Sugestije za nedelju:
16.01.2017. - 22.01.2017.


OVAN
Potrebno je da imate dozu umerenosti u svom takmičarskom nastupu, jer situacija uvek može da se iskomplikuje u završnici igre. Dobitak proizilazi iz dobre procene i uspešne akcije: 17, 19. i 21. januara. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Za svaki slučaj osmislite neku zaobilaznu varijantu 16. i 18. januara.

BIK
Delujete vrlo ambiciozno i snalažljivo u odnosu na ostale suigrače. Dobitak je moguć: 16, 18. i 20. januara. Računajte i na faktor iznenađenja. Ponekad ne treba oklevati pred većim takmičarskim izazovima, posebno kada imate dobar impuls. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešan izbor 17. i 19. januara.

BLIZANCI
Niz prednosti je na Vašoj strani, ali to još uvek ne predstavlja garanciju za takmičarski dobitak. Važno je da napravite strogu selekciju u kombinacijama. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: 17, 20. i 21. januara. Obratite pažnu na susret sa osobom u znaku: Strelca, Device, Vodolije ili Jarca 18. i 22. januara.

RAK
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i potreban Vam je mali podsticaj da se usmerite na najbolju dobitnu kombinaciju. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: 18, 20. i 22. januara. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Izbegavajte situacije sa visokim stepenom rizika 17. i 19. januara.

LAV
Uporno pokušavate da nametnete svoj stil i tempo igre, ali različite okolnosti Vam ne idu u prilog. Važno je da procenite najbolji trenutak za uspešnu akciju. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: 19, 21. i 22. januara. Sačuvajte oprez u nekim ekstremnim situacijama 18. i 22. januara.

DEVICA
Samopouzdanje Vam pomaže da se angažujete na paralelnim stranama i da prihvatite dodatni rizik. U skladu sa svojim afinitetima osmislite novu kombinaciju. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: 18, 20. i 22. januara. Ako Vas neko ometa izbegavajte zonu visokog rizika 19. i 21. januara.

VAGA
Prepustite glavnu inicijativu svojim rivalima, jer takmičarska sreća je promenljiva. Važno je da dobrim potezima nadmudrite ostale suigrače: 17, 19. i 21. januara. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate sreću u rizičnim situacijama 18. i 20. januara.

ŠKORPIJA
Imate sjajan uvid u različite takmičarske mogućnosti i umete da napravite dobru procenu. Po potrebi udružite svoje interese sa proverenim suigračima. Sve je moguće pod uticajem faktora sreće: 20, 22. i 24. januara. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Važno je da sačuvate dobru poziciju 19. i 21. januara.

STRELAC
Teško Vam je da prihvatite razna pravila koja nameću ostali suigrači. Sledite svoju viziju i osećate pojačanu strast za pobedničkim trijumfom. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: 17, 19. i 21. januara. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora 18. i 22. januara.

JARAC
Imate sjajan unutrašnji impuls koji Vas navodi na smelije takmičarske poteze. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 09, 20, 27, 36, 42, 51, 66. i 72. Vaši srećni dani su: 16, 18. i 20. januar. Nemojte odustajati od glavne premije. Važno je da sačuvate sve svoje interese 17. i 21. januara.

VODOLIJA
U želji da ostvarite zapaženi uspeh previđate neki sled događaja, ali to može da Vam iskomplikuje takmičarsku poziciju u odnosu na ostale suigrače. Osmislite dobar redosled poteza: 17, 19. i 21. januara. Računajte i na pozitivan uticaj bele boje. Važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa« 20. i 22. januara.

RIBE
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi i nemate dovoljno strpljenja kada se nalazite u određenim fazama igre. Detaljno preispitajte svoje želje i mogućnosti. Na kraju, upotrebite svoje najjače adute i računajte na uspešnu formulu: 18, 20. i 22. januara. Izbegavajte uticaj crno-crvene boje 17. i 21. januara.

 

wap.astrolook.com
Vaš horoskop
i na Vašim GSM aparatima!
O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com