi i života.


 

LAV 

 

Ako želite da privučete pažnju jednog Lava, moraćete da pokažete koliko ste zaista na visini svih njegovih zahteva i želja, kako u društvenom, tako u svakom drugom, pa i telesnom smislu, od lepog izgleda, do stila oblačenja i aristokratskih manira. Pokažite da ste poslovno uspešni, samostalni i solidno materijalno obezbeđeni.

 

Uskoro će Vam sam i spontano otkrivati svoje visoke ambicije, a u vama će videti ženu dostojnu svoje pažnje. Obavezno morate briniti o sopstvenom izgledu i fizičkoj kondiciji, što podrazumeva redovnu rekreaciju, posetu teretani, kao i kozmetičkim i frizerskim salonima.

 

On veruje da uz njega ide sve što je sjajno, raskošno i najbolje, te od Vas očekuje i da ste Vi “vredan trofej”, koji niko drugi osim njega nije mogao da osvoji. I uvek mu morate davati do znanja  da je on u svemu “najbolji”.


zavodjenje

 

 

DEVICA 

 

Ako tražite “čarobnu formulu” za osvajanje muškarca Device, moraćete da se preobrazite u veoma pedantnu, realnu, štedljivu, vrednu i poslovnu osobu. Navodite ga na razgovore o poslu, jer to je za njega sigurno neiscrpna tema.

 

Razgovori o flori i fauni, omiljenim piscima, filmovima ili važnosti pozorišnih predstava takođe će postići željeni učinak, jer je muškarac Devica predan kulturi. Posebno imajte u vidu da on želi da bude zdrav skoro po svaku cenu, tako da će ga Vaša interesovanja i kućna literatura o zdravoj ishrani, nezi tela i duha naprosto oduševiti.

 

Potrudite se da mu uvek pripremate zdravu hranu, naglasite da vodite racuna o kalorijama i o svemu što ugrožava psihofizičku ravnotežu. Takođe, sa njim morate imati beskrajno mnogo strpljenja da saslušate sve njegove studiozne analize, kritičke osvrte i pouke. 


 

VAGA 

 

Ako se prikažete ekstravagantnom, zabavnom i beskrajno šarmantnom ženom koja u društvenom životu ume da uživa punim plućima, imate velike šanse da zaintrigirate mušku Vagu.

 

Najrazličitija mondenska dešavanja hrane njegovu taštinu i kod pripadnika ovog znaka podstiču osećaj za lepo i razne estetske kategorije. Obavezno morate da pokazujete svoju kulturološku orijentaciju, jer on rado ide na sva ona mesta na kojima se lepota spaja sa stilom i dobrim ukusom.

 

Predlažite mu često posete pozorištu, muzejima, izložbama i koncertima. On voli sve teme koje su vezane za modu, lepotu, umetnost i razne užitke u životu. Za njega uvek morate biti ljupki, doterani i nasmejani, takođe morate izražavati šarm, nežnost i razumevanje za sve njegove potrebe. 

 

 

ŠKORPION 

 

Škorpiona zanima skoro sve što je nejasno, intrigantno, zagonetno, mistično i tajnovito. Njegovi glavni okidači su strast i volja (želje, nagoni), što ga čini veoma posebnim i vrlo privlačnim, ali do određene granice, kada sve može da se okrene “protiv” Vas i zato, sa njim uvek morate imati “određenu meru opreza”.

 

On posmatra Vas i ono što je na Vama od atraktivnog izgleda, zavodljivog stila i senzualnog ponašanja, ali pažljivo skenira i ono što je u Vama (duh, emocije, intelekt, moć i nemoć, sve Vaše fantazije).

 

Ako ga zaintrigirate svojim magičnim šarmom, te ga zavedete i osvojite svojim ljubavno-seksualno-erotskim čarima, on može da Vas ljubi, voli i obožava, ali isto može da poželi i da Vas “uništi” i nikad nemojte zaboraviti da je u tome jako dobar.

 

On ume da voli i da mrzi, te nemojte sa njim igrati one “loše igre”, nemojte iskušavati njegovu ljubomoru i njegovu “mračnu stranu”, jer sa njim sve može biti i fatalno.


