Horoskop: Blizanci

Najsvestraniji i najsvetliji horoskopski znak, Blizančeva energija pomaže pri komuniciranju, saradnji i kad želimo da naše zastave punim zamahom zavijore na svim životnim horozontima.

Ljubav

 

Potrebno je da rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko dovede pred svršen čin i u neugodnu situaciju.

 

Posao

 

Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Gubite dragocenu energiju na sporedne situacije.

 

Zdravlje

 

Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti, kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rešenja.

Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice s tim da će im odnos s voljenom osobom malo zapinjati. Samci će ostati kod kuće.

Postoji mogućnost da promenite svoju poziciju. Važno je da smišljenom taktikom nadmudrite ostale suigrače i upotrebite svoje skrivene adute u ponedeljak, utorak i petak . Možete da računate i na pozitivne uticaje bele boje. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Riba, Device ili Bika u sredu i četvrtak.

Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Nema potrebe da precenjujete svoje profesionalne mogućnosti pred okolinom. Prepustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima, naročito u situacijama koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Ukoliko Vam je stalo da uspostavite harmoničan odnos sa voljenom osobom, ponekad morate upotrebiti i »zrno mudrosti« ili neke »skrivene adute«. Dobra ljubavna strategija podrazumeva spremnost da se prevaziđu različita ograničenja. Ljubavne greške se opraštaju, ako postoje iskrena osećanja i uzajamna naklonost.

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2023. godine donosi razne obrte kroz očekivane i neočekivane situacije. U novu godinu ulazite poletno, jer će vaša planeta biti u povoljnom aspektu sa vašim Suncem. Filozofski raspoloženi, spremni za akciju ali i za avanturu, vrlo teško će neko moći da isprati vaš tempo. Odredite svoje prioritete, jer u društvu ćete biti lider, najkasnije do maja meseca,

Jedna promenljiva i pomalo nestabilna godina je pred Blizancima, zato savetujemo spremnost i strpljenje. Godina će za sve pripadnike ovog znaka biti ispunjena pozitivnim i pomalo negativnim događajima, koji će se smenjivati brzo, pa možda nekada nećete ni stići da shvatite šta vam se zapravo dešava.

Iako će Blizanci tokom ove godine imati periode pesimizma i optimizma, koji će se smenjivati, važno je da ostanete fokusirani i ne dozvolite da vas loša osećanja povedu, jer će brzo proći. Shvatite svaku promenu kao nešto dobro, i poučno i u tome nađite svoj mir.

Uz prisustvo Marsa u vašem sazvežđu učinite da ovo bude vaša godina koja će vam donosi nove radosti, uspeh i sreću na raznim poljima.

 

Ljubav

 

Ljubavni život je ono na šta treba da obratite pažnju, posebno ukoliko ste u vezi ili braku. Velika je verovatnoća da će vaš odnos biti na testu, i to vašem, jer ćete poželeti neke promene po pitanju ljubavnog života i sadašnjeg partnera, posebno u prvoj polovini godine. Ipak, najbolji savet sada je da dobro razmislite pre nego što donesete neku drastičnu odluku i promenu, jer neke stvari nećete uspeti da vratite na staro. Obratite pažnju na dobre strane vaše veze, i probajte to više da cenite. Ukoliko ste slobodni, otvorite se i osobi koja vam se dopada priznajte šta osećate, jer to može dati dobre reakcije i priliku za novu ljubavnu vezu.

To isto se odnosi i na porodične i prijateljske odnose, pokušajte da pristupate što nežnije ovim relacijama, i nađite više razumevanja za ljude. To će vam otvoriti mnoga vrata, i oplemeniće vas.

Ukoliko ste zauzeti, tokom ove godine ćete imati raznih problema u odnosu sa partnerom. Moguće je da će u vašem odnosu postojati neke tajne i da ćete vi tome stati na put samim početkom godine, već tokom proleća u martu ili aprilu. Situaciju dodatno može da zakomplikuje povratak neke stare ljubavi tokom juna, jula i avgusta. Generalno vam je ceo letnji period prikazan kroz vraćanje neke osobe iz prošlosti koja vam je bila važna.

Ako ste slobodni, tokom leta vam se pojavljuju dve osobe, jedna je nova, a druga je vezana za prošlost. Ozbiljnu vezu i neki stabilan odnos možete da ostvarite tek krajem godine ili početkom sledeće. U 2023. će vam sve biti nekako neizvesno i napeto.

