Srećni dani

Horoskop za 11. Decembar 2017. - 18. Decembar 2017.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Savetujem: U danima za koje „planete i sazvežđa“ kažu da su povoljni – upotrebite svo znanje i umenje koje Vam je život dao; u onim danima za koje savetujem oprez – koristite sva upozorenja svojih roditelja i svih drugih učitelja. ...Samo se ne bojte – jer srećnih dana, u stvari, ima više nego što imamo vremena. Ogledalo srećnih dana je ono isto pred kojim se ujutro umivamo...i neka saveti ovog Horoskopa samo ubrzaju njihovo pridruživanje Vašem životu.

Ovan

Postoje razni takmičarski izazovi koji privlače Vašu pažnju. Važno je da napravite pravilnu procenu mogućnosti kako biste uz dobro osmišljenu akciju ostvarili novi uspeh ili ekstra dobitak u utorak, četvrtak i nedelju. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Ovna, Blizanaca ili Jarca ponedeljak i sredu .

Bik

Angažovani ste na različitim stranama i na želite da propustite neku iznenadnu priliku. Upotrebite tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u utorak, četvrtak i petak. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u sredu i nedelju. Povremeno računajte na pozitivan uticaj bele boje.

Blizanci

Takmičarske okonosti zahtevaju blic procenu, uspešno prilagođavanje i brzu akciju. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 08, 12, 24, 31, 44, 53, 61 i 70 Vaši srećni dani su utorak, petak i subota. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti izbegavajte pojačane rivalske odnose u sredu i nedelju.

Rak

Uspeh proizilazi iz smišljene taktike. Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na prestižnu premiju u ponedeljak, petak i subotu. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti za akciju i da ograničava Vaš široki izbor kombinacija u sredu i četvrtak.

Lav

Imate velike ambicije, ali okolnosti se često menjaju i ne treba da rizikujete sa ishitrenim odlukama. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku dobru ili proverenu formulu u četvrtak, petak i nedelju. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku i da prilagodite svoju uobičajenu taktiku u utorak i subotu.

Devica

Nalazite se u sjajnoj formi i umete na blic da procenite dobitnu kombinaciju. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu u utorak, sredu i četvrtak. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Sačuvajte posebnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i petak.

Vaga

U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu koja garantuje uvećani dobitak u ponedeljak, utorak i sredu. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crvene boje. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali svoj ulog ili dobru poziciju u odnosu na ostale igrače u četvrtak i subotu.

Škorpion

Okolnosti se brzo menjaju i ponekad treba pratiti različite signale koji Vas upućuju na dobar izbor kombinacija. Oslonite se na svoj takmičarski impuls: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Jarca, Ovna, Strelca ili Škorpiona u petak i nedelju.

Strelac

Umete da obezbedite dobar plasman zahvaljujući nekim prednostima koje imate u odnosu na ostale saigrače. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u sredu, petak i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija u utorak i subotu.

Jarac

Faktor sreće je na Vašoj strani u mnogim takmičarskim situacijama koje Vas prate. U hazarderskom stilu upotrebite svoje tajne adute kako biste ostvarili glavnu premiju u ponedeljak, utorak i subotu. Nema razloga da prepuštate dominaciju. Izbegavajte neke rivalske odnose koji deluju negativno na Vašu koncentraciju u četvrtak i nedelju.

Vodolija

Imate dobar impuls i spremni ste na različite vidove takmičarskog dokazivanja. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 07, 11, 25, 34, 41, 50, 59 i 70. Vaši srećni dani su: ponedeljak, utorak i nedelja. Računajte i na faktor iznenađenja. Sačuvajte sve svoje interese u četvrtak i petak .

Ribe

Delujete vrlo zahtevno i ambiciozno. Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u sredu, subotu i nedelju. Potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali ulog i što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u utorak i četvrtak.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa