Horoskop: Jarac

Odmereni majstor planiranja u porodici horoskopa, energija Jarca uči nas moći strukture i organizovanja dugoročnih ciljeva.

Ljubav

 

Ponekad je teško podvući jasnu crtu ili postaviti znak jednakosti, između glasa razuma i nekontrolisanih emocija.

 

Posao

 

Ugledajte se na jednu uspešnu osobu iz svoje okoline i nemojte rizikovati bez preke potrebe. Završite započeti posao u predviđenom roku.

 

Zdravlje

 

Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Na vrlo efikasan način umete da sprovedete različita pravila uspešnog poslovanja, koja ostavljaju ozbiljan i pozitivan utisak na vašu okolinu. Potrudite se da potisnite svoju profesionalnu sujetu kada se javno polemiše o pravilnom vrednovanju nečijih zasluga. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja. U momentima osećate veliki emotivni zanos ili inspiraciju, ali vam se čini da vam nedostaju dobre prilike da u potpunosti izrazite svoje namere.

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera, a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Stalno imate utisak da partner nešto krije od vas.

Slobodne osobe su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan. Potrudite se da shvatite šta partner pokušava da vam kaže, jer tako nećete upadati u neprijatne situacije. Romantični ste i trudite se da stvorite prijatnu atmosferu u svojoj okolini. Treba da se trudite da vrednujete nečije zalaganje i osećanja koja iskazuje jer od vas zavisi uspeh vaše veze.

Posebno vas nadahnjuju zajednički planovi, a postoje situacije koje vas dodatno insirišu na emotivnu sreću.

Izlazite češće i videćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas.

je ljubomoran, te se pripazite. Savet je da se u ovom periodu krećete u društvu ljudi koji su vam bliski.

Delujete vrlo ambiciozno i umete da realizujete dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili neki vid premije ili ekstra dobitak u ponedeljak, petak i subotu. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i posebno izbegavajte zonu visokog rizika u sredu i četvrtak.

Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva na različitim nivoima. Dovoljno ste preduzimljivi, tako da saradnici imaju poverenja u Vaše profesionalne sposobnosti. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija, obećava dobar profit ili neki vid materijalnog dobitka. Zainteresovani ste za novu poslovnu ponudu koja podrazumeva proširenu saradnju. »Tajna« ličnog uspeha i intimne sreće, proističe iz skladnog odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, očekuje Vas »susret iznenađenja« ili nečiji poziv. Svojom pojavom umete da skrenete primetnu pažnju i da unesete pozitivan nemir u okruženje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom prilikom i inspiracijom.

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2023. godine najvaljuje mogući uspeh, ali tek kada pobedite neka lična ograničenja ili pomerite svoje subjekstivne granice.

Za Jarčeve je ova godina pravi momenat da pobede svoje strahove. Sada je vreme da po tom pitanju preduzmete određene korake i pripazite samo, da to ne pređe u borbu sa samim sobom. Samo polako i smireno, i sve se da rešiti na dobar način.

Za vas je 2023. godina je godina promena, kako na personalnom, tako i na poslovnom planu. Godina koja je za vama, donela vam je dosta turbulencija, psihičku iscrpljenost i stres, ali zato je sada nova godina tu, da izgubljenu energiju vratite na najbolji mogući način. Idealno za mentalni oporavak, koji vam je potreban.

 

Ljubav

 

Godina ozbiljnosti za Jarčeve. Vreme je da duže emotivne veze naprave korak napred i pređu u ozbiljnije partnerske odnose. I partner i vi ste dovoljno sazreli, prošli kroz razne prepreke i ojačali vaš odnos i sada je trenutak da sve ono što ste ulagali bude i vraćeno na pravi način. Kroz stabilnost, ulazak u zajednički život, brak – čak i dobijanje prinova koje će Uran ove godine neštedimice potencirati i deliti.

Oni koji su u bračnim zajednicama više će biti okrenuti jedno drugom, ujedno ćete zajednički praviti promene koje će prijati vašem odnosu a istovremeno se čvrsto držati zajedno, sa istim ciljem – da istrajete kao par.

Slobodni Jarčevi imaju dobru šansu pred sobom, ono što vi želite je sada u prvom planu. Da ćete privlačiti poglede i raznorazne ljubavne prilike i neprilike – hoćete. No, umećete da odaberete osobu koja funkcioniše i razmišlja na isti način kao i vi, ima iste poglede na život a prvenstveno na ljubav – osobu koja traži trajne vrednosti i ljubavnu stabilnost. Godina koja vam donosi sreću i koja otvara vrata ljubavnom ispunjenju i pravoj emotivnoj priči.

Poverenje je u vašem odnosu sada ključno, kao i otvorena komunikacija, pa tako i kada ne budete bili zainteresovani da vreme provodite sa partnerom, važno je da mu to jasno kažete. Stvari ne moraju da budu loše među vama ukoliko to učinite, a svakako može ojačati vašu vezu.

Slobodni Jarčevi neće biti zainteresovani za socijalizaciju, druženje i izlaske, već će se okrenuti sebi i svom miru. To nije loše, kako bi malo obnovili energiju, ali ne preterujte jer vas može odvesti u krajnost i na kraju krajeva, možete propustiti šansu da upoznate neke zanimljive ljude. Oči posebno otvorite tokom meseca februara, maja i jula. 

