Magazin

Ljubavno zavođenje iz ugla astrologije

zavođenje

 

U svemu postoje određena, tj. utvrđena pravila koja su manje ili više poznata. Ipak, iz ugla običnog čoveka slika sveta nije mnogo drugačija i razumljivija od slike koju imaju veliki mislioci ili filozofi: “Znam da ništa ne znam” ili “što više znam, uviđam da je moje neznanje beskrajno”... 


Ali, šta ima lepše nego istraživati i baviti se ljubavnim tajnama? Svako od nas ima i svoju “Ahilovu petu” ili, prevedeno na astrološku teminologiju, pitamo se: koje su naše slabosti prilikom ljubavnog zavođenja? 


OVAN 


Važno je impresionirati ga privlačnim izgledom. što znači da morate biti vrlo atraktivni, zavodljivi i senzualni. Naročito obožava temperamentne osobe koje poseduju naglašenu erotičnost izgleda, odevanja, ponašanja ili stila izražavanja. Budite duhoviti i zabavni, čak pomalo i “divlji" ili strastveni. 


ZLATNO PRAVILO: Navedite ga - zavedite ga - da On osvoji Vas! 


BIK 


Uz lep izgled (oni su zaljubljeni u lepotu) obavezno morate biti nežni i pažljivi. Očekuje da mu se potpuno posvetite i pri tome da budete vrlo ubedljivi i iskreni. Ne voli prenemaganja, a obožava poklone, naročito one skupocene. Potrebno je da oseti Vaš “fluid” i jaku strast. Morate da budete vrlo uporni, jer ne otvara lako svoje srce. 


ZLATNO PRAVILO: Ne pričajte o novcu, naročito ne o njegovom i ne budite škrti! 


BLIZANCI 


Uz fizičku privlačnost, morate da imate svoj individualni stil, kao i stav o životu i raznovrsna interesovanja, naročito ona intelektualna ili saznajna. Oni vole neobične i maratonske priče. Na momente budite nepredvidivi i drugačiji, jer obožava iznenađenja i promene. Ne poveravajte im svoja osećanja; oni vole zabavu, flert, igru i neobaveznost. 


ZLATNO PRAVILO: Nikako ne pričajte o ozbiljnoj vezi ili o svojim velikim osećanjima, a naročito, NE o braku! 


RAK 


Preuzmite inicijativu tako što ćete ga neprekidno “gađati Amorovim strelicama”. Privlači ga senzualnost, romantičnost i izražena emotivnost. Pokažite beskrajnu nežnost, posmatrajte ga očima punim ljubavi i smešite mu se. Obožava da ga neprekidno obasipate pažnjom, da ga nežno dodirujete i da mu pevušite zaljubljenim glasom. Pažljivo slušajte njegove priče i prihvatite njegova maštanja. Pokažite da volite decu. 


ZLATNO PRAVILO: Nemojte ga lagati i nikako nemojte povrediti njegova osećanja, ne podnosi ljubavne prevare! 


LAV 


Glavnu inicijativu prepustite njemu. Morate ostaviti izuzetan utisak privlačnim, atraktivnim i negovanim izgledom. Voli koketnost, ali do određene granice. Naročito su mu važni izgrađeni maniri i mondenski stil ponašanja. Pokažite da Vas očarava i da mu se divite, ali to činite neprekidno i naročito u društvu. Mora osetiti Vašu strast i uzbuđenje. 


ZLATNO PRAVILO: Nemojte ni slučajno povrediti njegovu sujetu i nemojte ga kritikovati -- on očekuje divljenje! 


DEVICA 


Preuzmite umerenu inicijativu, pokažite da uviđate njegove brojne kvalitete i da imate razvijen osećaj za detalje. Očekuje inteligentno i promišljeno ponašanje, tačnost i urednost. Podstičite njegova intelektualna interesovanja, pričajte o zanimljivim stvarima. Obožava diskreciju, ljupkost i stil laganog osvajanja. 


