Godišnji horoskop za znak:
Bik


Vaše ZVEZDANO najavljuje niz promena i novih događaja koji Vas očekuju već početkom 2015. godine. Zanimljivi događaji koji će Vas pratiti tokom godine predstavljaju sjajan period za brojnim kontaktima, perspektivnim ugovaranjem i udruživanjem u različitim oblastima. Nemojte propustiti nove prilike u kojima ćete moći da poboljšate svoje partnerske pozicije. Spremni ste da prihvatite sve pozitivne uticaje kako biste nastavili sa sprovođenjem važnih odluka u svom poslovnom okruženju, ali i u privatnom životu.

Ljubav:
U narednom periodu mnogi od Vas će osetiti potrebu za emotivnim zbližavanjem ili za izuzetno lepim ostvarenjima u ljubavnom odnosu. Važno je da verujete u svoja osećanja i u osobu koja Vam je privržena. Momenti novih radosti će Vas pratiti tokom januara i marta meseca. Očekuju Vas neki prijatni događaji koji će ulapšati Vaš društveni, ljubavni ili porodični život posebno u periodu od 14. aprila i tokom maja meseca. Potrudite se da uskladite svoje raznovrsne emotivne želje i potrebe sa Vama dragim osobama, posebno sredinom i u drugoj polovini godine. U nizu srećnih dešavanja, postoji i osoba koja će Vas fascinirati svojom pažnjom i izuzetnim manirima, posebno u periodu krajem avgusta i tokom septembra meseca. U skladu sa svojim emotivnim statusom imaćete skoro idelnu priliku da donesete neke nove ili važne odluke o uređenju zajedničkog života u periodu tokom oktobra i krajem godine.

Posao i finansije:
Ispuniće Vas kreativno raspoloženje i bićete spremni da prihvatite neke pozitivne uticaje kako biste nastavili sa sprovođenjem važnih odluka u svom poslovnom okruženju, ali i u privatnom životu. Potrudite se da uz sebe uvek imate provereni tim saradnika ili osobe na koje možete da se oslonite. Niz veoma uspešnih rezultata vam predstoji u periodu krajem januara, tokom februara i marta meseca. Dobre mogućnosti da ostvarite zapaženi uspeh i posebne rezultate imaćete posebno u periodu od 07. do 23. maja i sredinom godine. Obratite pažnju na neke posebne uslove ili privilegije koje će Vas pratiti kroz nove oblike ulaganja ili uvećavanja finansijskih i imovinskih mogućnosti u drugoj polovini i krajem godine.

Zdravlje:
Stresne situacije kroz koje prolazite mogu imati uticaj na Vaše psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole kako biste poboljšali svoj imunitet. Moguće su povremene stomačne smetnje ili pojačana nervoza. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. do 11. februara, i od 27. oktobra do 12. novembra.

Sugestija:
Postoje određeni periodi oscilacija ili izazova koji će na Vas delovati vrlo poučno. Sačuvajte veru u sebe kako biste ostvarili prave životne vrednosti uz one koje volite. Učinite sve što je moguće da se maksimalno angažujete kroz zajedničke investicije, materijalne ili imovinske aspekte. Koliko god se lično usavršavali, važno je da negujete svest o zajednici ili parnerskim odnosima, jer uvek je sve zajedničko i sve predstavlja odraz najpšeg ostvarenja i zajedničke sreće.

wap.astrolook.com
Vaš horoskop
i na Vašim GSM aparatima!
O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com