Srećni dani

Horoskop za 16. Oktobar 2017. - 23. Oktobar 2017.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa

Savetujem: U danima za koje „planete i sazvežđa“ kažu da su povoljni – upotrebite svo znanje i umenje koje Vam je život dao; u onim danima za koje savetujem oprez – koristite sva upozorenja svojih roditelja i svih drugih učitelja. ...Samo se ne bojte – jer srećnih dana, u stvari, ima više nego što imamo vremena. Ogledalo srećnih dana je ono isto pred kojim se ujutro umivamo...i neka saveti ovog Horoskopa samo ubrzaju njihovo pridruživanje Vašem životu.

Ovan

Uz početničku sreću koja Vas prati potreban Vam je i dodatni impuls kako biste ostvarili sve svoje ciljeve. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u utorak, četvrtak i petak. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Potrudite se da nadmudrite ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u ponedeljak i nedelju.

Bik

Stalo Vam je da se dokažete na delu. Snalažljivost u odlučujućem momentu deluje kao dodatna motivacija da prihvatite novi takmičarski izazov. Dobitak proizilazi iz dobre procene i uspešne akcije u utorak, petak i nedelju . Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Važno je da sačuvate svoje interese u ponedeljak i četvrtak.

Blizanci

Spremni ste na različite takmičarske kalkulacije i umete da procenite povoljan trenutak za brzu ili uspešnu akciju. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: ponedeljak, četvrtak, subota. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u sredu i petak.

Rak

Uvek postoji mogućnost da se ostvari takmičarski obrt i značajniji dobitak. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u utorak, četvrtak i nedelju. Obavezno računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate sreću u nekim rizičnim situacijama u ponedeljak i petak.

Lav

Delujete odlučno i umete da osetite pravi trenutak za uspešnu akciju. Važno je da napravite pravilnu procenu mogućnosti kako biste uz dobro osmišljenu akciju ostvarili uspeh ili ekstra dobitak u ponedeljak, utorak i subotu. Nemojte dozvoliti da Vas neko od suigrača navede na pogrešan izbor u sredu i četvrtak .

Devica

Ukoliko želite da ostvarite posebne rezultate morate imati dobru strategiju. Najbolje rešenje je da se opredelite za proverene kombinacije. Dobitak proizilazi iz pravilne procene mogućnosti i uspešne akcije: u ponedeljak, sredu i nedelju. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim u rizičnim situacijama u utorak i četvrtak.

Vaga

Uz pojačanu dinamiku igre možete da poboljšate svoju takmičarsku poziciju ili da ostvarite dobitak na parelanim stranama. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u utorak, subotu, nedelju. Računajte na faktor iznenađenja. Ako Vas neko ometa obavezno izbegavajte zonu visokog rizika u sredu i petak.

Škorpion

Imate sjajan unutrašnji impuls koji Vas navodi na smelije takmičarske poteze. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 9, 13, 20, 36, 42, 51, 66 i 72. Vaši srećni dani su: u utorak, četvrtak i subotu. Nemojte odustajati od glavne premije. Važno je da sačuvate sve svoje interese u sredu i nedelju.

Strelac

Postoje različite mogućnosti, ali značajniji uspeh se krije samo u nekima od njih. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 4, 10, 22, 35, 44, 53, 62 i 71. Vaši srećni dani su: utorak, četvrtak, nedelja. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Potrudite se da sačuvate dobru poziciju u ponedeljak i sredu.

Jarac

Imate značajnu prednost u odnosu na ostale saigrače i spremni ste da upotrebite svoje najjače adute u presudnom trenutku. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u ponedeljak i sredu. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu u utorak, četvrtak i subotu.

Vodolija

Postoji mogućnost da se ostvarite vrlo zapaženu poziciju u odnosu na ostale suigrače. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 07, 14, 21, 37, 41, 55, 61 i 71. Vaši srećni dani su ponedeljak, utorak i četvrtak. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti izbegavajte prenaglašene rivalske odnose u sredu i nedelju .

Ribe

Imate prednost u odnosu na ostale saigrače i stalo Vam je da ostvarite značajniji uspeh. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: u ponedeljak, sredu i subotu. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Sačuvajte i dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u utorak i nedelju.

personalizovani horoskop na vašem telefonu, jednostavno putem SMSa