V.I.P PAKET ZA VAS - UZ POMOĆ ZVEZDA DOBIJATE V.I.P. STATUS!

Srećni dani

Horoskop za 17. Septembar 2018. - 24. Septembar 2018.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Savetujem: U danima za koje „planete i sazvežđa“ kažu da su povoljni – upotrebite svo znanje i umenje koje Vam je život dao; u onim danima za koje savetujem oprez – koristite sva upozorenja svojih roditelja i svih drugih učitelja. ...Samo se ne bojte – jer srećnih dana, u stvari, ima više nego što imamo vremena. Ogledalo srećnih dana je ono isto pred kojim se ujutro umivamo...i neka saveti ovog Horoskopa samo ubrzaju njihovo pridruživanje Vašem životu.

Ovan

Nalazite se u sjajnoj formi i umete vešto da kalkulišete na različitim stranama. Upotrebite neke tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u sredu, petak i nedelju. Izbegavajte rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u utorak i subotu. Ali, po potrebi prihvatite nove izazove ili mogućnost udruživanja.

Bik

Upotrebite svoje skrivne adute kako biste ostvarili značajan dobitak ili što bolju poziciju u odnosu na ostale saigrače. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti u cetvrtak, petak i nedelju. Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate svoju sreću kada se nalazite u zoni rizika u ponedeljak i subotu.

Blizanci

Stalo Vam je da poboljšate svoju poziciju u odnosu na ostale saigrače i vešto kalkulišete u raznim situacijama. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Po potrebi računajte i na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i subotu.

Rak

Delujete vrlo ambiciozno i najčešće birate situacije koje zahtevaju istančane takmičarske manire. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili glavni dobitak ili prestižnu poziciju u ponedeljak, utorak i petak . Ali, u određenim situacijama poželjno je da izbegavate direktne uticaje crno-crvene boje u sredu i četvrtak .

Lav

Imate sjajan filing, poverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 02, 13, 24, 37, 42, 51, 66 i 71. Vaši srećni dani su u sredu, petak i subotu. Uz to, možete da računate na različite ili pozitivne uticaje bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko od suigrača iznenada navede na loš izbor u četvrtak i nedelju.

Devica

Prepustite glavnu inicijativu svojim rivalima, jer takmičarska sreća je promenljiva. Važno je da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače: u sredu, petak i nedelju. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate sreću u rizičnim situacijama u četvrtak i subotu.

Vaga

Umete da kreirate određene situacije u svoju korist, ali važno je da procenite i najbolji trenutak za uspešnu akciju. Dobra taktika u kombinaciji sa faktorom sreće donosi uspešne rezultate u sredu i dane vikenda . Poželjno je da upotrebite i svoje skrivene adute. Izbegavajte uticaj crno-crvene boje u ponedeljak i četvrtak .

Škorpion

Osećate pojačani takmičarski impuls u želji da trijumfujete ili da nadmašite ostale saigrače. Dobar sled događaja dodatno utiče na Vašu motivaciju. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, četvrtak i nedelju. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti izbora u petak i subotu.

Strelac

U želji da ostvarite zapaženi uspeh previđate neki sled događaja, ali to može da Vam iskomplikuje takmičarsku poziciju u odnosu na ostale saigrače. Osmislite dobar redosled poteza: u sredu, petak i nedelju. Računajte i na pozitivan uticaj bele boje. Važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i subotu.

Jarac

Postavili ste sebi visoke kriterijume i ne odustajete od nekih velikih ciljeva. Važno je da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju u utorak, petak i subotu. Povremeno možete da računate i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni većeg rizika sredu i nedelju .

Vodolija

Stalo Vam je da ostvarite određeni prestiž u odnosu na ostale saigrače, ali Vam nedostaje dobra prilika. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Blizanaca, Strelca, Jarca ili Device u sredu i petak. Važno je da se oslonite na svoj takmičarski impuls: u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje.

Ribe

Imate pozitivnu orijentaciju i umete da prepoznate potencijalni dobitak. U želji da trijumfujete na različitim stranama spremni ste i na nove izazovne kombinacije. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, četvrtak i subotu. Obavezno izbegavajte uticaj crno-crvene boje u sredu i nedelju.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa