Godišnji horoskop za znak:
Lav


Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2016. godine, donosi period sjajnih mogućnosti, najlepših radosti i sreće. Možete da ponavljate svoju omiljenu parolu, uvek kada ima sreće, toj sreći zaista i ne mora da ima kraja. Napokon ćete moći i da uživate punim plućima u raznim situacijama koje će Vas pratiti u poslovnom i privatnom životu. Budući da će vas pratiti i niz srećnih okolnosti, slobodno se oslonite na svoje visoke ambicije i vizije u svakom segmentu.

Ljubav:
Povoljni planetarni aspekti naglašavaju i veliki šarm koji će vas pratiti, tako da ćete često delovati neodoljivo na svoju okolinu. Početkom godine ćete prolaziti kroz različite faze emotivnih želja i raspoloženja, ali i to će Vam dati posebnu čar u ulogama koje imate u svom drušvenom i ljubavnom životu. Porudite se uživate uz one koje volite početkom godine i u perodu tokom februra meseca. Događaji koji će u potpunosti zaokupiti Vašu emotivnu pažnju i koji će vam izuzetno prijati, pratiće Vas tokom aprila i juna meseca. U skladu sa svojim emotivnim statusom priuštite sebi nešto zaista nesvakidašnje ili sve što će ulepšati Vaš ljubavni odnos i porodični život, tokom avgusta, oktobra i decembra meseca. Od 05. decembra Vas očekuje splet srećnih okolnosti ili skoro idealan period za donošenjem nekih novih i važnih odluka o svom ljubavnom ili partnerskom odnosu, kao i o svom porodičnom životu.

Posao i finansije:
Već početkom godine Vas očekuju neki zanimljivi kontakti i susreti koji obećavaju uspeh i dobre rezultate. Obratite pažnju na period od 09. februara kada ćete ostvariti izuzetne ciljeve na koje ćete biti veoma ponosni. Ako se bavite nekim zanimanjem u domenu javnih poslova, komunikacija, medija, sportom ili pružanjem usluga očekuju Vas uspešni rezultati u periodu od aprila, sredinom, kao i u drugoj polovini godine. Povoljan period da proširite svoj poslovni uticaj ili da nadgradite statusni položaj, očekuje Vas u periodu od 13. septembra i tokom oktobra meseca. Vaša dobitna kombinacija predstavlja idealan spoj najrazličitijih poslovnih interesa i ličnog zadovoljstva.

Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi, ali potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom i zdravstvenom stanju. Zbog povremenih psiholoških pritisaka ili nekih stresnih situacija moguće su prolazne glavobolje, nervoze, stomačne tegobe, promene sa pritiskom ili problemi sa varenjem. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu krajem januara, i zatim od 19. marta do 03. maja.

Sugestija:
Pred Vama su novi izazovi koji predstavljaju put ka velikom uspehu i sreći. Svaki trag uspeha koji ćete ostvariti u periodu tokom naredne godine će ojačati Vašu ukupnu poziciju. Sreća je i kada postoje dobre mogućnosti izbora, kao posebna prilika da se ostvarite u ličnom i poslovnom životu. Planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirate između onoga što je moguće ili nemoguće. Pozitivan uticaj Urana, i posebno Jupitera protežiraju Vaš poslovni uspeh, ali najveći izazov možete da osetite kroz ličnu i ljubavnu sreću uz partnerstvo.

wap.astrolook.com
Vaš horoskop
i na Vašim GSM aparatima!
O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com