V.I.P PAKET ZA VAS - UZ POMOĆ ZVEZDA DOBIJATE V.I.P. STATUS!

Srećni dani

Horoskop za 12. Novembar 2018. - 19. Novembar 2018.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Savetujem: U danima za koje „planete i sazvežđa“ kažu da su povoljni – upotrebite svo znanje i umenje koje Vam je život dao; u onim danima za koje savetujem oprez – koristite sva upozorenja svojih roditelja i svih drugih učitelja. ...Samo se ne bojte – jer srećnih dana, u stvari, ima više nego što imamo vremena. Ogledalo srećnih dana je ono isto pred kojim se ujutro umivamo...i neka saveti ovog Horoskopa samo ubrzaju njihovo pridruživanje Vašem životu.

Ovan

Osećate pojačani takmičarski impuls i stalo Vam je da trijumfujete. Dobra taktika u kombinaciji sa faktorom sreće donosi značajniji uspeh u sredu, četvrtak i petak . Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i utorak .

Bik

Imate sjajnu takmičarsku viziju i niz prednosti u odnosu na ostale suigrače, slobodno preuzmite inicijativu. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u sredu, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Po potrebi osmislite neku rezervnu varijantu u ponedeljak i četvrtak.

Blizanci

Upotreba dobre strategije može da Vam omogući povlašćenu poziciju u odnosu na ostale takmičare. Potrudite se da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili neki vid premije ili uvećani dobitak: u utorak, petak i nedelju. Ali, nemojte dozvoliti da Vas neko od saigrača navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i četvrtak.

Rak

Niz okolnosti na takmičarskoj sceni u potpunosti odgovara Vašim početnim procenama i aspiraciji. Važno je da nametnete svoj stil igre, kako biste ostvarili neki vid premije ili uvećani dobitak: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Potrudite se da nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni većeg rizika u utorak i petak.

Lav

Umete da se prilagodite na različite uslove igre i da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete u odnosu na ostale saigrače. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: u utorak, četvrtak i nedelju. U zavisnosti od takmičarskih okolnosti računajte na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u ponedeljak i petak.

Devica

Osećate pojačani takmičarski impuls i stalo Vam je da ostvarite neki vid prestiža u odnosu na ostale saigrače. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, preuzmite akciju u ponedeljak, sredu i nedelju. Sačuvajte i dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u utorak i četvrtak.

Vaga

Ponekad je početna procena varljiva i treba znati sačuvati ulog za završnu fazu igre. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u petak i subotu. Novi redosled događaja može da se promeni u Vašu korist. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u utorak, četvrtak i nedelju.

Škorpion

Važno je da pažljivo pratite određene takmičarske signale i da prihvatite dodatni rizik u situaciji kada postoji uslov za premiju. Obavezno tipujte na svoju dobitnu kombinaciju u utorak, petak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Sačuvajte prisebnost duha i izbegavajte rivalske odnose u sredu i nedelju.

Strelac

Ponekad treba sačuvati svoje glavne adute za završnu fazu igre, jer taktika nadmudirivanja donosi najveći takmičarski uspeh. Nalazite se pod uticajem faktora sreće u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Izbegavajte neke rivalske odnose koji remete Vašu koncentraciju u petak i nedelju.

Jarac

Postoji mogućnost da promenite svoju poziciju. Važno je da smišljenom taktikom nadmudrite ostale suigrače i upotrebite svoje skrivene adute u ponedeljak, utorak i petak . Možete da računate i na pozitivne uticaje bele boje. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Riba, Device ili Bika u sredu i četvrtak.

Vodolija

Umete da se prilagodite na različite uslove igre, ali u određenom trenutku birate taktiku koja Vam donosi olakšice ili takmičarsku prednost. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u sredu, četvrtak i petak. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i subotu.

Ribe

Povremeno treba prilagođavati svoju taktiku igre u zavisnosti od različitih okolnosti koje Vas prate. Važno je da se oslonite na svoj takmičarski impuls: u sredu, petak i nedelju. Po potrebi računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Potrudite se da nadmudrite ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u ponedeljak i četvrtak.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa