Horoskop: Škorpion

Najintenzivnija i najusredotočenija od svih znakova horoskopa, energija Škorpiona pomaže nam da zaronimo u najdublje sile postojanja, spojimo naše supersile i uspostavimo odnose i veze koje su izgrađene da traju.

Ljubav

 

Delujete zavodljivo i privlačno. Sreća je na Vašoj strani, sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost.

 

Posao

 

Neko potvrđuje Vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak, važno je da sačuvate prisebnost duha u odlučujućem momentu.

 

Zdravlje

 

Potrebno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti, izbegavajte preterivanje.

Neko diktira nove događaje, što zanačajno komplikuje vaš poslovni ili statusni položaj. Naročito vam se ne dopada činjenica o "suženim" mogućnostima za izbor odgovarajućeg posla ili akcije, koju biste sproveli zajedno sa bliskim prijateljima. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na poslovni rizik. Čak i u ljubavnom odnosu neko drugi diktira pravila. Ukoliko ste slobodni očekuju vas zanimljivi susreti, ali bez dobrog povoda za ljubavnu radost i oduševljenje.

Novi ljubavni izazovi očekuju ne samo slobodne predstavnike ovog znaka, nego i one osobe koje su u vezi ili braku. Ipak, samo slobodnim pripadnicima ovog znaka biće lakše da biraju partnera. Nema razloga da donosite ishitrene odluke zbog kojih ćete brzo zažaliti. Mudro uspevate da sedite na više stolica u isto vreme, a da to niko ne primeti. Iako mislite da varate druge, sami sebe zavaravate.

Okolnosti se brzo menjaju i ponekad treba pratiti različite signale koji Vas upućuju na dobar izbor kombinacija. Oslonite se na svoj takmičarski impuls: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Jarca, Ovna, Strelca ili Škorpiona u petak i nedelju.

Potrebno je da definišete listu prioriteta u skladu sa novim događajima na poslovnoj sceni i po osnovnim kriterijumima koji se primenjuju. Izbegavajte saradnju sa osobom koja Vam stvara različite neugodosti, nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite pažnju poslovima koji će Vam doneti konkretne razultate i finansijsku dobit. U ljubavnom životu, ne možete da predahnete uz osobu koja Vam uporno nameće svoje zahteve. Osećate potrebu da se emotivno prepustite, bez dodatnog strahovanja o mogućim komplikacijama i izneverenim očekivanjima. Potrebna Vam je veća emotivna naklonost i mentalna bliskost sa osobom sličnih afiniteta.

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine, favorizuje vaše prvo, drugo, deveto i deseto polje. Sada imate sjajnu priliku da razmenjujete energiju sa bliskim osobama na način koji će vam doneti nove životne radosti, uspeh i sreću. Sve postaje moguće kada se vaša energija poklapa sa kosmičkom energijom. Oslonite se na svoju intuitivnu percepciju i na snagu emocija, jer ljubav uvek rađa ljubav.  Ono što Vas čini izuzetnom osobom, to su širina i snaga Vaših emocija. 

 

Ljubav

 

Početna previranja u odnosu sa voljenom osobom imaće dobra značenja za dalju perspektivu, biće vam jasno da sve možete da uskladite na pravi način. U svom tipičnom maniru učinićete sve što je potrebno da usrećite blisku osobu, jer sve što dajete u ljubavnom odnosu i u porodičnom životu vratiće vam se na najlepši mogući nači. Ukoliko ste slobodni pratiće vas različiti ljubavni znaci i predznaci. Odgovorićete na neke pozive i udvaranja, jer sredinom i u drugoj polovini godine imaćete priliku da doživite najlepše trenutke u ljubavi, porodici i uz sve osobe koje su bliske vašem srcu. Posebno obratite pažnju na period od 12. januara, 04. marta, 11. jula i 08. novembra.

 

Posao

 

Imate dobar predosećaj kada treba da pokrenete veću akciju ili da povučete konkretan potez. Mnoge okolnosti se menjaju u prilog vašim interesnim planovima, tako da ćete od 21. januara i tokom marta meseca dobijati i dodatne povlastice na osnovu kojih možete da ostvarite niz značajnijih ciljeva. Potrudite se da budete što aktivniji u periodu od maja, septembra i novembra meseca, jer imaćete priliku da utičete na mnoge uslove za napredovanje na poslovnoj i statusnoj lestvici. Ako se bavite nekim umetničkim ili javnim zanimanjem očekuje vas populatnost tokom cele godine. Za vas koji se bavite trgovinom, ekonomijom ili medicinom predstoji period velikog uspeha od jula meseca. 

 

Zdravlje

 

Potrudite se da promeniti neke možda loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili izlaganje stresnim situacijama. Obratite pažnju na nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varnju hrane i podložnost na neke virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 04. do 19. juna, i od 09. do 19. septembra. 

Sugestije

 

Vama 2018. godina donosi obilje najraličitijih ili skoro idelnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete sve svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Radost delite sa bližnjima i imaćete veličanstvenu sreću. Radost, uspeh i sreća proizilaze iz povezivanja i bliskosti sa „odabranim osobama“. Posmatrajte sve u duhu optimizma i da je »faktor sudbinske sreće« uvek na vašoj strani. Uživajte u lepoti života. Uverićete da i nemoguće postaje dostižno i moguće – uvek kada je sreća na vašoj strani.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Znakovi