Sugestije za nedelju:
27.03.2017. - 02.04.2017.


OVAN
Pojačana lična inicijativa u kombinaciji sa faktorom sreće može da Vam donese izuzetne rezultate. Oslonite se na svoj takmičarski impuls: 27, 29. i 31. marta. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Vodolije, Jarca, Raka ili Škorpiona 28. i 30. marta.

BIK
Postoje različite okonosti koje utiču na osnovni poredak među suigračima, ne možete zanemariti nečiju prednost. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: 28. i 30. marta i 02. aprila. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate sve svoje interese 27. i 29. marta.

BLIZANCI
Delujete samouvereno i umete da upotrebite svoje najjače adute u odlučujućim situacijama. Vaša efikasnost i snalažljivost deluju kao dobitna kombinacija. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: 27. i 31. marta i 02. aprila. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje 28. i 30. marta.

RAK
Ponekad je teško napraviti dobru procenu u događajima na takmičarskoj sceni i potrebna je stoga selekcija pri izboru ciljeva. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: 28. i 30. marta i 02. aprila. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u rizičnim situacijama 29. i 31. marta.

LAV
Umete da ostvarite dominaciju i hazarderski maniri Vas podstiču da se oprobate u nekim izazovnim situacijama. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: 28. i 31. marta i 01. aprila. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na loš izbor kombinacija 30. marta i 02. aprila.

DEVICA
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi i nedostaje Vam dobar impuls. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, dobitak je moguć: 28. i 30. marta i 02. aprila. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Ako Vas neko ometa, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« 31. marta i 01. aprila.

VAGA
Postoje takmičarske situacije kada treba reagovati na osnovu blic procene ili prvog impulsa. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: 27. i 29. marta i 01. aprila. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Po potrebi, sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli 30. marta i 02. aprila.

ŠKORPIJA
Umete da procenite povoljnu priliku i da upotrebite neke takmičarske okolnosti, kao svoju prednost. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 04, 17, 26, 35, 44, 53, 62. i 71. Vaši srećni dani su: 28. i 30. marta i 02. april. Važno je da nadmudrite ostale suigrače kada se nalazite u zoni rizika 27. i 31. marta.

STRELAC
Stalo Vam je da ostvarite neki ekstra dobitak i da trijumfujete u odnosu na ostale suigrače. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: 27. i 31. marta i 01. aprila. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše takmičarske mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor 28. april i 02. aprila.

JARAC
Postoji niz okolnosti na koje nemate veliki uticaj i ponekad primena različitih strategija ne donosi željeni efekat. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: 28. i 30. marta i 02. aprila. Ugledajte se na neke uspešne suigrače. Sačuvajte meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika 29. marta i 01. aprila.

VODOLIJA
Mnoge takmičarske prednosti su na Vašoj strani, preostaje Vam da se dodatno angažujete i da osmislite dobar redosled poteza. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: 31. marta i 01. i 03. aprila. U zavisnosti od okolnosti računajte i na faktor iznenađenja. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose 30. marta i 02. aprila.

RIBE
Imate sjajnu takmičarsku viziju i umete da predvidite mogući ishod u odnosu na ostale suigrače. Pravilna procena mogućnosti i dobro osmišljena akcija uvećava Vašu šansu za dobitkom: 28. i 30. marta i 02. aprila. Potrudite se da sačuvate dobru poziciju, bez obzira na neke sumnjive okolnosti koje Vas prate 27. marta i 01. aprila.

 

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com