 

STRELAC 

 

On obožava akciju, zabavne sadržaje i razne društvene igre. Potrudite se da privučete njegovu pažnju parolom “u zdravom telu zdrav duh”. Ako se Vaš Strelac bavi trčanjem, rekreacijom ili igra tenis, obavezno mu se pridruzite. Možete da podstičite priče o zdravoj ishrani, o vitaminima, proteinima i svim čudesima za oblikovanje tela.

 

Naglasite da obožavate razne promene i putovanja, posebno u egzotične zemlje, da Vas interesuju neobične destinacije i kulture, da volite da istražujete i učite. U njegovom društvu morate razvijati smisao za humor i interesovanja za lično usavršavanje.

 

On od Vas očekuje da razumete njegov avanturistički duh, impulsivne reakcije, nestrpljivost, neodostatak takta i odsustvo potrebe da uvek gleda u časovnik i da se pridržava satnice, jer nije važno da li je i koliko zakasnio, već to što Vam se vratio. 


zavođenje

 

 

JARAC 

 

Odmah na početku pokažite mu svoje ozbiljno interesovanje za posao koji obavlja i potrudite se da ostavite sliku realne i štedljive osobe koja ulaže u svoju budućnost.

 

Podstičite razgovore o svom poslu i primanjima, nekretninama, osiguranju, kreditnim karticama ili imovini, a on će to sigurno propratiti sa neskrivenim zadovoljstvom. Njega zanima skoro sve što se tiče društvenopolitickog i ekonomskog uređenja, medicine i poboljšanja uslova i standarda života.

 

Od Vas očekuje da ga pratite na intelektualnom nivou, ali i da ste dovoljno vredni i predani u poslovnom i porodičnom životu, kao i da uvažavate sve tradicionalne vrednosti. Ume da bude previše ozbiljan i zahtevan, ali on uvek u životu ide samo na najsigurniju i proverenu kartu i ne odustaje od svojih ciljeva, a rizike prepušta drugima.


 

VODOLIJA 

 

Sve što je avangardno, neobično ili savremeno potencijalno izaziva veliko interesovanje kod muške Vodolije. Ako želite da privučete njegovu pažnju, započnite temu o naučnim i drugim inovacijama, najnovijim tehničkim rešenjima, životu na drugim planetama, o kometama ili crnim rupama.

 

Pokažite interesovanje za naučnu fantastiku, paralelne svetove i alternativne kulture i medicinu. Fasciniran je modernom tehnologijom i informatičkim sistemima, tako da obavezno morate naučiti bar sve osnove korišćenja računara, DVD-a, mobilnog telefona i sličnih pomagala.

 

Obožava putovanja, neobične kontakte i poznanstva, ima razvijenu svest o socijalnom preobražaju i neograničenim slobodama. Ne pokušavajte da ga sputate u njegovim interesovanjima, čak i onda kada ga ne razumete. On od Vas očekuje ne samo ljubavno-partnersku, već i prijateljsku (ljudsku) podršku. 


 

RIBE 

 

On je veliki romantik i sanjalica, ima potrebu za raznim nežnostima i relativno lako ga je podstaći na emotivnu reakciju, ponekad se vrlo lako ili brzo zaljubljuje. Ako želite da privučete njegovu pažnju, pokažite svoje interesovanje za klasičnu muziku i naročito ljubav prema umetnosti i poeziji.

 

On obožava razne umetničke sadržaje, poeziju, muziku i ples. Iskažite svoju brigu i ljubav prema napuštenim životinjama, potrebu da pomognete ugroženim kategorijama stanovnika ili da se angažujete kroz razne humanitarne akcije. Briga o zdravlju je takođe jedna od omiljenih tema.

 

Voli more i krstarenje, kao i udubljivanje u mistiku, religiju ili svet paranormalnog. Ponekad, a možda i često, svet oko sebe posmatra romansijerski i kroz “ružičaste naočari”, tako da mu u svakom trenutku sigurno najviše znači Vaša pažnja, briga, ljubav i odanost.

Komentari(0)
Ostavi komentar