Godišnji horoskop za znak:
Lav


Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2014. godine, najavljuje niz uspešnih događaja i zadovoljstvo koje će Vas pratiti zbog aktivne uloge i ostvarenih ciljeva u svim važnim životnim oblastima. U skladu sa svojom potrebom da se ističite uvek kada postoje mogućnosti da ostvarite neke posebne rezultate, učinićete sve što je u domenu Vaših sposobnosti i umenja da zablistate pred svojom okolinom. Očekuju Vas sjajne pohvale i priznanja, ali i uspešno rešavanje nekih finansijskih ili imovinskih pitanja. Zarad želje za većim uspehom ili ličnim dokazivanjem možda ćete povremeno morati da propustite neke od događaja u privatnom životu. Ali, sreća Vam je naklonjenja i potrudite sa da izvučete dobru pouku iz svega što Vam se dešava. Kada poželite da promenite svet oko sebe, učinite to slobodno sa namerom da ostvarite svoje najlepše snove.

Ljubav:
Dinamični događaji će Vas i dalje pratiti u društvenom ili ljubavnom životu, tako da Vama sigurno neće biti monotono u išćekivanjima na neke nove ili uzbudljive momente. Osetićete nezaboravne trenutke emotivnog zanosa, pojačanih strasti i velike sreće posebno od 22. marta do 15 aprila, dok Venera bude boravila u Vašem sazvežđu. Povremeno treba da tražite iskreni i realan odgovor, koliko Vaš partner ili bliža okolina mogu da isprate sve ono što se oko Vas ili u Vama dešava. Sreća je što ćete zahvaljući nekim dobrim okolnostima, Vašim iskrenim osećanjima i optimizmu koji u sebi nosite uspevati da prevaziđete sve dramske momente i komplikacije. Uživaćete u ljubavnim i strasnim odnosima u periodu tokom februara, aprila i jula meseca, zatim od 16. septembra do 14. oktobra, i naročito tokom novembra meseca. Sredinom ili u drugoj polovni godine, mnogi od Vas će doneti važnu odluku o zajedničkom, partnerskom ili bračnom životu.

Posao i finansije:
Pred Vama je novi period ličnog i profesionalnog usavršavanja, a do koje granice ćete želiti da napredujete često će zavisiti upravo od Vaše volje ili ambicija. Slobodno možete da pojačavate ličnu inicijativu pred saradnicima i da ističete ciljeve do kojih vam je posebno stalo, jer zahvaljujući Vašim kvalitetima mnogi oko Vas će zajedno sa Vama ubirati plodove Vaših zasluga. Imponovaće Vam novi uspeh i populatnost, ali nemojte zaboraviti da postoji i granica koju ne treba prekoračiti. Ono što Vi možete da izrazite i ostvarite poslovno ili privatno možda ne mogu mnogi u Vašem okruženju, a to ponekad predstavlja vrlinu, ali ponekad i određeni tert odgovornosti. Dobre moćnosti za širim uspehom ili napredovanjem na poslovnoj i statusnoj lestvici Vas očekuju početkom godine, zatim naročito tokom aprila, maja, oktobra i novembra meseca.

Zdravlje:
Prisustvo Urana u Vašem sazvežđu doneće Vam dodatnu energiju, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja imunološkog sistema i psiho-fizičke ravnoteže. Važno je da sačuvate svoju pozitivnu orijentaciju i da se pravilno negujete uz redovnu zdravstvenu kontrolu. Moguće su povremene glavobolje, prolazne tegobe sa pritiskom i sistemom za varenje ili virusne infekcije. Obratite pažnju na svoju psihičku ravnotežu i izvegavajte stresne situacije. Prijaće Vam zdraviji način ishrane, boravak u prirodi i psiho-fizička relaksacija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 13. jula do 28. avgusta, u drugoj polovini oktobra, kao i početkom decembra meseca.

Sugestija:
Nalazite se u sjajnoj prilici da u određenim fazama ostvarite svoje možda najlepše ili čudesne snove, neke potajne želje ili velike ambicije. Važno je da postavite jasna merila vrednosti. Jupiter - planeta »velike sreće«, Vam pomaže da ostvarite sve ciljeve koje imate, naročito u periodu od marta i juna meseca, a od 16. jula ulazi u Vaše sazvežđe. Sreća je čudesna i ponekad dolazi iznenada i zato u skladu sa svojom prirodom prihvatite svaki izazov, kao priliku za otkrivanjem novih i najlepših životnih radosti.

wap.astrolook.com
Vaš horoskop
i na Vašim GSM aparatima!
O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com