Sugestije za nedelju:
20.02.2017. - 26.02.2017.


OVAN
Iznenadne okolnosti mogu da se promene u Vašu korist pod uslovom da zadržite dobar takmičarski ritam. Potrudite se da pojačate svoju koncentraciju u završnici igre, jer sve je moguće pod uticajem faktora sreće: 21, 23. i 25. februara. Ako Vas neko ometa, obavezno izbegavajte zonu visokog rizika 20. i 22. februara.

BIK
Aktivno učestvujete u novim događajima na takmičarskoj sceni i imate velika očekivanja. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: 20, 24. i 26. februara. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija 21. i 23. februara.

BLIZANCI
Imate velike ambicije i spremni ste na različite takmičarske izazove. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 03, 16, 23, 33, 41, 50, 61. i 77. Vaši srećni dani su: 21, 22. i 25. februar. Po potrebi, računajte i na faktor iznenađenja. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose 20. i 26. februara.

RAK
Ponekad je sreća varljiva i ume da izozostane u presudnom momentu. Sve je lakše kada unapred pripremite neku rezervnu varijantu. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: 22, 24. i 26. februara. Važno je da nadmudrite ostale suigrače kada se nalazite u zoni rizika 21. i 23. februara.

LAV
Osećate pojačanu strast i stalo Vam je da trijumfujete u odnosu na ostale suigrače. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: 21, 24. i 25. februara. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Sačuvajte meru opreza i izbegavate varijantu »sve ili ništa« 22. i 26. februara.

DEVICA
Pogrešan potez može da Vam iskomplikuje dobru poziciju u odnosu na ostale suigrače. Važno je da pravilno sagledate sve takmičarske mogućnosti koje imate na raspolaganju. Dobitak je moguć: 20, 24. i 26. februara. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim u rizičnim situacijama 21. i 23. februara.

VAGA
Umete da procenite povoljan trenutak za uspešnu akciju i želite da se oprobate u novim izazovima. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti izbora 22. i 24. februara. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: 21, 23. i 25. februara. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva.

ŠKORPIJA
Takmičarska atmosfera pogoduje Vašim aspiracijama i imate prednost u odnosu na ostale suigrače. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: 22, 24. i 26. februara. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Vodolije, Blizanaca ili Jarca 23. i 25. februara.

STRELAC
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi i nedostaje Vam koncentracija. Dobitak proizilazi iz pravilne procene mogućnosti i uspešne akcije: 21, 23. i 25. februara. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kao i da sačuvate svoje interese 20. i 26. februara.

JARAC
Nove prilike na takmičarskoj sceni deluju vrlo podsticajno i imate utisak da se nalazite u zoni većeg dobitka. Osmislite dobar redosled poteza i oslonite se na svoj unutrašnji impuls: 20, 24. i 26. februara. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ali, izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje 23. i 27. februara.

VODOLIJA
Prati Vas faktor sreće u mnogim situacijama i to dodatno utiče na Vaše samopouzdanje. Važno je da upotrebite taktiku koja donosi najbolje rezultate.Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: 21, 23. i 25. februara. Računajte na svoje skrivene adute. Potrudite se da sačuvate dobru poziciju 24. i 26. februara.

RIBE
Nalazite se u sjajnoj formi i osećate hazarderski impuls. Sve je moguće kada Vas prati faktor sreće. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite uspešnu formulu: 22, 24. i 26. februara. Ali, sačuvajte dodatnu meru opreza u nekim ekstremnim situacijama koje lako izmiču kontroli 23. i 25. februara.

 

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com