ZLATNO PRAVILO: Ne podnosi agresivno ponašanje i vulgarnost! 


VAGA 


Ovaj znak voli i uživa u razlićitim igrama zavođenja. Privucite mu pažnju dopadljivim izgledom i stilom ponašanja; budite suptilni i pričajte o ljubavnim temama. Muškarca Vagu najjače privlače tipični ženski atributi, dok žena Vaga “pada” na muževnost, duhovitost i traži podsticaj za dobru zabavu. Budite galantni, naročito u poklonima. 


ZLATNO PRAVILO: Ne podnosi škrtost i grubo ponašanje ili osobe bez stila! 


ŠKORPION 


Obožava igru zavođenja koju doživljava kao osvajanje, pobedu ili dominaciju nad ljubavnim partnerom. Ipak, ne dajte se zavarati jer se od Vas takođe očekuje ljubavna inicijativa i vatromet strasti. Bićete sigurni dok ste u njegovom strastvenom zagrljaju da je romansa ponekad vrhunsko zadovoljstvo, a ponekad se pretvara u igru “niskih strasti”. 


ZLATNO PRAVILO: Nikada nemojte izigrati njihovo poverenje. Ljubavnu prevaru NE oprašta, a može i da Vam se osveti! 


STRELAC 


Izuzetno je važan prvi utisak, što znači da morate privući njegovu pažnju već na prvi pogled. Impresionirajte ga neobičnim ili atraktivnim izgledom, šarmom, duhovitim dosetkama, kao i dobrom pričom “upakovanom” u originalnu sliku o sebi. Iz Vas treba da zrači vedar duh, određena doza erotike, snaga ličnosti i naročito, želja za istraživanjem. 


ZLATNO PRAVILO: Pokažite da ga poštujete i da mu se divite. Šta god da uradi, priznajte da je bolji od Vas! 


JARAC 


Fizička privlačnost nije presudna da zadrži njegovu pažnju, već morate ispuniti određene kriterijume, tj. obrazac ponašanja koji će Vas u njegovim očima predstaviti kao vrlo samosvesnu, uspešnu i razumnu osobu. U Vašoj blizini mora da oseti poverenje, sigurnost i naročito, emotivnu privrženost. Pokažite da imate praktičan duh i analitičku pamet. 


ZLATNO PRAVILO: Nikako ne budite lakomisleni, površni, neodgovorni i lenji. U njihovoj blizini koketiranje ne postoji, čak ni u mislima! 


VODOLIJA 


Budite zavodljivi na svaki način - svojim izgledom, ponašanjem i izjavama. Obožava provokativne podsticaje u fizičkom, erotskom, ali i intelektualnom smislu. Pokažite da ste svestrani, zabavni i nezavisni. Snaga ličnosti - intelekt - može biti najjači afrodizijak ukoliko umete da ga upotrebite na pravi način. Dozvolite mu sve da biste ga držali pod kontrolom. 


ZLATNO PRAVILO: Nemojte gušiti njegov duh - slobodu, nemojte upadati u raznovrsne klišee i ne namećite mu obaveze. Naročito, nikada nemojte praviti ljubomorne scene! 


RIBE 


Unesite određenu dozu misterije, posmatrajte ga nežno i zavodljivo, zatim progovorite umiljato ili mazno, budite senzualni. Oni “padaju” na romantiku. Pokažite da ste vrlo emotivni i maštoviti, naročito pri izražavanju svojih osećanja i prilikom vođenja ljubavi. Voli da ga često dodirujete i mazite, kao i da ga obasipate toplim i strastvenim poljupcima. Za njih između zaljubljenosti i začaranosti stoji znak jednakosti! 


ZLATNO PRAVILO: Ne budite grubi na bilo koji način, a najmanje emotivno. Naročito, nikada mu nemojte pretiti da ćete ga ostaviti!

Komentari(0)
Ostavi komentar