VAGA -- LAV

Mozete biti sigurni da se u astroloskim krugovima ova kombinacija preporucuje uz veliki aplauz, sa velikim simpatijama i uz poseban naklon. Uostalom, ovde su dozvoljene najrazlicitije varijante, bilo da je rec o poslovnim, prijateljskim ili emotivnim vezama. U tom smislu, mozda najvise obecava kombinacija zena Vaga i muskarac Lav, mada moze i obrnuta kombinacija -- zena Lav i muskarac Vaga, a da to ne predstavlja vidnu razliku.

Publika koja Vas posmatra sa strane vrlo brzo dolazi do zakljucka kako Lav stvara dobru priliku, zatim pokrece inicijativu i, na kraju, povlaci odlucujuce poteze u zajednickom odnosu. Medjutim, nemojte zaboraviti da sve ima svoj uzrok i posledicu, tako da ukoliko stvari tumacite na drugaciji nacin, dolazite do zakljucka da Vaga podstice one prve iskre i stvara emotivni fluid.

Vaga svojim neodoljivim sarmom i nekim nevidljivim nitima privlaci i pokrece isuvise teatralnog Lava na delovanje. Gledano sa strane, izgleda kao da Lav pokrece inicijativu, medjutim, istina zvuci drugacije jer Vaga je ta koja privlaci i lovi potencijalnog partnera u svoju ljubavnu mrezu. Naravno da se jedan Lav sa takvom istinom nikada ne bi slozio jer tako nesto za njega predstavlja pitanje sujete i dominacije.

Ono sto svakako moze da krasi i uvelica Vas ljubavni odnos je, sa jedne strane, muski princip Lava i njegova potreba da beskrajno fascinira, osvaja i ocarava svoju partnerku. Pri tome, on ima i potrebu da zastiti svoju partnerku od svih mogucih potresa i nasrtaja koji dolaze sa strane. Nasuprot tome, postoji zenski princip Vage, koja uziva u suptilnoj igri zavodjenja i narocito izrazava svoju predanost u duhovnom, emotivnom ili erotskom smislu.

Na kraju, naglasavamo i razlicite probleme koji opterecuju Vas poslovni, prijateljski ili ljubavni odnos. Zajednicka drama nastaje u trenutku kada Lav demonstrira preteranu egocentricnost, ekscentricnost, posesivnost i netoleranciju. Sa druge strane, i Vaga ima svojih slabosti koje ne samo da podizu nivo adrenalina, vec deluju kao ljubavna mora, zbog cega jednom Lavu sasvim sigurno pada mrak na oci.

Vaga pravi prekrsaje tako sto se preterano zabavlja igrom zavodjenja i narocito iritira Lava svojim nekontrolisanim koketiranjem. Vazno je da zapamtite da Vasa kombinacija obecava poslovni uspeh i ljubavni sklad ili ljubavnu harmoniju i kontinuitet.

 

Copyright © Astrolook -- zabranjeno objavljivanje bez saglasnosti autoraZa svaku Vasu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nesto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAS IZBOR BUDE NASE
ZAJEDNICKO ZADOVOLJSTVO!

SRECNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com