Rubrike

 

ASTROLOGIJA


Kada pomislimo da smo predugo na jednom mestu – ono što najviše želimo su, u suštini, tri stvari: Što lakši put sa mnogo putokaza; zatim, neko ko bi nam rekao šta to imamo, a šta nam nedostaje od potrepština i – podrška pri odlučivanju : „krenuti...ići...ili...ipak ne?“. ...

 

Uvek želimo da naš hirurg ili pilot...ne budu „tek neki obični ljudi“...a kad je naš astrolog u pitanju...tek onda ova ideja ima svoje puno značenje...

 

Omiljeni izbor su : Čika duge bele brade, sa šiljatom kapom, ili obrnuto – Dobra Vila (crvenkaste kose, hm?). Oni moraju da poznaju zakone matematike i astronomije. Moraju da budu intuitivni, senzitivni, empatični. I...iako nas verovatno nikad nisu sreli – MORAJU da poznaju NAS. Tako to izgleda sa Astrologijom.


ASTRO SERVIS


Na ovoj stranici imate više mogućnosti korišćenja servisa koji su besplatni.

 

Na lak način sami možete da dobijete ekspresno izračunat svoj podznak ili podznak za neku drugu osobu, takođe možete sami da uradite besplatni horoskop - svoj Natalni (životni) horoskop ili horoskop za neku drugu osobu (čiji podaci rođenja su Vam poznati), sa kompletnim crtežom natalne karte, pozicijom planeta i osnovnim objašnjenjima.

 

Interesovanja su raznovrsna, te nekog interesuju pozicije ili kretanje planeta, Mesečeve Mene.
Svakako možete da „zavirite“ u horoskope poznatih ličnosti, te da otkrijete neke nove momente koji će Vas impresionirati ili će Vas učiniti za nijansu informisanijom osobom ...


TESTOVI


Psihologija, zabava, igra i možda više od igre ....


U igrama inteligencije, poput šaha, pobedu odnosi onaj ko unapred zna više protivnikovih poteza. Da biste znali poteze protivnika – prvo morate poznavati sebe toliko... da znate kakve će biti Vaše reakcije – reakcije na „šahovske“ probleme koje život sprema...

 

Upravo zato, da biste sebe upoznali bolje, ne čekajte da vas testira život – već prionite na rešavanje testova koje smo pripremili za Vas!


LJUBAVNI ASTROPROFIL


Za potpune Egocentrike neće biti dvoumljenja. Svi drugi će možda još nešto malo otkriti o sebi – dok odlučuju: „da li da vidim prvo Svoj – ili Njegov/Njen“...Astroprofil, of course.

 

U stvari, u ovom aspektu Astrologije – najnormalnije je da se ponašate kao u „puzzle“ slagalici – malo gledate jednu, a malo drugu sliku...dok se obe ne „poklope“.


TAROT


Pomoću Tarota se ne može promeniti sudbina. Ona je zapisana, a mi je samo pratimo. Od “zapisanog” se ne može pobeći! Tarot, kao i sve ostale tehnike proricanja, opisuju faktore koje su važni u određenom periodu naseg života, energije koje na nas imaju uticaj, upozorava nas na različite sile i delovanja. Tarot je i ogledalo duše i najskrivenijih emocija.


KARTE SUDBINE


Gledanje u karte je jedna od najstarijih metoda proricanja. Postoji verovanje da su karte korišćene za igru i proricanje, no davna namena je nama u stvari misterija.

 

Ovde pričamo priču kartama kojima svako – i brzo - može da (pokuša da) proriče budućnost.
Dakle, ovo su tzv. „Ciganske karte“ i „Lenormand karte“, a ne Tarot, koji se uči godinama...


NUMEROLOGIJA


Numerologija predstavlja nauku o brojevima na osnovu kojih je moguće odrediti karakter određene osobe, ukazuje na važne ciljeve koje osoba želi da ostvari u životu, zatim, pruža uvid u sposobnosti, afinitete ili osobine koje ličnost poseduje u vidu njenih osnovnih vrlina ili mana.

 

Postoji izračunavanje-određivanje Ličnog, Životnog, Ljubavnog ili Partnerskog broja i tumačenja o skladnim ili neharmoničnim odnosima. Koji je dobar datum za neku akciju, početak ili svršetak ...?


MESEČEVE MENE


Interesovanja o tačnom položaju i kretanju Meseca i/ili o Mesečevim Menama se svrstavaju u više kategorija, od potrebe za nekim vidom profesionalne informisanosti do brojnih korisnih informacija koje zadovoljavaju različite individualne želje ili potrebe za rešavanjem nekih ličnih ciljeva (pitanja u vezi sa psiho-fizičkom ravnotežom, zdravstveni potencijali i moguće lekarske intervencije, rezimi dijeta, uvid u plodne dane i planiranje trudnoce i sl.).


HOROSKOPI POZNATIH LIČNOSTI


Oni koji su upravljali istorijom, oni koji upravljaju narodima, oni koji izazivaju emocije...ili divljenje... poznati su – zato što mnogi žele da upoznaju one koje vole...ili mrze, da spoznaju tajnu njihovog uspeha ili masovnih reakcija koje su izazivali...ili izazivaju.


Za Vas, ljubitelje Astrologije, pripremili smo nešto više podataka o Njima.

 

Više od onoga što se može naći u standardnim biografijama... za neke – natalnu kartu, a za druge – i detaljnu astrološku analizu.

 

Upoznajte – Poznate ličnosti iz naše vizure i sa posebnim svetlom ...


SANOVNIK


Oniromantija – značenje i tumačenje snova, ovom tehnikom ljudi se bave još od najstarijih vremena. Tumačenje snova je spominjano čak i u starom zavetu, gde Josip tumači faraonove snove. Nauka danas smatra da sadržaji snova odražavaju slučajnu situaciju neuralnih krugova mozga, bilo radi spontanog izbijanja ili zbog delovanja okoline, te tendencije mozga da unese red u nepravilnoj aktivnosti.


NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO


Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, bio je čuveni astrolog, lekar i alhemičar, ali postao je poznat celom svetu, zahvaljujući svojim brojnim proročanstvima. Njegova predviđanja su se obistinjavala, a kao što je poznato ostvaruju se i dan danas, sa izuzetnom preciznošću.


BIORITAM


Od trenutka rođenja naš BIORITAM je u funkciji i predstavlja pokazatelj:
• emocionalnog
• intelektualnog
• fizičkog nivoa
• intuitivnog nivoa


Dobro je poznavati svoj nivo, odnosno potencijale i mogućnosti sa kojima raspolažemo u određenom periodu, danu ili trenutku.
Ako Vas trenutna slika i prognoza Vašeg horoskopa ne oduševljava, e tu je Bioritam koji Vas uvek ponovo “vraća na vrh”.


IZRAČUNAVANJE HOROSKOPSKOG PODZNAKA


Ona ga je pitala : „Koji je tvoj podznak?“ ...on je rekao : „ne znam...ne znam ni šta je taj...podznak“. Ona je malo „digla nos“, ali...počela je da mu objašnjava – pažljivo...i ozbiljno... Sada su dobri drugari...

 

Ova priča potiče iz vrtića u koji ide ćerkica moje dobre prijateljice. Naravno, ona ne čita Horoskope – jer – ne zna da čita (tj. ZNA - pomalo!), a i ne mislim da je to dečiji „posao“... A, da! mislim da ovo što sam ispričala jesu „obična dečja posla“.

 

Horoskopi, pa ni podznaci ne treba, dakle, da su igra za decu – ali s ovom tabelom će za Vas biti „dečija igra“ da lako izračunate – podznak.