Magazin

NAKIT PREMA ASTROLOŠKOM ZNAKU

ovan nakit


OVAN – Ovna, po svim zodijačkim pravilima, štite cirkon, dijamant, zlato, rubin. U ovom periodu kada idete na poslovne sastanke, vaše šanse za uspeh i sreću mogli bi da uvećaju i tirkiz, oniks, akvamarin i topaz. Za ljubavne susrete isključivo birajte lapis lazuli, biser ili srebrni nakit. Trebalo bi da nosite uglavnom narukvice od srebra.

 


bik nakit


BIK – Vi volite nakit, iako Bikovi deluju ‘raskošno’ i bez nakita. Smaragd i žad vam najviše odgovaraju. Druge ćete u ovom periodu ubediti u ono što hoćete ako nosite zagasite tonove crvenog nakita, mada i poneki granat, rozenkvarc može da ‘odigra’ svoje. Vreme je za upadljive minđuše, za veče, šnale u kosi sa štrasom.

 


blizanci nakit


BLIZANCI – Vaša mladalačka priroda voli nežne tonove nakita, topaz vam sasvim odgovara, ali ne bi bilo loše da koristite magičnu moć zelenkastog tirkiza za tajne ljubavne sastanke i onog sa više primesa plavih tonova za poslovne susrete. Bićete ubedljiviji da naplatite dug ili da nekoga zavedete sa ogrlicom od korala.

 


rak nakit


RAK – Odgovara vam srebrni nakit, u plavim tonovima i srebrni. Ipak, ako krećete na poslovni sastanak, zlatna narukvica pre će doneti više uspeha, posebno kombinovana sa slonovom kosti, ili kombinacija belog i žutog zlata. Ako nameravate da zavedete osobu koja ima veze sa inostranstvom stavite bilo koji komad nakita od malahita ili granata.


 

lav nakit


LAV – Zlatan nakit, dijamanti, rubini, to je vaš izbor. Ali planete u ovom periodu ‘određuju’ vam da pojačate svoju intuiciju nakitom od bakra, srebra ili platine. Detalji od zelenog turmalina i tirkiza ili prsten sa plavim safirom, može da učini čudo, posebno u tajnim ljubavnim avanturama, posebno ako ste, neprimereno vašem znaku u vezi sa Rakom ili Bikom.

 


devica nakit


DEVICA – Malahit, ćilibar, topaz, sasvim vam prijaju. Međutim, sada kada je Saturn u vašem znaku, prsten sa kamenom od crnog oniksa, ili sa granatom, privući će poglede suprotnog pola. Žuti safir ili prsten sa smaragdom, mogu privući osobu koja vam se sviđa, a koja često putuje, posebno na jug ili jugoistok od mesta u kojem živite.

 


vaga nakit


VAGA – Roze turmalin, aleksandrit vam daju energiju i potreban šarm, energetski vas pune. U ovom perodu, svaki nakit sa zelenkastim i ružičastim tonovima, pojačava vašu harizmatičnost. Ako idete na poslovne satanke, slobodno stavite na sebe prsten od crvenog spinala ili bakarnu narukvicu, a za večernje izlaske privezak sa tirkizom ili žadom. Može i imitacija.

 


škorpion nakit


ŠKORPION – Crni biser, čak i uz crnu čipkanu haljinu sjajno vam stoji. Delujete neodoljivo s nakitom od platine, hematita ili prstenom od rubina. Sadašnje pozicije planeta vam ‘nagoveštavaju’ da treba da budete nešto nežniji u odabiru nakita, te bi dobro došla ogrlica – lanac od srebra sa prstenom od akvamarina. Mušarci bi se pre osmelili da vam priđu.

 


strelac nakit


STRELAC – Smaragd i safir, vaše omiljeno drago kamenje, može u ovom periodu biti slobodno zamenjeno nakitom od slonove kosti. I te kako bi vam prijala i imitacija ovog nakita, kao i prsten od citrina, posebno za poslovne razgovore i donela bi vam sreću po pitanju novca. Za ljubavne susrete, ako ga imate – obavezno ponesite brilijantski prsten.

 


jarac nakit


JARAC – Volite tirkiz, granat, oniks, ali za zavođenje koristite malahit ili žad, bilo koji detalj ili imitaciju ovog kamenja, u svakom slučaju, u zelenoj boji. Ona vam pomaže i kod kontakata sa strancima. Za ljubavne susrete slobodno koristite crveni turmalin ili veštački biser, delovaćete ‘pitomije’. Za duge poslovne sastanke, bilo koju vrstu poludragog kamenja ljubičaste boje.

 


vodolija nakit


VODOLIJA – Vaš omiljeni nakit su glomazne narukvice, mogu i od alpaka, ili od tigrovog oka, poludragog kamenja i birate obično tirkiz. Slobodno ga nosite, čak i imitaciju i to u vidu velikih privezaka, moguće u formi skarabeja. Orijentalne ogrlice u vidu srebrnih privezaka podići će vam moral i dobro raspoloženje. A za veče, slobodno korali, iako još nije leto.

 


ribe nakit


RIBE – Vaša nežna priroda obično voli akvamarin, biser i ametist, i možete slobodno da nosite taj nakit uz dosta srebrnih lanaca i narukvica. Uglavnom bi trebalo da se orijentišete na ogrlice sa akcentom na zelenim tonovima, kao što je zeleni ili ljubičasti turmalin. Posebno obratite pažnju na cipele sa štrasom ili ukras u podignutoj kosi u tamnoljubičastoj boji.

Komentari(0)
Ostavi komentar