Ukoliko budete planirali trudnoću, ona je moguća tokom ove godine. Ako ste u braku i radite na proširenju porodice sa partnerom, i ostvarićete svoj cilj.

Ono što će biti zajedničko svim novim počecima (ali i obnovi starih ljubavnih priča) jeste neuobičajeno snažna strast koju će biti skoro nemoguće kontrolisati, kao i neobične okolnosti pod kojima ljubavna veza počinje.

 

Posao

 

Karijera je polje na kom vas čekaju promene. Ovo je godina kada ćete imati priliku da menjate neke stvari u karijeri, bilo da su to promene pozicije ili promene samog posla, a možda i pravac u karijeri u potpunosti. Imajte ovo u vidu kada budete donosili odluke po pitanju posla, jer vam to može značajno promeniti karijeru. Moguća su doškolavanja, sticanja novih znanja i veština. Za to vreme, obratite pažnju na kolegijalne odnose, jer je moguće da ćete biti na meti nekih spletki, vaš rad i trud može biti komprovitovan. Dakle, ne ulazite u takve odnose već se trudite da sve radite na dobar način, fokusirano i marljivo i rezultati neće izostati.

Do kraja marta ćete biti rastrzani između potreba i želja i vaših mogućnosti, a veliki deo planova i sada morate sami da realizujete.

Na neki način koliko god imali godina, sazrevanje je lekcija koju morate proći da biste mogli krenuti dalje.

To znači da će vam ipak biti lakše nego u godini koja je za vama. Na polju posla, veliki broj Blizanaca okreće novi list.

Za početak, istraživaće kako i gde se možete edukovati, bilo da je u pitanju kurs ili nešto ozbiljnije, odnosno duže.

Takođe, ovo je godina kada ćete se odlučiti krenuti u novom smeru, u preduzetništvo, dakle, rad za sebe.

Preporuka je da se ne bavite detaljima, bar na samom početku, već da napravite nacrt plana jer će se sigurno dešavati momenti kada ćete morati dosta toga i improvizovati.

Važnu poslovnu odluku donosite u junu kada je kod vas i moguća promena radnog mesta. Tada ćete nešto prelomiti i biti spremni da napravite preokret. Promena može da vam dođe nekako tiho. Moguće je da će vladati i dosta neiskrenosti u vašem poslovnom okruženju, pa je to jedna dodatna komplikacija sa kojom ćete morati da se nosite.

Druga polovina godine vam je mnogo bolja za posao. Vraća vam se neka stara saradnja ili dolazi neko od kolega sa kojim ste imali dobar odnos.

Mnogi od vas već duže vreme imaju velike planove, a te planove je moguće ostvariti najpre tokom prolećnih meseci, a onda i od jeseni godine. Ukoliko se vaša razmišljanja vezuju za inostranstvo, bilo kroz saradnju bilo kroz odlazak, onda na to računajte od oktobra meseca.

U ovoj godini ćete rešiti mnoga pitanja započeta tokom 2022. a jedno od njih će biti i vezano za stabilnost vaših finansija. Ovde vam svakako sledi oporavak, postepen ali konstantan.

 

Zdravlje

 

Zdravlje će vam takođe u ovoj godini biti promenljivo. Zato bi bilo dobro da se pozabavite preventivom, da na vreme obavite godišnje preglede i sve prekontrolišete, kako bi makar malo predupredili probleme. Od januara do aprila meseca ćete biti pod jačim stresom, pa pripazite na to kako će se to odraziti na vaš imunitet. Krajem godine naročito obratite pažnju, posebno kada su kolena i stomak u pitanju. Preventive je na prvom mestu.

Sugestije

 

Godina u koju ulazite je godina kada nastavljate da se borite za svoje mesto u društvu, kao i za svoju poziciju na polju posla. Mars boravi duže u vašem sazvežđu i donosi vam ograman priliv energije i razne izazove koje treba da prihvatite, kako biste pomerili sve dosadašnje subjesktivne, ali i objektivne granice.

Važno je da se prepustite unutrašnjem ritmu iz nove izazove koji će vas pratiti. Prošite listu raznovrsnih zahteva i postavite sebi visoke kriterijume u svim oblastima iz svog privatnog i poslovnog života. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći posebno u periodu od juna meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici. Onda kada se nalazite u prilici da birate – tražite najbolje!

 

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Znakovi