Ana Rakic SMS Srbija

Vaš LIČNI horoskop je Vaša - LIČNA karta na zvezdanom nebu.

 
ana rakic sms
 
Ana Rakić Đuričić - diplomirani psiholog i profesionalni astrolog! Ona je prvi KVALIFIKOVANI ASTRO - PSIHOLOG u SrbijiI, za sada - JEDINI!
 
Astrologijom i psihologijom uspešno se bavi već 27 godina, vlasnik je i osnivač PRVOG jugoslovenskog web-sajta ASTROLOOK.COM od 1999. godine, i istoimene agencije (registrovane u APR-u) - naš najpopularniji i najposećeniji portal iz oblasti astro-psihologije.
 
Sarađuje sa uglednim dnevnim listovima i časopisima kao što su: "Tajne", "Evropske novosti", "Politika", "Večernje novosti", "Blic", "Kurir", "Svetski srpski glas". Takođe, Ana je uspešno sarađivala sa telekomunikacionim kompanijama (Mobtel i Telekom) duži niz godina, ima i obnovljeni kontinuitet u saradnji sa "Telekom - fiksnom telefonijom".
 
Redovno učestvuje u različitim televizijskim i radio-emisijama u kojima populariše astrologiju i praktična saznanja iz ove oblasti.
 
 

ENCIKLOPEDIJA LJUBAVNE ASTROLOGIJE

 
Ana je autor više štampanih i multimedijalnih izdanja iz oblasti Astro – psihologije, a posebno treba naglasiti da je 2019. godine izdala knjigu “Enciklopedija ljubavne astrologije”. Ova knjiga je 2020. godine prevedena na engleski jezik “Encyclopedia of Love astrology” i izdata je za svetsko tržište.
 
Knjiga “Enciklopedija ljubavne astrologije” se nalazi - u biblioteci Bele kuće i jedinstvena je enciklopedija na svetu!
Ova knjiga je "ljubavni vodič" u boljem upoznavanju sebe i svih ljudi koji su prisutni u našem životu - ili - kako da svoj život učinite ljubavnim!
 
Ana je ekspert na polju LJUBAVNE astro-psihologije, tu je ne samo da odgovori na sva Vaša pitanja, nego da svojim savetima pomogne da rešite probleme i da svoj život učinite što kvalitetnijim. 
 
Ona je jedinstvena po tome - što svoje astroprognoze kombinuje i sa psihologijom, kao diplomirani psihilog - ima širi uvid i razume ljude, može da rastumači i Vaše sakrivene (podsvesne) porive i želje - čita Vas između redova i pomaže Vam.
 
Da li opstaje nečiji brak, veza, bračni ili vanbračni odnos, da li se vredi još boritit ili odustati od svega, Šta, Kako i sa Kim nastaviti dalje?
 
Radi uporedne analize, pomaže pri rešavanju ljubavnih, bračnih i porodičnih problema, uklanjanju raznih sumnji, pomaže kod problema sa decom, maloletčnike delikvecnije, pri profesionlanoj orjentaciji za Vaše dete. Ana je - i diplomirani psiholog, i akreditovana za rad sa ljudima, a to dopunjuje i svojim bogatim astrološkim znanjima i iskustvom.
 
Koja je idealna profesija za Vas, na kom polju ćete postići najveći uspeh ili materijalni dobitak, i ostvariti se. Koji je idealni posao za Vas, kad ćete se zaposliti ili dobiti unapredjenje, promeniti posao.
 
Pomoći će Vam da odaberete potencijlano povoljnog parntera za saradnju, udruživanje ili partnerstvo bilo u poslovnom, bilo u ljubavnom smislu. ¶
 
Ana Vam otkriva koji su to optimalno povoljni periodi za dobitak, uspeh i napredovanje u karijeri, a koji je kritičnini period kada treba izbegavati donešenje ili sprovodjenje odredjenih odluka. ¶
 
Vi ne morate da verujete u astrologiju, ali odaberite svog LIČNOG ASTROLOGA kome ćete verovati! ANI - već veruju hiljade i hiljade ... zadovoljnih klijenata i prijatelja. 

 

 

u SMS poruci napišite ANA datum vreme i mesto rođenja

 

 

Pošaljite na 3020

 

ili

 

Pozovite 0906 800 808