Godišnji horoskop za znak:
Bik


Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2016. godine, donosi niz novih prilika i potrebu da se dodatno angažujete kako biste ostvarili one lepše i udobnije životne uslove. Sve što se dešava uvek ima i svoj predznak, a na Vama je da pravilno povezujete različite informacije, najave ili znakove pored puta koji Vas upućuju na izbor najboljih rešenja u različitim životnim oblastima. Ako osećate dobar impuls i potrebu da usrećite bližu okolinu, onda nema razloga za oklevanjem. Nemojte dozvoliti da Vam promiču događaji koji donose veliki uspeh i sreću, ali i razne nežnosti koje ćete razmenjivati sa dragim osobama.

Ljubav:
Nova dešavanja u Vašem ljubavnom životu najavljuju momente uzajamnog preispitivanja. Ipak, važno je da sačuvate samouzdanje i da verujete u dobra rešenja ili srećan rasplet. Prijaće Vam nova dešavanja u ljubavnom ili porodičnom životu sredinom januara, kao i tokom marta i aprila meseca. Nemojte dozvoliti da zbog različitih obaveza zapostavljate svog partnera ili da se distancirate od bliskih prijatelja u periodu tokom juna meseca. Talas novih događaja koji će uzburkati Vaše emocije i uneti toplinu u odnose sa svim dragim osobama pratiće Vas u periodu od septembra, zatim u drugoj polovini novembra i tokom decembra meseca. Krajem godine u zavisnosti od svog emotivnog statusa imaćete priliku da ponovo uživate uz one koje volite ili da započnete neku novu ljubavnu romansu. Učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje velike snove, kao i da osetite zajedničku sreću.

Posao i finansije:
Početkom godine ćete imati sjajnu priliku, da se oprobate u nekim novim aktivnostima ili da promenite svoj uobičajeni način poslovanja. Krajem januara i tokom februara meseca očekuju Vas uspešni rezultati, kao potvrda svih Vaših praktičnih sposobnosti i umenja. Važno je da povezujete različite poslovne i privatne interese u skladu sa potrebama koje imate. Obratite pažnju na niz novih mogućnosti za pobošanjem svog poslovnog i stusnog položaja tokom maja i juna meseca. U drugoj polovini godine Vas očekuje zapaženi uspeh u raznim poslovima u domenu komunikacija, edukacije, medija, trgovine, medicine ili saobraćaja. Potrudite se da pravite detaljne planove i da sprovodite svoje odluke do finalane faze, čak i onda kada Vam nedostaje šira podrška među saradnicima. Novi pozitivni rezultati pratiće Vas i u periodu od 02. septembra meseca, tokom novembra meseca i krajem godine. Važno je da ostanete otvorenog duha, jer usvajanjem novih saznanja uvećavate svoje mogućnosti za napredovanjem na poslovnoj i statusnoj lestvici.

Zdravlje:
Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će Vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobadjate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije imunološkog sistema, prolazne prehlade, kao i neke hronične tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 20. marta do 17. aprila, i zatim od 28. avgusta do 19. septembra.

Sugestija:
Za Vas je Nova 2016. godina sjajan period za ličnim i profesionalnim usavršavanjem u više pravaca. Kad god Vam se ukaže dobra prilika potrebno je da prihvatite novi izazov i da pojačavate ličnu inicijativu. Dovoljno ste mudri da povezujete poslovne i privatne interese kako biste sebi i svima oko sebe omogućili što kvalitetnije životne uslove. A do koje granice je moguće da izgradite nivo kvaliteta kako u profesionalnom smislu, tako i u privatnom životu zavisiće od širine ili nivoa usklađivanja misli i osećanja koja nosite u sebi, te u odnosu sa bližom okolinom. Najlepše zadovoljstvo i sreća Vas očekuju u ljubavnom životu, u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom – sačuvajte svoje »najlepše i najveće bogatstvo«.

wap.astrolook.com
Vaš horoskop
i na Vašim GSM aparatima!
O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com