Ako ste slobodni, period od jula meseca je povoljan da nađete osobu koja vam jako odgovara čak i za zajednicu ili ozbiljniju vezu. Slobodni Jarčevi početkom godine mogu imati utisak da su već predugo sami i generalno može da vlada atmosfera usamljenosti i nezadovoljstva. Potrebno je da radite na sebi, ali i na pogledima na svet koje imate. Zbog prošlosti ste se zatvorili u sebe.

Ukoliko ste zauzeti, ovo će biti godina u kojoj ćete napraviti rekapitulaciju. Opstaju samo one relacije koje su dobro i kvalitetno utemeljene.

 

Posao

 

Posao je ono polje, na kome ćete u ovoj godini zablistati. Vaša ambicioznost, posvećenost i korisnost će doći do izražaja, i doneti vam uspeh, i konačno dobre rezultate. Važno je da se tokom ove godine dobro organizujete, i fokusirate na svoje ciljeve i ne odstupate od njih. Vaši planovi bi trebalo da budu realni, da jasno sagledate stvari i shvatite šta je u vašoj mogućnosti, a na šta ne možete da utičete. Budite pažljivi po pitanju pomoći i truda koji ulažete u kolege, kako to ne bi išlo na vašu štetu. Postavite granice po pitanju zauzimanja za druge, jer može se desiti da neko drugi prisvoji vaše zasluge. Tokom ove godine, bilo bi dobro da izađete iz uobičajene poslovne rutine i unesete više kreativnosti u vaš posao. To možda nije vama svojstveno, ali baš zato, jer to će vam pomoći da nađete neka efikasnija i kreativnija rešenja. Dobrog saradnika možete naći u osobi urođenoj u znaku Strelca, Škorpiona, Device, kao i u strancima.

Kada su finansije u pitanju, tokom ove godine vas očekuju nova finansijska ulaganja, koje morate dosta racionalno da sagledate, ali ako to uradite na pametan način, rezultati će biti natprosečni. Takođe, očekuju vas i neočekivani finansijski dobici, a možemo reći da mogu doći i na kartu sreće. Februar i septembar je povoljan mesec po pitanju finansija.

Treba da imate na umu da će vaša poslovna situacija tokom 2023. godine maksimalno zavisiti od vas i vaših odluka. Ovo je period u kojem ćete imati mogućnost da pravite važne rezove na polju posla. Bićete pod velikim pritiskom i velika odgovornost će biti u vašim rukama, ali ako pokažete dovoljno spremnosti da se nosite sa velikim stvarima bićete nagrađeni od sudbine. Period od aprila do jula vam donosi mogućnost za ostvarenje lakše, bolje i stabilnije zarade. Važno je naravno i da budete spremni da na ovom polju prihvatite nova rešenja i nove prilike. Promene su neophodne da biste napredovali.

Najteži period vas očekuje u aprilu i oktobru kada ćete biti konstantno pod stresom. Kada ta faza prođe, već će biti dosta lakše da se usmerite na one stvari koje su vam važne. Potrudite se da ne radite uvek samo za sopstveni interes već da budete svesni toga da se neke stvari rade i zbog opšteg dobra.

Godina koja je pred vama će biti jedan od najvažnijih godina do sada za vaš horoskopski znak. Za početak, Saturn, koji ujedno i vlada vašim horoskopskim znakom polako, ali sigurno prelazi iz drugog u vaše treće prirodno polje i otvara nova vrata.

Ovo je odličan period za ulaganje.

 

Zdravlje

 

Neophodno da uradite jedan detaljan lekarski pregled, jer ćete upravo sada dobiti prave informacije o vašem zdravstvenom stanju.

Kako bi održali psihičku stabilnost i mentalno zdravlje i kada stres preovlada, važno je da se bavite fizičkom aktivnošću. Stoga je preporučljivo da uvedete redovne fizičke aktivnosti i to one koje su poprilično zahtevne i koje daju adrenalinski skok, jer ćete na taj način izbaciti negativnu energiju i ojačati svoje zdravlje. Čuvajte se stresa tokom jula i avgusta meseca.

Više obratite pažnju na odmor, ishranu i kvalitetan san.

Sugestije

 

Vama 2023. godina donosi napredovanje u određenim fazama i veliki uspon, a uz poseban dar koji imate učinićete na lak način sve ono što drugi ne mogu ili ne umeju.

Planetarni aspekti neprekidno stvaraju dobru priliku i mnoge srećne okolnosti su na vašoj strani, tako da vas očekuju najrazličitije mogućnosti u kojima ćete dodatno ostvariti novi uspeh i afirmaciju, ili događaji koji će uneti više radosti u vaš privatni život i ljubavne odnose.

Pomerite svoje subjektivne granice, ovo je srećno vreme za nove odluke, raznovrsna saznanja i neobična životna iskustva. Okusite zov izazova, prihvatite iznenadni rizik ili avanturu, jer uspeh i sreća su na vašoj strani.

Udruživanje ili partnerstvo je formula za sreću i uspeh.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Znakovi