Bioritam

Od trenutka rođenja naš BIORITAM je u funkciji i predstavlja pokazatelj:

  • emocionalnog
  • intelektualnog
  • fizičkog nivoa

 

Dobro je poznavati svoj nivo, odnosno potencijale i mogućnosti sa kojima raspolažemo u određenom periodu, danu ili trenutku.

U pozitivnoj fazi - nivou (emocionalnom, intelektualnom ili fizičkom) osoba je spremna i sposobna da se ponaša uspešno, da započinje različite akcije i da se oseća zadovoljno.

U negativnoj fazi - nivo (emiconalnom, intelektualnom ili fizickom) osoba ne može da funkcioniše dovoljno uspešno, pravi različite greše i ne oseća se dobro ili zadovoljno.

 

Vaš bioritam pogledajte ovde:.


Biorhythm
Biorhythm


POZITIVNA FAZA

 

Ukoliko se Vaš BIORITAM (emocionalni, intelektualni ili fizički) nalazi iznad ose - to je pokazatelj da se nalazite u pozitivnoj fazi - budite dovoljno aktivni, podstičite stvaralačke ideje, planirajte susrete, druženja i inicijative.

 

NEGATIVNA FAZA

 

Ukoliko se Vaš BIORITAM (emocionalni, intelektualni ili fizički) nalazi ispod ose - to je pokazatelj da se nalazite u negativnoj fazi - budite dovoljno oprezni, izbegavajte različita psiho - fizička opterećenja i odložite

 

Naročito obratite pažnju na TAČKE PRESEKA - kada se krivulje seku iznad (pozitivno) ili ispod (negativno) ose. Presek sve tri krivulje ima najjače značenje i obično nagoveštava neki izraziti događaj ili fazu (pozitivnu ili negativnu) u kojoj se nalazite.

 

Svoj BIORITAM možete svakodnevno proveravati, postupak je vrlo jednostavan - potrebno je samo da unesete svoj datum rođenja: dan, mesec i godinu.