Horoskop: Strelac

Svetski pustolov horoskopskog „točka“; energija Strelca nas nadahnjuje da sanjamo velike i beskrajne snove, težimo nemogućem i bez straha preduzimamo rizike.

Ljubav

 

Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da Vam poverava misli. Ali, postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima.

 

Posao

 

Bez obzira na Vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu.

 

Zdravlje

 

Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

U dogovoru sa saradnicima sada na uspešan način možete da reštite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete zajedničke dogovore i udruživanje po raznim osobama. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finanskijskih zahteva koje imate. U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promenljivu fazu, ali ne treba da se predajete. Važno je da delujete pozitivno na svet oko sebe i da neprekidno postičete voljenu osobu na zajedničke promene.

Preplavljeni ste različitim emocijama, sve što ima »ljubavni predznak« privlači Vašu pažnju i veliko interesovanje. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja Vam se dopada. Ljubavni događaji koje naslućujete, imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju Vas pozitivnim raspoloženjem. Emotivni sklad predstavlja najlepši odraz intimne sreće koja Vas prati. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. U kombinaciji potentne mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. Nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću.

Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da procenite najbolji trenutak za akciju. Nemojte oklevati, sve je moguće pod uticajem faktora sreće: u ponedeljak, sredu i petak. Važno je da kombinujete različite mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju. Ako Vas neko ometa izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i četvrtak.

Stalo Vam je da pridobijete nečije poverenje ili širu nakonost u poslovnim krugovima, stoga delujete vrlo promišljeno i oprezno. Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju garanciju za uspeh, ali Vi imate dobar intuitivni signal koji Vas navodi na pravilno rešenje. Jasno Vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju, mudro očekujete bolju priliku i svoju šansu. Imate utisak da Vas neko »kontroliše« ili emotivno proverava, što dodatno utiče na Vaše raspoloženje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje namere, ali trenutni događaji ne idu uvek u željenom pravcu. Ne možete lako da promenite nečiju odluku ili da utičete na partnerovo ponašanje.

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2024. godine, najavljuje pozitivne transformacije i uspeh.

Prisustvo Jupitera i Urana u vašem šestom polju i od 25. maja prelazak Jupitera u vaše sedmo polje donosi ostvarenje aplanova i aktivnosti na kojima ste duže radili.

Čeka vas jedna optimistična godina, ispunjena entuzijazmom i samopouzdanjem tokom koje ćete zablistati u punom sjaju. Iako, neće sve biti lagano, uz malo truda ovo će za sve pripadnike ovog znaka biti dobra godina puna pozitivnih promena.

Za početak možete očekivati, da ćete dobijati veliku podršku Univerzuma i da ćete tokom predstojeće godine uspeti napraviti nekoliko važnih koraka koji će se kvalitetno odraziti na vaš kompletan život, kao i da će vam sve ići dosta lakše nego do sada.

Zbog velikog broja obaveza koje vam kucaju na vrata, vaš osnovni koncept uz pomoć kojeg ćete se organizivati je sada veoma važan jer će vam upravo to odraditi pola posla.

Važna sugestija za vas je: da se ipak ne opuštate previše i da ne padate u iskušenje, a sigurno je da će ih biti mnogo, jer dobar uticaj Jupitera traje samo jednu godinu.

 

Ljubav

 

Ljubavni život će Stelcima, koji su u vezi, doneti dosta pozitivne energije i poleta za sve što ih čeka. Za one koji su u braku, može doći do problema i nestabilnosti u prvoj polovini godine, pokušajte da ih rešavate na miran način, i ne dozvolite da vaš ego preovlada. Biće tu ljubomornih ispada sa vaše strane, ali nije momenat za to, potrudite se da osvestite te momente.

Ukoliko imate porodicu, bilo bi dobro da posebnu pažnju obratite na svoju decu od aprila do avgusta, jer im je tada najpotrebnija vaša podrška. Za pripadnike ovog znaka koji žele decu, ovo je prava godina za to. 

Još jedna povoljna faza za nova dešavanja vas očekuje u drugom delu godine, tokom septembra kada ćete imati zanimljive ljubavne ponude. Ukoliko ste već u braku ili vezi. Moguće je da ćete na proleće imati krizni period sa voljenom osobom.

Neki pripadnici vašeg znaka će tokom proleća i leta odlučiti staviti tačku na partnerstvo. Saturn je u napetom aspektu sa vašim Suncem i donosi menjanje pozicije.

Ukoliko ste slobodni, vreme je da se uozbiljite. Pred vama je period u kojem ćete se uspeti izboriti za nečiju pažnju tako da ćete u sledeću godinu, odnosno veliki broj Strelaca, ući u novu životnu fazu na polju ljubavi.

U suštini, prvi deo godine je prikazan kao često nemiran partner i vi nećete biti lagani jedno drugom i kompromis će biti neophodan začin za očuvanje vašeg odnosa. No, sa druge strane ova “nemirna vremena” iznedriće i velike promene, kod nekih od vas će doći do početka zajedničkog života ili braka. Drugi deo godine je mirniji u vašim emotivnim relacijama, najpre iz razloga što će vaša pažnja biti usmerena na drugu stranu, ka poslovnom segmentu.

