LAV -- LAV

Vasa kombinacija predstavlja sudar dve izuzetno jake prirode i zbog toga Vam se preporucuju prijateljske ili poslovne veze. Naravno, oboje ste po svom elementu vatreni, zatim po kvalitetu fiksni, po principu muski, a po temperamentu kolericni znaci.

Kada je rec o razlicitim emotivnim susretima, kod Vas najcesce dolazi do izliva vrelih strasti koje odvode u kracu i uzbudljivu avanturu. Odnosno, kod Vas dvoje postoji velika erotska privlacnost. Ne treba zaboraviti da postoje problemi koji opterecuju Vas odnos i njih je izuzetno tesko premostiti.

Prava drama nastaje u onom trenutku kada oboje izrazavate egocentricnost, ljubomoru, impulsivnost i potrebu za dominacijom. Ipak, ponekad se desava da dva Lava ostaju u vezi, ali to je zaista retko i pod uslovom da neko od njih modifikuje ili ublazi svoju temperamentnu prirodu.

Verujte da nista nije slucajno i zbog toga Vam se preporucuju povremeni susreti i situacije u kojima ne postoji opasnost da oboje tezite istom cilju, ili da oboje birate istu ulogu. Onda kada se dva Lava razilaze postoji i jedna zanimljiva pojava koja prati ovu kombinaciju, odnosno, rec je o cinjenici da svako ostaje pri svom ubedjenju da je pri tome najiskrenije povredjen ili razocaran postupcima onog drugog Lava.

 

Copyright © Astrolook -- zabranjeno objavljivanje bez saglasnosti autoraZa svaku Vasu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nesto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAS IZBOR BUDE NASE
ZAJEDNICKO ZADOVOLJSTVO!

SRECNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com