BIORITAM


Od trenutka rođenja naš BIORITAM je u funkciji i predstavlja pokazatelj:
· emocionalnog
· intelektualnog
· fizičkog nivoa

Dobro je poznavati svoj nivo, odnosno potencijale i mogućnosti kojima raspolažemo u određenom periodu, danu ili trenutku.
U pozitivnoj fazi -- nivou (emocionalnom, intelektualnom ili fizičkom) osoba je spremna i sposobna da se ponaša uspešno, da započinje različite akcije i da se oseća zadovoljno.
U negativnoj fazi -- nivou (emocinalnom, intelektualnom ili fizičkom) osoba ne može da funkcioniše dovoljno uspešno, pravi različite greške i ne oseća se dobro ili zadovoljno.


NAPOMENA:

Ukoliko se Vaš BIORITAM (emocionalni, intelektualni ili fizički) nalazi iznad ose -- a to je pokazatelj da se nalazite u pozitivnoj fazi -- budite aktivni, podstičite stvaralačke ideje, planirajte susrete, druženja i inicijative.

Ukoliko se Vaš BIORITAM (emocionalni, intelektualni ili fizički) nalazi ispod ose -- a to je pokazatelj da se nalazite u negativnoj fazi -- budite oprezni i izbegavajte različita psihofizička opterećenja i odložite važne odluke.

Obratite pažnju na TAČKE PRESEKA -- kada se krivulje seku iznad (pozitivno) ili ispod (negativno) ose. Presek sve tri krivulje ima najjače značenje i obično nagoveštava neki izraziti događaj ili fazu (pozitivnu ili negativnu) u kojoj se nalazite.

Svoj BIORITAM možete svakodnevno proveravati. Postupak je vrlo jednostavan -- potrebno je samo da unesete svoj datum rođenja: dan, mesec i godinu.


SREĆNO

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com