Srećni dani

Horoskop za 16. Jul 2018. - 23. Jul 2018.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Savetujem: U danima za koje „planete i sazvežđa“ kažu da su povoljni – upotrebite svo znanje i umenje koje Vam je život dao; u onim danima za koje savetujem oprez – koristite sva upozorenja svojih roditelja i svih drugih učitelja. ...Samo se ne bojte – jer srećnih dana, u stvari, ima više nego što imamo vremena. Ogledalo srećnih dana je ono isto pred kojim se ujutro umivamo...i neka saveti ovog Horoskopa samo ubrzaju njihovo pridruživanje Vašem životu.

Ovan

Prepustite glavnu inicijativu svojim rivalima, jer takmičarska sreća je promenljiva. Važno je da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače: u sredu, petak i nedelju. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate sreću u rizičnim situacijama u četvrtak i subotu.

Bik

Postoje različite mogućnosti izbora, ali ponekad treba pratiti svoj unutrašnji impuls ili dobar predznak. Sve je moguće pod uticajem faktora sreće u ponedeljak, sredu i četvrtak. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Obratite pažnu na susret sa osobom u znaku: Blizanaca, Jarca, Strelca ili Škorpiona u utorak i subotu.

Blizanci

Zainteresovani ste za nove takmičarske kombinacije i imate dobar impuls koji Vas navodi na veću akciju. Osmislite dobar redosled poteza: u ponedeljak, petak, subotu. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Jarca, Škorpiona, Strelca ili Raka u četvrtak i nedelju.

Rak

Nalazite se u promenljivoj formi, ali Vi ste uporni i ne odustajete od svojih visokih ciljeva. Važno je da imate listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti: u četvrtak, petak i nedelju. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Bika, Lava, Vodolije ili Škorpiona u sredu i subotu.

Lav

Ponekad je teže predvideti krajnji ishod u odlučujućim situacijama na takmičarskoj sceni ili osnovni redosled poteza kod ostalih saigrača. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i sredu. Upotrebite neke tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje ciljeve: u utorak, petak i nedelju.

Devica

Povremeno možete da računate na pozitivane uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Faktor sreće je na Vašoj strani i u hazarderskom stilu upotrebite svoje tajne adute kako biste ostvarili prestižnu poziciju u ponedeljak, petak i nedelju. Važno je da smišljenom taktikom izbegavate zonu visokog rizika četvrtak i subotu.

Vaga

Važno je da se pripremite za završnu fazu igre i da dobro procenite svoj ulog u ponedeljak, sredu i četvrtak. Možete da računate na pozitivane uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u nekim visoko rizičnim situacijama koje iznenada ili lako izmiču kontroli u danima vikenda.

Škorpion

Ponekad je sreća varljiva i ume da izozostane u presudnom momentu. Sve je lakše kada unapred pripremite neku rezervnu varijantu. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, sredu i petak. Važno je da nadmudrite ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u utorak i nedelju.

Strelac

Umete da procenite povoljan trenutak za uspešnu akciju. Sve je moguće, ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, petak i nedelju. Uz to, možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Izbegavajte zaoštrene rivalske odnose koji imaju loš uticaj na Vašu koncentraciju u sredu i četvrtak .

Jarac

Splet iznenadnih okolnosti na takmičarskoj sceni pogoduje Vašim procenama ili taktici. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na ostale suigrače u četvrtak i petak . Proverite svoju sreću: u sredu, subotu i nedelju. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje nekih neparnih brojeva.

Vodolija

Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i uporno forsirate svoje ciljeve. Ponekad sklonost ka riziku deluje kao velika prednost u odnosu na ostale suigrače i donosi značajniji uspeh. Na Vama je da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju u ponedeljak, utorak i sredu. Izbegavajte neke ekstremne situacije u četvrtak i petak.

Ribe

Ponekad treba da sledite svoj unutrašnji impuls i takmičarski imperativ bez izuzetka. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 07, 11, 25, 36, 41, 55, 6petak i 7sredu Vaši srećni dani su: sreda, četvrtak i subota. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Izbegavajte rivalske odnose u ponedeljak i utorak.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa