Srećni dani

Horoskop za 21. Maj 2018. - 28. Maj 2018.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Savetujem: U danima za koje „planete i sazvežđa“ kažu da su povoljni – upotrebite svo znanje i umenje koje Vam je život dao; u onim danima za koje savetujem oprez – koristite sva upozorenja svojih roditelja i svih drugih učitelja. ...Samo se ne bojte – jer srećnih dana, u stvari, ima više nego što imamo vremena. Ogledalo srećnih dana je ono isto pred kojim se ujutro umivamo...i neka saveti ovog Horoskopa samo ubrzaju njihovo pridruživanje Vašem životu.

Ovan

Važno je da se brzo prilagođavate na različite takmičarske mogućnosti. Učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje ciljeve u utorak, petak i nedelju . Računajte na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate svoju sreću kada se nalazite u zoni visokog rizika u sredu i četvrtak.

Bik

Potrudite se da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, zatim preuzmite veću akciju: u sredu, petak i nedelju. Povremeno računajte i na svoje skrivene adute kako biste ostvarili dobitak ili zapaženi uspeh. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u ponedeljak i četvrtak.

Blizanci

Na takmičarskoj sceni postoje različiti uticaji ili mogućnosti koje donose privilegovanu poziciju. U odlučujućim situacijama oslonite se na svoju omiljenu taktiku u četvrtak, petak i subotu. Nemojte dozvoliti da neko od suigrača iznenada umanjuje Vaše mogućnosti za dobitkom ili da ograničava Vaš izbor u ponedeljak i nedelju.

Rak

Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i pod direktnim uticajem faktora sreće, usmerite svu svoju pažnju na glavnu premiju u utorak, petak i nedelju. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. U određenim situacijama poželjno je da izbegavate direktan uticaj crno-crvene boje četvrtak i subotu.

Lav

U svom tipičnom stilu upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili premiju ili prestižne ciljeve u odlučujućem momentu u sredu, subotu i nedelju. Možete da računate i na pozitivane uticaje crvene boje. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Blizanaca, Jarca ili Vodolije u ponedeljak i utorak.

Devica

Postoje takmičarske okolnosti koje zahtevaju pojačanu koncentraciju ili odstupanje od prvobitne taktike. Važno je da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače: u sredu, petak i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Ali, obavezno izbegavajte situacije sa visokim stepenom rizika u utorak i četvrtak.

Vaga

Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj poziciji. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve: u utorak, petak i nedelju. U zavisnosti od situacije računajte na pozitivne uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u ponedeljak i subotu.

Škorpion

Stalo Vam je da ostvarite neki vid premije i određeni prestiž. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u ponedeljak, sredu i petak . Povremeno možete da računate na pozitivne uticaje crvene boje. Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u utorak i subotu.

Strelac

Niz prednosti je na Vašoj strani i orijentisani ste prema izazovnim kombinacijama koje obećavaju glavnu premiju. Učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje takmičarske ciljeve u ponedeljak, četvrtak i subotu . Računajte na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa« u sredu i petak .

Jarac

Stalo Vam je da dominirate na različitim stranama i ne odustajete od vrhunskih ciljeva koje ste sebi postavili. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u utorak, četvrtak, nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Važno je da nadmudrite ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u ponedeljak i subotu.

Vodolija

Mnoge okolnosti su na Vašoj strani i imate značajnu prednost. Poverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 02, 13, 24, 37, 42, 51, 6ponedeljaki 7sredu Vaši srećni dani su u ponedeljak, sredu i četvrtak. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Lava, Vodolije, Škorpiona ili Ovna u petak i subotu.

Ribe

Nalazite se u promenljivoj formi, ali Vi ste uporni i ne odustajete od svojih visokih ciljeva. Važno je da imate listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti: u četvrtak, petak i nedelju. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Bika, Lava, Vodolije ili Škorpiona u sredu i subotu.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa