Horoskop: Blizanci

Najsvestraniji i najsvetliji horoskopski znak, Blizančeva energija pomaže pri komuniciranju, saradnji i kad želimo da naše zastave punim zamahom zavijore na svim životnim horozontima.

Ljubav

 

Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali činite niz pogrešnih stvari.

 

Posao

 

U poslovno-finansijskom smislu, zaboravite na prevelike ambicije ili na želju za prisvajanjem tuđih rezultata.

 

Zdravlje

 

Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na neki zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati skoro sve što ste i zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u proceni pravih vrednosti. Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na neki poseban i lep način. Prepustute se svojim osećanjima da vas vode.

Ovo je osetljiv period za vas po raznim aspektima. Moguće su emotivne blokade u odnosu sa partnerom, bez obzira da li imate partnera ili ste slobodnog statusa pratiće vas periodi izolacije ili emotivne distance, razne poteškoće. Savet je da skupite unutrašnju snagu i da imate puno strpljenja u očekivanju da za vas sviću novi sunčano-ljubavni i srećni dani.

Stalo Vam je da poboljšate svoju poziciju u odnosu na ostale saigrače i vešto kalkulišete u raznim situacijama. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Po potrebi računajte i na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i subotu.

Nailazite na nerazumevanje okoline i imate utisak da neko od saradnika ne ceni dovoljno Vas napor i zalaganje. Ponekad treba prihvatiti teže okolnosti, kako biste eliminisali mogućnost ucenjivanja ili poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju Vaše osnovne kriterijume. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju kroz rad ili stvaralaštvo, kao i da se distancirate od osobe koja Vas dodatno opterećuje. U ljubavnom odnosu pokušavate pravilno da sagledate različite aspekte partnerovog ponašanja, ali ne pronalazite zadovoljavajući odgovor. Nema potrebe da reagujete na osnovu prvog impulsa, već sačekajte da se stišaju uzavrele strasti. Dobro rešenje ili istinu je moguće sagledati, tek sa određene emotivne distance.

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2024. godine neprekidno donosi nova iznenađenja i dobre prilike.

Prisustvo Jupitera i Urana u vašem dvanaestom polju otvara sve puteve koji vode ka uspehu i sreći. Posebno od 25.05. kada se Jupiter bude premestio u vaše sazvežđe praće vas pozitivna planetarna kulminacija i vašoj sreći neće biti kraja.

Ukoliko se ukaže prilika za neki dalji put, u daleku, egzotičnu zemlju ne propuštajte je, jer je to prilika ne samo za upoznavanje drugih kultura, već i za vaš duhovni rast.

Ovo je godina promena za Blizance, period kada će izaći iz svoje zone komfora i ustaljenih rutina i raditi nešto što njima možda nije svojstveno. Ipak, kako su uvek otvorenog i veselog uma Blizanci će biti spremne za ovakve promene.

Blizanci prvenstveno moraju da budu u miru i skladu sami sa sobom da bi njihove emotivne relacije funkcionisale kvalitetno tokom ove godine. Promene dolaze i koliko god vi bili osoba koja je prilagodljiva – biće vam teško da se priviknete na njih. Promene u okviru porodice, u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom, promene u vašem načinu života – sve je to na tapetu tokom godine u koju ulazimo. Neki će se parovi odlučiti za preseljenje, za kupovinu nekretnine, za početak zajedničkog života i brak, čak i za prinove.

Ulazite u jednu mnogo ozbiljniju i zreliju fazu po pitanju ljubavi – krunisaćete je.

 

 

 

 

Ljubav

 

Ljubav je ono polje, na kome će Blizanci tokom ove godine doživeti značajne promene. Neki Blizanci će nakon dugog razmišljanja i pokušaja da se spasi relacija postojećeg odnosa, odlučiti da prekinu svoju ljubavnu vezu, naročito je ova potreba naglašena tokom proleća i leta, da bi se do kraja godine ukazala prilika za pomirenjem ili će se neko novi iznenada pojaviti u vašem životu.

Ako ste slobodni, sledeća godina donosi priliku za promenu emotivnog statusa, posebno će se iznenaditi oni Blizanci koji su već dugo sami ili bez formalnog ljubavnog statusa.

Ukoliko ste u vezi ili braku, sada je vreme da malo drugačije sagledate vaš odnos. Biće vam potrebno da se više zbližite sa partnerom, da se predate u potpunosti, iako to može ugroziti vašu slobodu. Bićete spremni na to i svesni šta to sa sobom nosi. Svakako, čeka vas sjajno provedeno vreme sa partnerom, a ukoliko vas i dalje vuče vaša želja za širinom i prostranstvima, bilo bi idealno da odete na neko romantično i neobično putovanje, najbolje u neku daleku zemlju.

Sam početak godine, januar mesec, može da bude jako povoljan za vas i da vam donese priliku da na ovom polju ostvarite novu vezu ili novo poznanstvo.

Ljubav vam dolazi sama od sebe ili na inicijativu te druge osobe.

