Sugestije za nedelju:
24.04.2017. - 30.04.2017.


OVAN
Imate dobru strategiju i stalo Vam je da ostvarite značajniji trijumf u odnosu na sve ostale suigrače. Oslonite se na svoj takmičarski impuls: 25, 27. i 29. aprila. Računajte na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate svoje interese 26. i 28. aprila.

BIK
U određenom trenutku treba upotrebiti sve prednosti sa kojima raspolažete, kao dodatnu garnciju za uspeh ili prestiž. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: 26, 28. i 30. aprila. maja. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Učinite sve sto je potrebno kako biste sačuvli svoju poziciju 25. i 27. aprila.

BLIZANCI
Ponekad se treba prepustiti hazarderskom impulsu u skladu sa iznenadnim prilikama koje Vas prate. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, preuzmite akciju: 24, 25. i 27. aprila. Ako postoje neke sumnjive naznake, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« 26. i 28. aprila.

RAK
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi i nedostaje Vam jača koncentracija za neke završne faze igre. Pravilna procena mogućnosti i dobro osmišljena akcija uvećava Vašu šansu za dobitkom: 24, 28. i 30. aprila. Sačuvajte dodatnu meru opreza i obavezno izbegavajte zonu visokog rizika 27. i 29. aprila.

LAV
Potrebno je da prilagođavate svoju strategiju igre u zavisnosti od takmičarskih okolnosti. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: 25, 27. i 28. aprila. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Vodolije, Škorpiona, Blizanaca ili Jarca 26. i 30. aprila.

DEVICA
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da procenite dobitnu kombinaciju, brže ili bolje nego Vaši potencijalni rivali. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: 26, 28. i 30. aprila. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama 29. aprila i 01. maja.

VAGA
Prati Vas niz prednosti i dobra prilika da ostvarite premiju ili da uvećate svoju takmičarsku poziciju. Upotrebite neke tajne adute i učinite sve što je potrebno kako biste efikasno ostvarili svoje ciljeve: 25, 27. i 29. aprila. Važno je da nadmudrite ostale suigrače kada se nalazite u zoni rizika 24. i 28. aprila.

ŠKORPIJA
Situacija na takmičarskoj sceni ne pogoduje u potpunosti Vašim aspiracijama, ali uvek postoji obrt i mogućnost iznenadnog dobitka. Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti: 24, 28. i 30. aprila. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje 27. aprila i 01. maja.

STRELAC
Osećate pojačanu strast ili želju da oprobate svoje sposobnosti u novim takmičarskim situacijama. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: 25, 27. i 29. aprila. Po potrebi računajte i na svoje skrivene adute. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija 24. i 30. aprila.

JARAC
Potrebna Vam je dobra takmičarska kalkulacija i određeni hazarderski maniri kako biste ostvarili maksimalne rezultate. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: 26, 28. i 30. aprila. Sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u nekim situacijama koje lako izmiču kontroli 25. i 29. aprila.

VODOLIJA
Postoje različiti signali koji Vas upućuju na dobitak. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: 25, 27. i 29. aprila. Povremeno računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor 28. i 30. aprila.

RIBE
Sve je moguće kada imate različite mogućnosti za uspešnu akciju i naročito, kada se nalazite u zoni dobitka. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 04, 12, 20, 31, 44, 53, 62. i 71. Vaši srećni dani su: 24, 28. i 30. april. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose 25. aprila i 01. maja.

 

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com