Horoskop: Bik

Neumorni hranitelj horoskopa, Bikova energija pomaže kad tražimo sigurnost, uživamo u zemaljskim užicima i – kad treba obaviti neki posao.

Ljubav

 

Često menjate raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima ono što prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru.

 

Posao

 

Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku.

 

Zdravlje

 

Prijaće Vam aktivan odmor i psihofizička relaksacija.

Delujete pozitivno i angažovani ste na različitim stranama. Umete da prenesete stvaralački impuls i kreativnu energiju na svoju okolinu što vam olakšava ostvarenje mnogih planova koje imate. Nema potrebe da se upuštate u neke novčane rizike ili da se zadužujete. Povremeno precujete svoju ulugu ili mogućnosti u odnosu sa voljenom osobom. Pažljivije osluškujte poruke koje dobijate od bliskih osoba. Bolje je da pokažete više skromnosti u ponašanju.

Ovo je period preispitivanja da li ste napravili dobar izbor na ljubavnom planu. Neki predstavnici ovog znaja će učvrstiti svoje veze, jer osoba sa kojom su u istoj zadovoljava njihove trenutne kriterijume.

 slobodne u ovom znaku priprema se simpatična romansa sa osobom koju su nedavno upoznali na nekom skupu. Nemojte previše da se iznenadite ako se ta veza ne održi, jer krajnje je vreme da izađete iz situacija koje nemaju perspektivu. Prethodni dani su vam doneli neke nove nevolje, koje su nastupile od strane trećih osoba. Sada će se to promeniti drastično.

Oni koji su duže u vezi počinju bivati nezadovoljni. Razmislite, vi ste glavni pokretač svega, ili osvežite vezu ili pokrenite partnera u željenom smeru, ako želite da veza opstane.

Slobodni će imati prilike da privuku nekog sličnog sebi. Da li je to dobro ili loše, vreme će pokazati. Jedna osoba konstantno privlači vašu pažnju, jer je neobična i do sada u životu niste imali prilike upoznati nikog sličnog njoj.

Nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj formi i nedostaju Vam neophodne informacije kako biste osmislili uspešnu taktiku. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate sve svoje interese u utorak i sredu.

Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva na različitim nivoima. Dovoljno ste preduzimljivi, tako da saradnici imaju poverenja u Vaše profesionalne sposobnosti. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija, obećava dobar profit ili neki vid materijalnog dobitka. Zainteresovani ste za novu poslovnu ponudu koja podrazumeva proširenu saradnju. »Tajna« ličnog uspeha i intimne sreće, proističe iz skladnog odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, očekuje Vas »susret iznenađenja« ili nečiji poziv. Svojom pojavom umete da skrenete primetnu pažnju i da unesete pozitivan nemir u okruženje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom prilikom i inspiracijom.

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2024. godine, najvaljuje grandiozni uspeh, ali tek kada pobedite neka lična ograničenja ili pomerite svoje subjekstivne granice.

Prisustvo Jupitera i Urana u vašem sazvežđu donosi najbolje uticaje i mogućnosti, pratiće vas faktor sreće i niz iznenadnih privilegovanih prilika.

Slobodno prihvatite različite izazovne mogućnosti koje su pred vama i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života.

Sada je pravi momenat da pobede svoje strahove, ovo je idealno vreme da po tom pitanju preduzmete određene korake i pripazite samo, da to ne pređe u borbu sa samim sobom. Samo polako i smireno, i sve se da rešiti na dobar način.

Za vas je ovo godina promena, kako na personalnom, tako i na poslovnom planu.

2024. godina za vas može biti zlatna prekretnica ili vaša »carska godina« koja će utemeljiti niz dobrih smernica za naredne godine.

 

 

 

 

Ljubav

 

Oni koji su u emotivnim i bračnim vezama tokom nastupajuće godine klackaće između potrebe za dubljom povezanošću sa partnerom i potrebom za više lične slobode.  Uran u vašem znaku će vam u emotivnim odnosima čas biti saveznik, ali i potencijalni kamen spoticanja. Iskoristite pozitivni deo njegove prirode tako što ćete više sa voljenom osobom uživati u promenama, dešavanjima, zajedničkim putovanjima, novim i boljim načinima da ulepšate vaš odnos. Smanjujte tenziju, i ne dolivajte ulje na vatru u napetim momentima.

I partner i vi ste dovoljno sazreli, prošli kroz razne prepreke i ojačali vaš odnos i sada je trenutak da sve ono što ste ulagali bude i vraćeno na pravi način. Kroz stabilnost, ulazak u zajednički život, brak – čak i dobijanje prinova koje će Jupiter i Uran ove godine neštedimice potencirati i deliti.

 

Kod slobodnih Bikova ljubavni noviteti u ovoj godini najviše idu kroz poslovni segment i preko društvenih mreža. Mart može biti jedan od „vrelih“ meseci za vas, a jaka dešavanja vas očekuju i u periodu april – jun 2024. godine. Moguće je da u ovim mesecima obnovite komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom, ali se ona može završiti isto tako brzo i neočekivano, kao što je i započela. Još jedan dobar period za nove emotivne početke jeste tokom oktobra i na samom kraju godine. Ukoliko ste zauzeti, biće vam potrebno više slobode, pa je to tema na kojoj ćete morati dosta raditi u smislu da se sa voljenom osobom dogovorite oko promena koje slede.

Najbolje mogućnosti da osetite čari ljubavnog zadovoljstva možete da očekujete u vreme direktnog tranzita Venere na vaš znak, a to je: od 29.04. do 23.05. zatim od 17.06. do 11.07. i od 05.08. do 28.08. i tokom novembra meseca.

 

Posao

 

Poslovno je pred vama jedna dosta jaka i plodna godina. Bez obzira da li ćete se odlučiti da ostanete tu gde jeste ili da napravite neke radikalne promene – izvestan je potpuni poslovni zaokret, kao što je promena radnog mesta, preseljenje zbog posla – apsolutno ćete biti podržani i vaši planovi mogu krenuti ka vrhunskom ostvarenju. Naročito je za ovako nešto pogodan period tokom prolećnih meseci i u periodu od oko 27. avgusta.

Još jedan izuzetno dobar period za uspešne promene je u periodu avgust – oktobar 2024. godine.

Tokom ove godine, bilo bi dobro da izađete iz uobičajene poslovne rutine i unesete više kreativnosti u vaš posao. To možda nije vama svojstveno, ali baš zato, jer to će vam pomoći da nađete neka efikasnija i kreativnija rešenja. Slobodno prihvatite razne izazove koji će vas pratiti, jer spremnost na rizik je ponekad uslov za najveći uspeh i dobitak.

Dobrog saradnika možete naći u osobi urođenoj u znaku Strelca, Jarca, Škorpiona, Device, kao i u strancima.

Kada su finansije u pitanju, tokom ove godine vas očekuju nova finansijska ulaganja, koje morate dosta racionalno da sagledate, ali, ako to uradite na pametan način, rezultati će biti natprosečni i „otvorićete zlatnu slavinu“. Takođe, očekuju vas i neočekivani finansijski dobici, a možemo reći da neki od njih mogu doći i na kartu sreće. Mart, maj i septembar su povoljni meseci po pitanju finansija.

Što se tiče, konkretno posla, 2024.godina će mnogim pripadnicima vašeg znaka doneti veliki ili više koraka napred, i stepenik više u smislu boljeg poslovnog, ekonomskog i društvenog statusa.

 

 

 

 

Zdravlje

 

Na polju zdravlja, važno je da znate da je ovo godina koja će biti turbulentna i zato je prisutna nervoza koju je neophodno sanirati.

Sada je vreme da se pune baterije. Počnite sa time odmah početkom godine, jer će vam trebati vremena.

Osetljivi su krvni sudovi, vene i cirkulacija a moguće je da će biti i problema sa oscilacijama pritiska. Takođe, nivo stresa će biti pojačan pa je potrebno pronaći način da se opustite. Za promene u načinu ishrane najbolji je prolećni period. Uticaj Jupitera donosi i tendenciju ka dodatnim klogramima, praktikujte zdrave načine ishrane i neke prilagođene dijete.

Sugestije

 

Godina koja je za vama, donela vam je dosta turbulencija, psihičku iscrpljenost i stres, ali zato je sada nova godina tu, da izgubljenu energiju vratite na najbolji mogući način. Idealno za mentalni oporavak, koji vam je potreban.

Ipak, povremeno će se dešavati da ćete osećati nesigurnost da li su vam zalogaji možda preveliki, ali ćete isto tako ubrzo shvatiti da ste na pravom putu i da je uz dobru akciju i faktor sreće na vašoj strani.

Uz tranzit Jupitera i Urana u vašem znaku pomerite svoje subjektivne granice, ovo je srećno vreme za nove odluke, raznovrsna saznanja i neobična životna iskustva. Okusite zov izazova, prihvatite iznenadni rizik ili avanturu, jer uspeh i sreća su na vašoj strani.

Udruživanje ili partnerstvo je formula za sreću i uspeh.

Pratiće vas sjajne psiho-fizičke mogućnosti u periodu od 09.06. do 20.07. dok Mars bude tranzitirao kroz vaše sazvežđe.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Znakovi