Sugestije za nedelju:
24.07.2017. - 30.07.2017.


OVAN
U svom prepoznatljivom stilu i uz hazarderske manire spremni ste da oprobate igračke sposobnosti na različitim stranama. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: 25, 27. i 29. jula. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na ostale suigrače 24. i 26. jula.

BIK
Imate sjajnu takmičarsku viziju i osećate pojačani impuls za pobedom. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 02, 10, 24, 31, 44, 53, 62. i 73. Vaši srećni dani su: 26, 28. i 30. juli. U određenim situacijama potrudite se da izbegavate direktan uticaj crno-crvene boje 25. i 27. jula.

BLIZANCI
Dobra procena, takmičarska veština ili izbor najbolje taktike donosi pozitivne rezultate. Sve postaje moguće, ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: 25, 27. i 28. jula. Važno je da kombinujete različite taktike igre. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti izbegavajte rivalske odnose 26. i 30. jula.

RAK
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj poziciji. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve: 24, 28. i 30. jula. U zavisnosti od situacije računajte na pozitivne uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju 25. i 27. jula.

LAV
Ispunjavate sve preduslove koji su potrebni za neki ekstra dobitak. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: 24, 25. i 27. jula. Povremeno računajte i na pozitivan uticaj crvene boje. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na ostale suigrače 26. i 30. jula.

DEVICA
Ponekad treba sačuvati najjače adute i koncentraciju za završnu fazu igre, nema razloga da brzate. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite samo neku proverenu formulu: 26, 28. i 30. jula. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor 27. i 29. jula.

VAGA
Nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće: 25, 27. i 29. jula. Potreban Vam je dodatni impuls i pravi izbor suigrača kako biste ostvarili dobitnu kombinaciju. Povremeno računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika 26. i 28. jula.

ŠKORPIJA
Nalazite se u promenljivoj formi, ali Vi ste uporni i ne odustajete od svojih visokih ciljeva. Važno je da imate listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti: 24, 28. i 30. jula. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Bika, Lava, Vodolije ili Škorpiona 27. i 29. jula.

STRELAC
Niz okolnosti na takmičarskoj sceni u potpunosti odgovara Vašim početnim procenama i aspiraciji. Važno je da nametnete svoj stil igre, kako biste ostvarili neki vid premije ili uvećani dobitak: 25, 27. i 29. jula. Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni većeg rizika 26. i 30. jula.

JARAC
Stalo Vam je da ostvarite takmičarsku prednost. Pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju dodatno uvećava Vašu šansu za ekstra dobitkom: 26, 28. i 30. jula. Obavezno računajte i na pozitivane uticaje bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko od suigrača navede na pogrešan izbor 25. i 29. jula.

VODOLIJA
Postoje situacije kada ne možete da predvidite nečiju reakciju. Najbolje rešenje je da se oslonite na svoj takmičarski impuls: 25, 27. i 29. jula. Po potrebi računajte na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« 28. i 30. jula.

RIBE
Smišljenim potezima možete da sprovedete jednu vrlo uspešnu akciju. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu: 24, 28. i 30. jula. Računajte i na skrivene adute kako biste ostvarili dobitak ili veći uspeh. Sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u situacijama koje iznenada ili lako izmiču kontroli 25. i 29. jula.

 

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com