Srećni dani

Horoskop za 14. Avgust 2017. - 20. Avgust 2017.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Ovan

Dobra veština ponekad iziskuje i upotrebu manje popularne taktike ili prilagođavanje na nove takmičarske situacije. Važno je da sagledate sve mogućnosti koje imate, dobitak je moguć: u sredu, petak i nedelju. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Blizanaca, Device ili Jarca u četvrtak i subotu.

Bik

Okolnosti na takmičarskoj sceni deluju promenljivo, posebno u situacijama kada faktor iznenađenja donosi značajnu prednost i povlastice. Proverite svoju sreću u utorak, petak i nedelju. Potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na ostale suigrače u sredu i četvrtak.

Blizanci

Pojčana strast Vas navodi na dodatno angažovanje i na rizik koji može da Vam omogući značajnu prednost u odnosu na ostale saigrače. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: sreda, četvrtak, nedelja. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i subotu.

Rak

Prate Vas sjajne takmičarske prilike i umete da ostvarite svoje velike ciljeve. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u utorak, petak i nedelju. Računajte i na svoje skrivene adute kako biste ostvarili dobitak ili zapaženi uspeh. U određenim situacijama obavezno izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u ponedeljak i subotu.

Lav

Postoje takmičarske situacije koje treba prepustiti ostalim suigračima i sačuvati svoje adute za neku bolju priliku. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u petak, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Obavezno izbegavajte situacije sa visokim faktorom rizika u utorak i četvrtak.

Devica

Ponekad blic procena deluje nepogrešivo i donosi veću takmičarsku prednost. Možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili sve svoje ciljeve u ponedeljak, utorak i sredu. Sačuvajte dodatnu meru opreza ili izbegavajte zonu visokog rizika četvrtak i nedelju .

Vaga

Nove prilike u Vama pokreću takmičarski impuls i želju za velikim trijumfom. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 05, 11, 23, 37, 45, 50, 64 i 79 Vaši srećni dani su : utorak, četvrtak i subota. Važno je da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u sredu i nedelju.

Škorpion

Poželjno je da sledite svoj hazarderski impuls, posebno u situacijama koje deluju kao vrhunski izazov. Sve je moguće, ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, sredu i petak . Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u ponedeljak i četvrtak .

Strelac

Ponekad dobra veština u taktiziranju ima presudan uticaj u završnoj fazi igre i posebno u odnosu na ostale takmičare. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u utorak, četvrtak i subotu. Obavezno računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim visoko rizičnim situacijama u sredu i petak.

Jarac

Spremnost na akciju i hazarderski impuls predstavljaju dobar podsticaj, proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu u ponedeljak, sredu i nedelju. Možete da računate na neke svoje tajne ili skrivene adute koje imate. U Vašem interesu je da u određenim situacijama izbegavate direktan uticaj crno-crvene boje u četvrtak i subotu.

Vodolija

Uvećavate svoje kriterijume u odnosu na ostale saigrače i stalo Vam je da ostvarite glavnu premiju. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 3, 11, 25, 34, 41, 55, 63 i 70. Vaši srećni dani su: ponedeljak, sreda i petak. Učinite sve sto je potrebno kako biste sačuvli svoju poziciju u utorak i četvrtak.

Ribe

Ponekad se sve okolnosti poklapaju u skladu sa početnim procenama i takmičarskim raspoloženjem. Nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u ponedeljak, sredu i petak . Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u četvrtak i subotu .

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa