Magazin

SMS HOROSKOP NA VAŠEM TELEFONU

Dobre vesti. Programeri su završili posao baš onako kako smo hteli, a hteli smo da dobijete jedinstven personalizovan horoskop putem sms-a na Vaš telefon. Sada smo u završnoj fazi testiranja rada sistema, odnosno u fazi potpisivanja ugovora sa mobilnim operaterima.

Usluga SMS horoskopa u prvoj fazi biće dostupna za korisnike našeg sajta sa područja Srbije, za sva tri mobilna operatera MTS, Telenor i VIP. Sledeći korak je svakako obezbeđivanje ove usluge za sve naše pratioce sa prostora bivše Jugoslavije i pratioce širom sveta.

Cene usluge SMS Horoskopa će biti popularne, pristupačne i javne. Usluge se naplaćuju putem mobilnih operatera, dakle, na vašem računu za mobilni telefon.

sms horoskop - pitanja astrologu

SMS HOROSKOP  - USLUGE

Trenutno su dostupna pitanja astrologu, a vrlo brzo biće Vam dostupne sledeće usluge putem SMS-a:


  • Dnevni horoskop
  • Nedeljni horoskop
  • Mesečni horoskop
  • Ljubavni horoskop
  • Ljubavna slagalica

Naš tim astrologa na čelu sa Vašom omiljenim astrologom Anom Rakić, već više od godinu dana radi na ovom projektu. Uložili smo znanje ali naporan rad kako biste dobili personalizovan horoskop na Vašem telefonu. Prilikom korišćenja usluge sms horoskopa od Vas će biti traženi personalni podaci, jer samo tako možemo da Vam pružimo personalizovan odgovor, odnosno horoskop.

Mi smo pozitivni, što želimo i Vama, želimo to svima, ali ako ipak nekad dobijete horoskopsku prognozu koja Vam se ne sviđa, nemojte biti negativni i tvrdoglavi, već oprezni i smerni.

NOVE USLUGE

Nećemo prestati da Vas iznenađujemo. Već sada tim naših programera i astrologa radi na pripremi novih usluga, kao što su Nostradamusovo prororčanstvo, Zlatna ribica, Aladinova lampa, Srećni brojevi...sve sa ciljem Vašeg zadovoljstva. Želimo da obezbedimo svim ljudima dobre volje i dobre energije, ljudima koji veruju u zvezde, predodređenost, sudbinu i više sile, ljudima koji veruju u sebe, želimo da utičemo pozitivno na Vaše živote ali i da Vam ukažemo na to šta donosi sutra, kako bi, ako ništa drugo, Vaš duh bio spreman.

Komentari(2)
M
Milica
13.09.2017 00:01
Pratim Vas već duže vreme. Vaš novi sajt mi se mnogo dopada. Skoro svakog dana posećujem vaš sajt i pratim horoskop. Ova nova usluga me zanima, ali prevashodno kolika će cena usluge biti?
Hvala unapred na odgovoru.
A
Admin sajta
13.09.2017 08:02
Milice, veoma nam je drago što Vam se sviđaju naši horoskopi. Uskoro ćemo objaviti sve pojedinosti i cenovnik. Strpite se samo malo. Srdačan pozdrav od redakcije.
Ostavi komentar