Godišnji horoskop za znak:
Rak


Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2016. godine, najavljuje poboljšanja, novi uspeh i niz radosnih događaja koje ste otvoreno ili potajno i duže priželjkivali. I onda kada ima sreće, sreći ne mora biti kraja do god osećate da se u Vama postoje topli talasi koji Vas pokreću na razmenu emocija. Ono što Vas čini izuzetnom osobom, to su širina i snaga Vaših emocija. Lepo je kada pored sebe imate pouzdane saradnike, verne prijatelje i bliske osobe uz koje ćete ostvariti poslovni napredak i ličnu sreću. U prvoj polovini godine, zbog naglašene dinamike događaja i nekih iznenadnih situacija moraćete da se angažujete do ili preko granice svojih mogućnosti. Ipak, nemojte zaboraviti da će Vam se napor koliko god Vam bio težak ili ogroman višestruko isplatiti.

Ljubav:
U ljubavnom životu, sve što je lepo može biti i lepše ili čarobnije. Prepustite se svojim osećanjima da Vas vode, jer najlepši snovi mogu lako da zažive u stvarnosti. Očekuju Vas nove životne radosti, emotivni zanos i porodična harmonija tokom januara, zatim posebno u periodu od 04. do 24. februara i tokom marta meseca. Talasi toplih osećanja i lepih misli ispuniće Vas krajem aprila i tokom maja meseca. Učinite sve što je moguće ili nemoguće da uskladite svoj ljubavni odnos sa partnerom u drugoj plovini godine, naročito u periodu od jula meseca. Osetićete novi emotivni zanos i čudesnu energiju u periodu od septembra meseca. U skladu sa svojim emotivnim satusom uživajte u ljubavnoj harmoniji koja će Vas pratiti u periodu od novembra meseca do kraja godine. Postoje i neki značajni događaji koji će Vas usrećiti i zbog kojih ćete biti veoma ponosni u drugoj polovini decembra.

Posao i finansije:
Ponekad su velika upornost, istrajnost i izgaranje najsigurniji put do uspeha. Pozitivni rezultati, priznanja i različiti vidovi poboljšanja stižu u oscilacijama. U zavisnosti od ciljeva koje ste sebi postavili imaćete niz sjajnih mogućnosti da udružite svoje interese sa nekim uticajnim osobama iz poslovnih krugova u periodu od 14. januara, tokom februara i aprila meseca. Potrudite se da okllina u potpunosti razume i podrži Vaše ideje, posebno u vezi rešavanja nekih finansijskih pitanja. Spoj blic inteligencije ili intuitivan osećaj da prepoznate dobru priliku, za Vas često predstavlja zlatnu šifru za sve životne datosti, sreću i uspeh. Izuzetni poslovni rezultati i sjajna afirmacija Vas očekuju naročito u periodu tokom maja, zatim krajem juna i tokom jula meseca. Važno je da imate dovoljno samopouzdanja i da neprekidno radite na ličnom usavršavanju ili na poboljšanju svoje poslovne pozicije u drugoj polovini godine. Potrudite se da jasno odredite svoje prioritete kroz poslovne i finansijke ciljeve u periodu od oktobra meseca do kraja godine.

Zdravlje:
Potrudite se da promeniti neke možda loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili izlaganje stresnim situacijama. Obratite pažnju na nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varnju hrane i podložnost na neke virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 04. do 20. aprila, i od 09. do 21. oktobra.

Sugestija:
Za Vas početak 2016. godine najavljuje neke veoma radosne i romantične događaje, koji će Vas uveriti da je život čaroban kada se nalazite u društvu bliskih osoba. Jupiter – planeta »velike sreće«, Vam donosi niz dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate i »zlatne plodove«. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo može da obogati Vašu ličnost i ono deluje dragoceno u svakom pogledu. Jupiter i Venera Vam donose različite povlastice, životni prestiž i vrhunski uspeh. Uverićete da i nemoguće postaje dostižno i moguće – uvek kada je sreća na Vašoj strani.

wap.astrolook.com
Vaš horoskop
i na Vašim GSM aparatima!
O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com