Magazin

Zavesti Bika 100% - ništa lakše!

bik

Najbolje metodi za zavođenje Bika obavezno uključuju hranu.

Bikovi vole da jedu. Bik je najsrećniji nakon slasnog obroka. Pažljivo posmatrajte gladnog Bika dok se približava kraju obroka, jer nakon dobrog obroka on polako postaje miran i srećan.

Sa druge strane – pokušajte da zadržate pažnju gladnog Bika i videćete potpuno suprotan efekat. Ako ste dobar kuvar, motaćete Bika oko malog prsta.

Zapamtite, ako već zovete Bika na ručak ili večeru, nahranite ga odmah. Nemojte čekati sat vremena ili duže, to neće biti dobro.
 
Dugo čekanje na jelo kod Bikova izaziva veliki kontraefekat –misliće o Vama da ste nepromišljeni.

Ako ste u braku sa Bikom, neophodno je da uz hranu obezbedite sav kuhinjski pribor i opremu. Kada živite zajedno sa Bikom, redovno proveravajte da li ima dovoljno hrane u frižideru.

Ako niste još uvek u vezi sa Bikom, proveravajte jesu li kuhinjske police pune raznih gurmanskih zalogaja koje možete poslužiti čim gosti pokucaju na vrata. Učinite to i Bik će uvek želeti da dođe.
 
Dakle, sigurni smo da ste dobro shvatili da biste osvojili Bika, trebalo bi ga privući hranom. Pokušajte da zavedete gladnog Bika; on će biti nezainteresovan.


Biku je potpuno logično da je hrana na prvom mestu, a da tek potom sledi seks.

Nikada nemojte pozivati ​​Bika u kuću samo na kafu, čaj ili piće.

Kod Bikova uvek postoje slatkiši koje ne mogu da odbiju: saznajte šta im je najdraži dezert, napravite ga ili kupite i pozovite Bika da ga proba.

 

 

TAKTIKA: Piknik u parku

 

Ako kao recept za zavođenje primentite da u prirodnom ambijentu prostrete pokrivač i na njemu postavite korpicu ukusne hrane, sigurno ćete lako „pokoriti“ Bika.

Pozovite ih na piknik. Nabavite ćebe, meke jastuke, itd.
 
Što se tiče jelovnika: pašteta (isključivo guščija džigerica) ili manje egzotično testo od mlevenog mesa, začinjeno biljem, začinima i vinom), krekeri sa maslacem, hladno pečeno pilence, slatkiši i kolači i boca retkog vina.

Ako postavljate zavodnički piknik za Bika na usamljenom mestu (to bi bio najsrećniji scenario), pazite da stavite kondom unutar korpice.

Razgovarajte s Bikom o tome kako je divno biti s njim (njom), koliko je sve okolo prirodno i slobodno, a priroda uključuje i...

Otvorite vino, opustite se i uživajte. Kad Bik dođe do svog glavnog jela, „ukradite“ poljubac i dozvolite da i vama pokoji bude ukraden.

Budite pažljivi i koncentrisani na glavnu nameri; setite se deserta i ponudite nešto Biku.
Trenutak koji čekate je trenutak kad Bik završi sa gastronasladama.

Bik će na taj način već biti ulovljen u ambijentu, hrani i opuštanju, tako da bi on ili ona dotle mogli da se pretvore u „glinu u vašim rukama“.

Ako čekate predugo nakon deserta, Bik će zadremati. Dakle, učinite taj potez brzo, dok je gvožđe vruće.

Ipak, odvojite i vreme za dremkicu nakon vođenja ljubavi; Bikovi vole da zaspu nakon seksa, to im mnogo prija.

 

TAKTIKA: Večera kao u filmovima

 

Ako Vam se dogodilo da se zagledate u Bika koji nije posebno zainteresovan za izlete, svejedno možete jesti na svežem vazduhu – za stolom na balkonu ili terasi, ili čak organizovati piknik na podu svoje dnevne sobe.
 
Evo šta ćete reći Biku: „Ovo je tako romantično, osećam se izuzetno prijatno ovde s tobom; drago mi je što si tu“ a kada počnete jesti, pazite da jedete na zavodljiv način.

Pogledajte neke od ovih filmova kao uzor:

* Kao voda za čokoladu (1993)

* Žena na vrhu (2000)

* Flešdens (1983)

* La Grande Bouffe (1973)

Više ideja za jelovnik:

Razmislite o tome kako možete da iskoristite špargle koje se obično konzumiraju prstima niz koje kaplje puter. Ližite vrh špargle nestašnim jezikom.

Šta je s nekim plodom? Zavisno od toga da li zavodite muško ili žensko, postoje određene vrste voća koje treba koristiti.

