LAV -- JARAC

Mozete biti sigurni da Vas odnos predstavlja jednu neskladnu kombinaciju i zato je najbolje da se prvenstveno orijentisete prema poslovnim ili prijateljskim vezama. Znaci, morate imati na umu da su Vase prirode suvise razlicite i zbog toga se ova kombinacija retko srece u prijateljskim odnosima, a jos redje u ljubavnim vezama.

Ipak, postoje izuzeci koje ne treba zaboraviti i ukoliko je to Vas slucaj, onda nesto vise obecava kombinacija zena Lav i muskarac Jarac, nego obrnuta kombinacija, zena Jarac i muskarac Lav.

Osobine koje svakako pozitivno uticu na kvalitet Vaseg odnosa su pouzdanost, pravicnost, objektivnost i osecaj za fer plej i korektnost.

Nasuprot tome, postoji citav niz osobina u kojima se ne slazete i one narocito dolaze do izrazaja kada se u Lavu probudi avanturisticki duh, potreba za dokazivanjem i egocentricnost, ili potreba za preteranim konformizomom. Jarac postaje isuvise racionalan, ozbiljan, strog i uskogrud, a to je ono sa cime jedan Lav nikako ne moze da se pomiri.

 

Copyright © Astrolook -- zabranjeno objavljivanje bez saglasnosti autoraZa svaku Vasu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nesto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAS IZBOR BUDE NASE
ZAJEDNICKO ZADOVOLJSTVO!

SRECNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com