Sugestije za nedelju:
29.05.2017. - 04.06.2017.


OVAN
Osećate pojačani takmičarski impuls i stalo Vam je da ostvarite neki vid prestiža u odnosu na ostale suigrače. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, preuzmite akciju: 29. i 31. maja i 01. juna. Sačuvajte i dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli 30. maja i 02. juna.

BIK
Imate značajnu prednost u odnosu na ostale suigrače i spremni ste da upotrebite svoje najjače adute u presudnom trenutku. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor 29. i 31. maja. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: 30. maja i 02. i 04. juna.

BLIZANCI
Imate dobru viziju i umete vešto da kalkulišete na različitim stanama. Obavezno računajte i na svoje skrivene adute kako biste ostvarili zapaženi uspeh. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: 31. maja i 01. i 04. juna. Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni rizika 30. maja i 02. juna.

RAK
U zavisnosti od taktike koju primenjujete prolazite kroz različite mogućnosti izbora ili delovanja u odnosu na ostale suigrače. Upotrebite tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve: 30. maja i 02. i 04. juna. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« 31. maja i 01. juna.

LAV
Prati Vas niz srećnih okolnosti i umete da procenite povoljan trenutak za uspešnu akciju. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 07, 14, 25, 34, 43, 55, 63. i 77. Vaši srećni dani su: 31. maja i 03. i 04. juni. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju 30. maja i 02. juna.

DEVICA
Ponekad različiti takmičarski izazovi deluju vrlo primamljivo, ali blic procena ume lako da zavara. Pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju uvećava Vašu šansu za dobitkom: 30. maja i 02. i 04. juna. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje 01. i 03. juna.

VAGA
Nalazite se u sjajnoj formi i stalo Vam je da ostvarite lični trijumf ili zapaženi uspeh na paralelnim stranama. Važno je da se oslonite na svoj takmičarski impuls: 29. i 31. maja i 03. juna. Obavezno računajte na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Sačuvajte posebnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika 30. maja i 04. juna.

ŠKORPIJA
Ponekad dobra veština u taktiziranju ima presudan uticaj u završnoj fazi igre i posebno u odnosu na ostale takmičare. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: 30. maja i 02. i 04. juna. Obavezno računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim visoko rizičnim situacijama 31. maja i 03. juna.

STRELAC
Postoje situacije u kojima je teže odrediti dobar redosled poteza i takmičarske prioritete. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: 29. maja i 01. i 03. juna. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na ostale suigrače 30. maja i 04. juna.

JARAC
Na takmičarskoj sceni postoje nove situacije koje zahtevaju bolje prilagođavanje na različite uslove igre. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: 30. maja i 02. i 04. juna. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija 29. maja i 01. juna.

VODOLIJA
Imate sjajnu viziju i stalo Vam je da ostvarite neke vrhunske rezultate, važno je da se angažujete na različitim stranama. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: 31. maja i 01. i 03. juna. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Lava, Bika ili Strelca 02. i 04. juna. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje.

RIBE
Važno je da imate listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti: 30. maja i 02. i 04. juna. Mogućnosti se često smenjuju i na Vama je da prilagođavate svoj ritam u odnosu na različite izazovne kombinacije. Učinite sve sto je potrebno kako biste sačuvali i najbolju poziciju 29. maja i 03. juna.

 

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com