Žena koja pokušava zavesti muškarca Bika razmotriće oljuštenu bananu. Jezikom ovlažite usne i uzmite bananu u usta.
 
Grožđe ili višnje. Polako stavite plod u usta i polako ih gurnite na jezik pre nego što ih pojedete, odnosno progutate.

Muškarac koji pokušava zavesti ženu Bika upotrebiće nar. Koristite jezik da prodrete u pukotine ploda.

Ono što je vrlo očekivano je da će vam se Bik pridružiti u igrici. Nakon jela, čini se prirodnim da postoji samo jedan „bonus“ desert.


Ove tehnike zavođenja su primarna i telesna zavođenja koja se koriste na Bikovima koji imaju dobar osećaj za zabavu. Nikada ne pokušavajte ovo da primenite na Devicu ili Vagu, na primer.

Ako ste previše stidljivi da biste zavodili Bika raskalašnim rečima, možete koristiti trik. Takva vrsta zavođenja zaista pretvara Bika – u bika.



TAKTIKA: Koža... golotinja...!


Golotinja je uzbudljiva Bikovima. Oni žele da vide što više od tela potencijalnog partnera. Bik želi da ima dobar uvid u ono šta ga čeka, jer Bikovi nisu baš oduševljeni iznenađenjima. Kada se radi o Biku, ne morate da se brinete što niste savršeni. Bik, na sreću, pronalazi nešto njemu seksi na bilo kom obliku tela.


Seksi striptiz neće optimalno funkcionisati prilikom zavođenja Bika ako je veoma spor i dug; učinite sve brzo i pustite ih da što ranije vide kožu. Izazov je onda u tome da pronađete logičan način kako da odbacite odeću... čak je i bolje ako nađete način kojim ćete oboje postati „prirodni“ što pre.


Ovo su neki scenariji koji daju mogućnost Vašem Biku za iznenadni užitak.


Izgled poput grčkog Boga ili Boginje koja dolazi iz vode ... taktika ...


Posetite Bika nakon napornog dana u teretani. Ispričajte mu o tome, ali kažite i da „niste hteli da zakasnite“, a zatim recite „Mogu li da uskočim pod tvoj tuš?“ Ostavite vrata kupatila otključana.


Osećajte se ugodno kao da ste kod kuće, možete čak i da pevate pod tušem. Ako ste „zaboravili“ peškir, tražite od Bika da Vam ga donese. Ili, ako je moguće, pitajte da vam donese malo vina ili piva.


Bez obzira što ste zatražili od Bika da vam donese, kada ga uvedete u kupatilo, zamolite da Vam nasapunja leđa, a to je dobra prilika da ga dovučete pod tuš s Vama.


Alternativno. Istuširajte se kada je Bik kod Vas; pre nego što izađete iz kupatila, proverite da li je peškir nešto slobodnije pričvršćen oko Vas. Sedite pored muškarca Bika ili stanite pred njim.


Zamolite ga da Vam izmasira leđa (ili utrlja losion). Ispratite kako postaje strašno uspaljen, čak i nervozan pored Vas. U trenutku kada Bik ima pune ruke posla oko Vas, peškir ima zadatak da „logično“ sklizne na pod.

 

Ali, trenutak je dobar i za klasičan model pitanja: „možeš li da mi nežno protrljaš vrat, a zatim sve niže... i niže... uz uzdahe i prigodno – upravo tu...


To su taktike koje su inače uspešne, ali kod Bikova nikada ne mogu da omanu!


Bilo bi dobro pružiti im „Merilin Monro“ golišavu scenu...

 

Dobar način da sebe i Bika istovremeno skinete je noćno kupanje, naravno, bez odeće.


Ova taktika za zavođenje Bika biće uspešna samo ako koristite prijateljev bazen ili imate svoj... ili, najjednostavnije – na plaži noću.


Dakle, ako se steknu svi neophodni uslovi, recite Biku da je vruće i da želite da se osvežite. Uđite u vodu. Posle kraćeg „osvežavanja“ izađite onako mokri i približite se Biku. Pa, ako baš mora, pomozitu mu da se skine i pridruži vam se.



TAKTIKA: Masirajte svoj put prema Bikovom krevetu


Vrat Bikova je vrlo osetljiv na dodir. Zodijački znak Bika upravlja područjem vrata. Ako biste poljubili i lizali vrat svog Bika, videli biste da ga to JAKO uzbuđuje.


Podelićemo sa Vama tajno mesto koje smatramo vrlo ugodnim za Bikove. To je zadnji deo vrata. Dotaknite ih tamo, ližite ih tamo, lagano dahćite tamo. Tiho. Na trenutak prestanite. Ako se oglasi znakom ili stenjanjem, nastavite i osetite kako dahću kao u koridi.

Komentari(0)
Ostavi komentar