Godišnji horoskop za znak:
Bik


Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2014. godine, najavljuje novi uspeh i neizmernu sreću. Ako se po jutru dan poznaje Vi slobodno možete da se osmehujete, jer događaji početkom godine donose niz dobih prilika u kojima ćete moći da potvrdite sve svoje sposobnosti. Očekuje Vas talas uspeha u profesionalnom smislu i posebno zadovoljstvo u najrazličitijim situacijama iz privatnog života. Ponekad sve može da se poboljša i unapredi, te nemojte oklevati pred različitim izazovima bez obzira na Vaše dosadašnje iskustvo. Godina koja je pred Vama predstavlja sjajan period da se usavršavate u najširem smislu, a nova duhovna saznanja ili praktično iskustvo će Vas dalje voditi ka velikom uspehu. Spoj praktične pameti i emotivnog sluha za sve one koji su Vam dragi učiniće Vas omiljenom osobom.

Ljubav:
Potrudite se da u skladu sa svojim emotivnim statusom i afinitetima izgradite skladan odnos sa partnerom. Događaji koji će svakako pozitivno uticati na Vaše kompletno raspoloženje i volju da ugađate svojoj porodici i partneru pratiće Vas raznim fazama tokom naredne godine. Možda ćete iznenaditi svoju okolinu ili dragu osobu nekim neobičnim manirima već početkom godine, zatim u periodu tokom marta meseca i naročito od 10. aprila do 18. maja. Dobro prispitajte svoju potrebu za skladnim partnerskim odnosom, jer u periodu od 02. juna do 28. jula, imaćete priliku da promenite svoje emotivni status ili da se aktivnije posvetite usklađivanju i uređivanju zajedničkog života. Uživajte u svemu što Vas ipunjava beskrajnom srećom i u periodu od 04. novembra do kraja godine. Nemojte zaboraviti da Vi imate posebnu privilegiju koju Vam donosi prisustvo Venere u Vašem sazvežđu, i to u dužem periodu, doživećete najlepše ljubavne radosti i sreću od 29. maja do 24. juna.

Posao i finansije:
Obratite pažnju na svaku priliku koju možete da pretočite u uspešne poslovne ili javne rezultate i zadovoljstvo u svom privatnom životu, naročito u periodu tokom januara i februara meseca, zatim od 14. aprila do 10. maja. Zahvaljujući Vašim izuzetnim sposobnostima i odlučnoj inicijativi sa uspehom ćete rešavati najrazličitija pitanja od zajedničkog interesa u periodu sredinom godine, kao i od 14. oktobra do 10. decembra. Krajem godine kroz udruživanje ili u partnerstvu sa nekim važnim osobama, očekuje Vas nova prilika da uvećate svoje finansijske mogućnosti ili imovinske aspekte. Poseban uspeh i šira satisfakcija će Vas pratiti ako imate rukovodeću poziciju ili se bavite nekim od javnih zanimanja, politikom, ekonomijom, medicinom i trgovinom.

Zdravlje:
Zbog dinamičnih dešavanja i stresnih situacija moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 21. marta do 19. aprila, i zatim od 07. do 18. decembra.

Sugestija:
Duži boravak Venere u Vašem sazvežđu ima veliki uticaj na Vaš kompletni »životni procvat« i sreću koja će Vas pratiti u ljubavnom i porodičnom životu, a može Vas učiniti i zahtevnijom osobom. Jupiter – planeta »velike sreće«, podstiče niz dobrih okolnosti i donosi pozitivne promene i izuzetne rezultate u oblasti stvaralaštva, različitih oblika udruživana, zajednice i ljubavi, posebno od februara i marta, kao i od avgusta meseca. Čuda su uvek moguća, važno je da istrajavanjem sačuvate sve vrednosti koje imate, svoju veru i samopouzdanje.

wap.astrolook.com
Vaš horoskop
i na Vašim GSM aparatima!
O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com