Dakle, na ljubavnom planu kod vas stoji više nekih novih dešavanja. Možete imati i neku tajnu, platonsku ljubav ili čak vezu na daljinu.

U drugoj polovini godine, mnogi pripadnici ovog znaka se mogu osetiti spremnim i na novi korak, a to je ulazak u brak ili makar zajednički život. Blizanci koji i dalje nisu u vezi, sada imaju priliku da svoj status promene. I vi ćete želeti da svoje srce poklonite nekom, i tokom ove godine šanse za to su i više nego odlične, posebno tokom decembra meseca.

Osoba koja će vas privući i ostati uz vas je starija ili bar dosta ozbiljnija od vas, odnosno sa sobom ima veliko životno iskustvo.

Najbolje mogućnosti da osetite čari ljubavnog zadovoljstva možete da očekujete u vreme direktnog tranzita Venere na vaš znak, a to je: od 23.05. do 17.06. zatim od 11.07. do 05.08. i od 28.08. do 23.09. i tokom decembra meseca.

 

Posao

 

Odlična poslovna godina je pred vama, naročito za one koji se bave privatnim poslom ili planiraju njegovo pokretanje. No, ni ostali neće proći ni malo loše. Naglašeno ste odgovorni, izuzetno usmereni na kvalitet onoga što radite, ali istovremeno i spremni da uvodite promene koje će dati dobre rezultate. Sada je pravo vreme da pokažete svu svoju kreativnost i to je karta na koju treba da igrate u ovoj godini, jer potencijala imate i to poprilično.

Po pitanju finansija – pare će vas jednostavno hteti u ovoj godini. Pred vama je izuzetno plodonosna godina.

Finansijska situacija će paralelno pratiti i poslovni rast, svakako otvaraće vam se nove i sjajne mogućnosti. Ono što je sada važno jeste da odmah početkom godine sve preostale izdatke i dugove izmirite, kako vas ne bi pratili u narednom periodu. Početak godine, maj, juni, oktobar i decembar su povoljni meseci po pitanju finansija.

Dolazi vreme provera sposobnosti na ličnom planu, ali samo na kratko, da bi od kraja jeseni ušli u novi ciklus novih uloga i odgovornosti.

Povoljna vam je godina, ako se bavite duhovnim radom ili istraživanjem ljudske psihe. Dobra je godina i ako planirate odlazak u daleko inostranstvo ili ako imate neke ponude tog tipa. Generalno, i na domaćem terenu, treba da prihvatite razne rizike. Moguće su iznenadne prilike i dobici raznih kategorija.

Osobe sa kojima možete da gradite partnerske odnose i zajednički uspeh su rođene u znaku: Lava. Strelca, Vodolije, Raka, Ovna i Škorpije. Težu komunikaciju ćete imati sa osobama u znaku Jarca i Device.

Novi izazovni period za vas i prihvatanje novih odgovornosti vas čeka u periodu od aprila do jula. U tom periodu je moguće zaposlenje, ako ste bez posla, ali imajte na umu da se radi o velikim obavezama i nekom radnom mestu koje će vam crpeti dosta energije.

U periodu od 20. jula. do 04. septembra Mars će tranzitirati kroz vaše sazvežđe i uticaće na tvašu svest da „pomerite sve subjektivne granice“.

 

Zdravlje

 

Stres je ono na šta treba da obratite posebnu pažnju i da stvari rešavate na vreme, a ne kada već bude kasno. Ne idite do svojih krajnjih granica, jer možete da oslabiti svoj imunitet.

Nađite način da se psihički odmarate i da punite baterije redovno. Kontrolišite svoje zdravlje na vreme, preventiva je neophodna. Mnogo fizičke aktivnosti će vam pomoći da se fokusirate i budete bistrije glave. Prekontrolišite srce i cirkulaciju.

Zdravlje će vam zavisiti u velikoj meri od raspoloženja, ali i od emocionalne stabilnosti. Nikada nije kasno da se nekome obratite za pomoć, ako osećate da ste pod prevelikim pritiskom. Mogući su takođe, i problemi sa stomakom, varenjem i nogama.

Sugestije

 

Obratie pažnju na skrivenu lepotu. Za vas početak 2024. godine najavljuje neke iznenadne, radosne, uzbudljive i romantične događaje, koji će vas uveriti da je život čaroban kada se nalazite u društvu bliskih osoba.

Uživajte u čarima novih izazova i dobrih prilika koje će vas pratiti. Od 25. maja Jupiter – planeta »velike sreće«, vam donosi niz iznenadnih i dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate i »zlatne plodove«.

Ako imate jaku veru, dobru volju i dovoljno ljubavi sve je moguće promeniti na način na koji priželjkujete i kao najlepšu sreću.

Ponekad sreća dolazi iznenada ili pod neobičnim okolnostima, jer život je najlepše čudo koje se dešava i zato nema razloga da propuštate nove životne prilike koje su pred vama tokom ove godine.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Znakovi