Srećni dani

Horoskop za 20. Avgust 2018. - 27. Avgust 2018.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Savetujem: U danima za koje „planete i sazvežđa“ kažu da su povoljni – upotrebite svo znanje i umenje koje Vam je život dao; u onim danima za koje savetujem oprez – koristite sva upozorenja svojih roditelja i svih drugih učitelja. ...Samo se ne bojte – jer srećnih dana, u stvari, ima više nego što imamo vremena. Ogledalo srećnih dana je ono isto pred kojim se ujutro umivamo...i neka saveti ovog Horoskopa samo ubrzaju njihovo pridruživanje Vašem životu.

Ovan

Osećate pojačani takmičarski impuls i stalo Vam je da trijumfujete. Dobra taktika u kombinaciji sa faktorom sreće donosi značajniji uspeh u sredu, četvrtak i petak . Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i utorak .

Bik

Stalo Vam je da ostvarite značajnu prednost u odnosu na ostale saigrače, ali neophodna Vam je dobra koncentracija u svim fazama igre. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Ako Vas neko ometa, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u utorak i petak.

Blizanci

Osećate pojačanu strast i stalo Vam je da trijumfujete u odnosu na ostale saigrače. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u sredu, četvrtak, nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Sačuvajte meru opreza i izbegavate varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i petak.

Rak

Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i delujete vrlo odlučno u odnosu na ostale suigrače. Na Vama je da osmislite uspešnu akciju u ponedeljak, petak i nedelju . Sve je moguće kada Vas prate dobri uticaji u kombinaciji sa faktorom sreće. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u sredu i subotu .

Lav

Ponekad je početnička sreća promenljiva, važno je da prepoznate takmičarsku varku kako biste sačuvali svoje najbolje adute za završnicu igre. Dobra taktika u kombinaciji sa faktorom sreće donosi značajniji uspeh u sredu, petak i nedelju. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u ponedeljak i cetvrtak.

Devica

Stalo Vam je da demontrirate svoje takmičarske sposobnosti u velikom stilu i da ostvarite zapaženiji uspeh od ostalih saigrača. Dobitak proizilazi iz dobre procene i uspešne akcijeu četvrtak, petak i nedelju. Obavezno računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa«u utorak i subotu.

Vaga

Uz direktan uticaj faktora sreće i sa par dobrih poteza je moguće ostvariti zapaženi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj takmičarski impuls: u utorak, četvrtak i nedelju. Obavezno računajte na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Sačuvajte i dodatnu meru opreza, posebno u nekim situacijama koje lako izmiču kontroli u ponedeljak i sredu.

Škorpion

U svom prepoznatljivom stilu i uz hazarderske manire spremni ste da oprobate igračke sposobnosti na različitim stranama. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na ostale saigrače u petak i nedelju.

Strelac

Na Vama je da napravite strogu selekciju prilikom izbora prioritetnih ciljeva, jer nije dozvoljeno sve što biste želeli. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, petak i subotu. Ako Vas neko ometa, sačuvajte određenu distancu i obavezno izbegavajte zonu visokog rizika u četvrtak i nedelju.

Jarac

Aktivno učestvujete u novim događajima na takmičarskoj sceni i imate velika očekivanja. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u sredu, petak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija u utorak i nedelju.

Vodolija

Pojačana strast među saigračima deluje kao dodatna motivacija, ali predstavlja i mogućnost da se prekorači zona rizika. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite proverenu formulu: u ponedeljak, četvrtak i nedelju. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Vodolije, Bika, Strelca ili Ovna u utorak i petak.

Ribe

Imate vrlo ambiciozne ciljeve i stalo Vam je da ostvarite veliki trijumf u odnosu na ostale saigrače. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite uspešnu formulu: u utorak, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Važno je da osmislite neku zaobilaznu varijantu, kao dobro rešenje u ponedeljak i petak.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa