Horoskop: Bik

Neumorni hranitelj horoskopa, Bikova energija pomaže kad tražimo sigurnost, uživamo u zemaljskim užicima i – kad treba obaviti neki posao.

Ljubav

 

U emotivnom smislu, delujete pomalo provokativno na voljenu osobu. Kontrolišite svoje strasti.

 

Posao

 

Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na preterano isticanje ličnih sposobnosti, što remeti poslovnu saradnju.

 

Zdravlje

 

Usporite svoj ubrzani ritam.

Neko vam daje korisne sugestije koje lako možete da primenite prilikom rešavanja ozbiljnih pitanja. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima, kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu. Trenutno prispitujete svoj odnos sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.

Bićete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslediće prijatne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih vam osoba. Činiće vam se da je sve moguće. Bićete otvoreni i imaćete poverenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i na osnovu blic procene umete da prepoznate potencijalni dobitak. Slobodno prihvatite nove izazove. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u utorak, četvrtak i nedelju. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na loš izbor kombinacija u sredu i petak.

Delujete vrlo energično i stalo Vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese. Kad god Vam se ukaže dobra poslovna prilika, birate lakše ili jednostavnije rešenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od Vaše volje ili uticaja. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili prolaznim raspoloženjem. Stvari izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene emotivne distance. Uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje.

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2024. godine, najvaljuje grandiozni uspeh, ali tek kada pobedite neka lična ograničenja ili pomerite svoje subjekstivne granice.

Prisustvo Jupitera i Urana u vašem sazvežđu donosi najbolje uticaje i mogućnosti, pratiće vas faktor sreće i niz iznenadnih privilegovanih prilika.

Slobodno prihvatite različite izazovne mogućnosti koje su pred vama i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života.

Sada je pravi momenat da pobede svoje strahove, ovo je idealno vreme da po tom pitanju preduzmete određene korake i pripazite samo, da to ne pređe u borbu sa samim sobom. Samo polako i smireno, i sve se da rešiti na dobar način.

Za vas je ovo godina promena, kako na personalnom, tako i na poslovnom planu.

2024. godina za vas može biti zlatna prekretnica ili vaša »carska godina« koja će utemeljiti niz dobrih smernica za naredne godine.

 

 

 

 

Ljubav

 

Oni koji su u emotivnim i bračnim vezama tokom nastupajuće godine klackaće između potrebe za dubljom povezanošću sa partnerom i potrebom za više lične slobode.  Uran u vašem znaku će vam u emotivnim odnosima čas biti saveznik, ali i potencijalni kamen spoticanja. Iskoristite pozitivni deo njegove prirode tako što ćete više sa voljenom osobom uživati u promenama, dešavanjima, zajedničkim putovanjima, novim i boljim načinima da ulepšate vaš odnos. Smanjujte tenziju, i ne dolivajte ulje na vatru u napetim momentima.

I partner i vi ste dovoljno sazreli, prošli kroz razne prepreke i ojačali vaš odnos i sada je trenutak da sve ono što ste ulagali bude i vraćeno na pravi način. Kroz stabilnost, ulazak u zajednički život, brak – čak i dobijanje prinova koje će Jupiter i Uran ove godine neštedimice potencirati i deliti.

 

Kod slobodnih Bikova ljubavni noviteti u ovoj godini najviše idu kroz poslovni segment i preko društvenih mreža. Mart može biti jedan od „vrelih“ meseci za vas, a jaka dešavanja vas očekuju i u periodu april – jun 2024. godine. Moguće je da u ovim mesecima obnovite komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom, ali se ona može završiti isto tako brzo i neočekivano, kao što je i započela. Još jedan dobar period za nove emotivne početke jeste tokom oktobra i na samom kraju godine. Ukoliko ste zauzeti, biće vam potrebno više slobode, pa je to tema na kojoj ćete morati dosta raditi u smislu da se sa voljenom osobom dogovorite oko promena koje slede.

Najbolje mogućnosti da osetite čari ljubavnog zadovoljstva možete da očekujete u vreme direktnog tranzita Venere na vaš znak, a to je: od 29.04. do 23.05. zatim od 17.06. do 11.07. i od 05.08. do 28.08. i tokom novembra meseca.

 

Posao

 

Poslovno je pred vama jedna dosta jaka i plodna godina. Bez obzira da li ćete se odlučiti da ostanete tu gde jeste ili da napravite neke radikalne promene – izvestan je potpuni poslovni zaokret, kao što je promena radnog mesta, preseljenje zbog posla – apsolutno ćete biti podržani i vaši planovi mogu krenuti ka vrhunskom ostvarenju. Naročito je za ovako nešto pogodan period tokom prolećnih meseci i u periodu od oko 27. avgusta.

Još jedan izuzetno dobar period za uspešne promene je u periodu avgust – oktobar 2024. godine.

Tokom ove godine, bilo bi dobro da izađete iz uobičajene poslovne rutine i unesete više kreativnosti u vaš posao. To možda nije vama svojstveno, ali baš zato, jer to će vam pomoći da nađete neka efikasnija i kreativnija rešenja. Slobodno prihvatite razne izazove koji će vas pratiti, jer spremnost na rizik je ponekad uslov za najveći uspeh i dobitak.

Dobrog saradnika možete naći u osobi urođenoj u znaku Strelca, Jarca, Škorpiona, Device, kao i u strancima.

Kada su finansije u pitanju, tokom ove godine vas očekuju nova finansijska ulaganja, koje morate dosta racionalno da sagledate, ali, ako to uradite na pametan način, rezultati će biti natprosečni i „otvorićete zlatnu slavinu“. Takođe, očekuju vas i neočekivani finansijski dobici, a možemo reći da neki od njih mogu doći i na kartu sreće. Mart, maj i septembar su povoljni meseci po pitanju finansija.

Što se tiče, konkretno posla, 2024.godina će mnogim pripadnicima vašeg znaka doneti veliki ili više koraka napred, i stepenik više u smislu boljeg poslovnog, ekonomskog i društvenog statusa.

 

 

 

 

Zdravlje

 

Na polju zdravlja, važno je da znate da je ovo godina koja će biti turbulentna i zato je prisutna nervoza koju je neophodno sanirati.

Sada je vreme da se pune baterije. Počnite sa time odmah početkom godine, jer će vam trebati vremena.

Osetljivi su krvni sudovi, vene i cirkulacija a moguće je da će biti i problema sa oscilacijama pritiska. Takođe, nivo stresa će biti pojačan pa je potrebno pronaći način da se opustite. Za promene u načinu ishrane najbolji je prolećni period. Uticaj Jupitera donosi i tendenciju ka dodatnim klogramima, praktikujte zdrave načine ishrane i neke prilagođene dijete.

Sugestije

 

Godina koja je za vama, donela vam je dosta turbulencija, psihičku iscrpljenost i stres, ali zato je sada nova godina tu, da izgubljenu energiju vratite na najbolji mogući način. Idealno za mentalni oporavak, koji vam je potreban.

Ipak, povremeno će se dešavati da ćete osećati nesigurnost da li su vam zalogaji možda preveliki, ali ćete isto tako ubrzo shvatiti da ste na pravom putu i da je uz dobru akciju i faktor sreće na vašoj strani.

Uz tranzit Jupitera i Urana u vašem znaku pomerite svoje subjektivne granice, ovo je srećno vreme za nove odluke, raznovrsna saznanja i neobična životna iskustva. Okusite zov izazova, prihvatite iznenadni rizik ili avanturu, jer uspeh i sreća su na vašoj strani.

Udruživanje ili partnerstvo je formula za sreću i uspeh.

Pratiće vas sjajne psiho-fizičke mogućnosti u periodu od 09.06. do 20.07. dok Mars bude tranzitirao kroz vaše sazvežđe.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Znakovi