Knjiga

 „ENCIKLOPEDIJA LJUBAVNE ASTROPSIHOLOGIJE
– 144 LJUBAVNE KOMBINACIJE“

Omot knjige

Autor: Ana Rakić Đuričić

Izdavač: Leo Commerce

Broj strana: 222

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Format: 22 cm

Godina izdanja: 2019.

Opis


Onim što je Ana pokazala u astrologiji (ne samo ovom knjigom već i celokupnim svojim radom) ona zaista zaslužuje da je nazovemo fenomenom. Fenomen – u smislu retke pojave kojima smo kao čovečanstvo ponekad nagrađeni.

Psihologija i astrologija dele sudbinu nauka čiji predmet proučavanja prevazilazi nauku kakvu je poznajemo u današnjem smislu. One su više i to mnogo više, nego, što nauka na današnjem nivou može da prepozna, potvrdi, obrazloži i primi u svoje okvire.

Psihologija je nauka o duši (grčka rec „psihi“ znači duša, a „logos“ – nauka), u modernom naučnom sistemu koji „Duši“ čak i ne priznaje postojanje.

Astrologija je u sličnoj situaciji. jer se u zvaničnoj nauci ne priznaje mogućnost uticaja položaja zvezda u trenutku rođenja – na sudbinu. (a, i o samoj „Sudbini“ se naučno ne govori).

Za Anu možemo reći da je ona deo grupe velikih astrologa koji čine za astrologiju ono što su, npr. – braća Wright učinila za vasduhoplovstvo. Pomenuta „grupa“ Astrologiju afirmiše, dokazuje i čini je upotrebljivom i korisnom… I, poput braće Wright – poklanja nam LET.

- Katarina Kerekeš, psiholog i spisateljica

Ovde čitajte o sebi.

Upoznajte svoj ljubavni profil.

Saznajte o onome ŠTA volite - da biste lakše uvideli KOGA (treba da) volite.

Pročitajte o onima koje ćete možda zavoleti - i koji će možda voleti Vas.

Učinite svoj izbor lakšim - i učinite da lakše budete birani.

Slobodu koja nam je u biranju data - ne trošite na bezbroj nedoumica i lutanja.

Energiju čuvajte za Ljubav.

Posebno pažljivo čitajte o onima koje volite i o onima koji Vas vole - jednostavno sa ciljem da svojim saglasjem i postupanjem pozlatite svaki svoj dan i učinite ga LJUBOZVEZDANIM.

- Ljubomir Đuričić

KNJIGU MOŽETE DA KUPITE PO CENI OD 799,oo RSD (6,50 eura)

ZA KUPCE U SRBIJI BESPLATNA DOSTAVA!

PORUČI KNJIGU

Unesite Vaše podatke

Država:

UKUPNA CENA JE:

Informacije koje budete uneli u formular koristićemo isključivo u procesu naručivanja radi provere ispravnosti narudžbine. Vaši podaci ni u kom slučaju neće biti prosleđivani trećim licima.

Knjigu „ENCIKLOPEDIJA LJUBAVNE ASTROPSIHOLOGIJE
– 144 LJUBAVNE KOMBINACIJE“
MOŽETE DA KUPITE (molimo Vas odaberite način plaćanja)
Plaćanje uplatnicom

Uplatu možete izvršiti koristeći e-banking ili na bilo kom mestu na kom inače plaćate svoje račune, u pošti, banci i sl. (u ovom slučaju popunite uplatnicu na osnovu podataka koje ste dobili u potvrdi porudžbine).

Proizvodi sa ovih porudžbina biće rezervisani tri dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost artikala.

Naručeno Vam šaljemo po prijemu obaveštenja o izvršenoj uplati.

Cena 1 knjige:

799.00 RSD

Broj naručenih knjiga:

Cena dostave:

0.00 RSD

Ukupna cena:

INSTRUKCIJE ZA UPLATU NA DINARSKI RAČUN
Uplata na žiro račun

PRIMALAC:

ASTROLOOK – ANA RAKIĆ ĐURIČIĆ

SVRHA UPLATE:

Knjiga “Enciklopedija ljubavne astropsihologije – 144 ljubavne kominacije”

BROJ ŽIRO RAČUNA:

160-478234-04

Nakon uplate, na Vaš mail ćete dobiti potvrdu i sve željene informacije.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.

Cena 1 knjige:

Broj naručenih knjiga:

Cena dostave:

Ukupna cena:

Ukoliko izaberete plaćanje za knjigu PayPal-om, najvažnije je znati da se račun uvećava za iznos od 5 Eura. Ovo je neophodno isključivo zbog troškova-odbitaka koje kao proviziju naplaćuje sama organizacija “PayPal”. Ovaj način plaćanja je predviđen za uplate iz inostranstva – onih kupaca koji ne mogu, ili ne žele, da koriste platnu karticu. Sredstva koje se uplate na PayPal račun Astrolook-a biće u zakonskom roku prebačena na dinarski račun, a procedura slanja knjige/knjiga je ista kao i kod ostalih sredstava plaćanja.

Cena 1 knjige:

6.50 EUR

Broj naručenih knjiga:

Cena dostave:

Dodatak za PayPal:

5.00 EUR

Ukupna cena:

Potvrda

Ispravno ste popunili formu ako svi koraci imaju zelenu ikonicu. Crvena ikonica ukazuje na to da neke informacije nedostaju ili da nisu validne. Pritisnite dugme "IDI NA PLAĆANJE" da biste izvršili plaćanje.

Ime i prezime:

Region:

Poštanski broj:

Grad:

Adresa:

E-mail:

Broj knjiga:

Cena dostave:

Ukupan iznos:

Metod plaćanja:

Broj transakcije:

MOLIMO VAS SAČEKAJTE