Slobodni Strelci godina pred vama doneće mnogo zabavnih momenata, dosta druženja i izlazaka ali i odnosa koje bismo najpre mogli da okarakterišemo kao neobavezne i prolazne, koji će vas “zadržati” samo za kraće vreme.  Jače šanse za prave emotivne konekcije postoje tokom proleća – najpre u aprilu i maju mesecu, a onda tokom septembra i oktobra 2024. godine.

Najbolje mogućnosti da osetite čari ljubavnog zadovoljstva možete da očekujete u periodu tokom januara dok Venera bude tranzitirala kroz vaše sazveždje, i od 16.02. do 11.03. zatim od 05.04. do 29.04. i od 23.05. do 17.06. i od 11.07. do 05.08. i od 28.08. do 23.09. i ponov ćete imati tranzit Venere od 17.10. do 11.11. i tokom decembra meseca.

 

Posao

 

Za vas je ovo jedna od jačih poslovnih godina. Ne znači da će ona biti lagana, ali ovo jeste period u kojem će se od vas zahtevati odgovornost i posvećenost što će rezultirati sjajnim poslovnim šansama i prilikama da napravite velike i uspešne promene. Mnogi od vas će tokom ove godine promeniti radno mesto, započeti sa privatnim poslom ili napredovati u karijeri. Najznačajniji je drugi deo godine, koji će istovremeno biti izuzetno naporan i zahtevan, ali i postaviti prave temelje za vašu poslovnu budućnost.

Finansijski, ovo je godina u kojoj ćete solidno zaraditi, ali istovremeno i godina u kojoj morate pametnije i štedljivije raspolagati novcem. Moguće su zarade i od dodatnih ili dopunskih poslovnih angažmana.

Na poslovnom planu, Strelci će pokazati veliku energiju i volju za radom. Uprkos velikom broju obaveza, vama neće biti problem da date svoj maksimum, čak i više od toga. Nećete se osećati pretrpani poslom i umorni, već naprotiv veliki broj poslovnih obaveza će vas motivisati da radite više i bolje i u skladu sa tim, poslovni rezultati i finansije neće izostati. Sve zadatke, planove i projekte ispunićete na vreme, bez komplikacija.

Finansije će vam ove godine biti na udaru. Zaradićete dosta, ali ćete i trošiti, pa samo obratite pažnju da to ne bude izvan vaših granica. Posebno se očekuju troškovi po pitanju putovanja, ili renoviranja kuće ili stana. Povoljan mesec po pitanju finansija vam je avgust, a najnepovoljniji od sredine maja do kraja juna meseca.

Ova godina koja u vašem životu simbolizuje određenu prekretnicu. Dolazi vam period u kojem ćete biti spremni da menjate posao. Možete da očekujete i promenu profesije, ako ste o tome već nešto intezivnije razmišljali. Period do marta vam je povoljan da pređete na neko drugo radno mesto, ako ste tako nešto imali u planu.

Ozbiljne odluke vam generalno dolaze. Ako ste spremni da se trudite, da budete odgovorni i da se suočite sa nekim dešavanjima iz prošlosti, bićete zadovoljni poslovnom situacijom.

Od jula vam kreće period u kojem biste mogli da imate pokretanje saradnje sa inostranstvom. Generalno vam je druga polovina godine daleko bolje postavljena za polje posla i tada možete da očekujete da će sve nekako dosta lakše da vam ide. U periodu od avgusta na dalje može da dođe i do nekih sudskih ili formalnih rešenja koja bi vas zatim pokrenula u dobrom pravcu.

 

Zdravlje

 

Godina u kojoj je potrebno menjati životne navike da biste se osećali i funkcionisali bolje.

Drugi deo godine donosi pojačan stres i jače trošenje energije, pa će u tom periodu i vaš imunitet biti poljuljan. Mogući su problemi i sa stomakom, kičmom, srcem i krvnim sudovima.

Moguć je umor, ali to je nešto što vas već neko vreme prati ako ne budete pravili pauzu i odmarali, imaćete probleme sa imunitetom i snom.

U drugoj polovini godine će vam prijati fizička aktivnost i bavljenje sportom, ako vaš lekar da saglasnost za to. Imaćete priliku da rešite zdravstvene probleme iz prošlosti, uz adekvatnu stručnu pomoć i način lečenja koji vam odgovara.

Sugestije

 

Predstoji vam veoma dinamična, turbulentna, ali i srećna godina. Udružite svoje interese sa bliskim osobama i insistirajte na vrhunskim ciljevima. Zlatni rezultati, uspeh ili ljubavna ostvarenja tokom naredne godine predstavljaju vašu osnovu orijentaciju.

Vaša ideja vodilja za 2024. godinu trebalo bi da glasi – hrabre sreća prati!

Dolazi vreme koje vam donosi veliki uspeh i ubiranje zlatnih plodova na raznim poljima. Ponekad se i rizik višestruko isplati, slobodno odgovorite na razne izazove koji će vas pratiti.

U skladu sa svojom prirodom potrudite se i da doživite neke čarobne trenutke zbog kojih život ima onaj pravi ili najlepši smisao.

 

 

 

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Znakovi