Kontakt za kupovinu

Politika privatnosti


S obzirom da korišćenjem našeg sajta ostavljate različite privatne informacije, želimo da Vam saopštimo da mi u Astrolook-u privatnost Vaših podataka smatramo veoma ozbiljno. U daljem tekstu u kome smo se trudili da budemo što kraći i jasniji, saznajte više o našem odnosu prema informacijama koje sakupljamo putem sajta.


Koje sve informacije prikupljamo?


Privatne informacije o sebi ostavljate prilikom korišćenja usluge sms-a, popunjavanjem kontakt forme ili forme za izradu ličnog natalnog horoskopa i prilikom prijave za newsletter. Podaci koje ostavljate su neophodni za funkcionisanje servisa, odnosno kako bismo mogli da Vam pružimo adekvatnu i kvalitetnu uslugu.


Kada pregledate stranice na našem sajtu, a niste se registrovali za neku od naših online usluga, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte. Međutim, naš softver koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korišćenja svojih Internet stranica. Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključen Vaš računar, vrsti Vašeg internet čitača (npr. Firefox ili Internet Explorer), i o tome jeste li učestvovali u anketi. Ove se informacije koriste za ograničavanje glasanja na „samo jednom sa iste IP adrese“, odnosno statističke podaci o internet pretraživačima.


Takođe, u analitičke svrhe koristimo Google Analytics i Google Webmaster alate, koji sami po sebi prikupljaju podatke o posetama, ponašanju, navikama i slično. Kako oni nisu u vlasništvu Astrolook-a, za anonimnost i sigurnost tih podataka ne možemo garantovati niti se smatrati odgovornim.


Upotreba informacija


Nije isključeno da ćemo informacije koje ste nam dali iskoristiti kako bismo Vas obavestili ili pružili neku našu novu uslugu ili pak u analitičke svrhe za merenje interesovanja za određene sadržaje. S tim u vezi ukoliko ste nam ostavili broj telefona i/ili email adresu moguće je da Vam kada za to postoji realna potreba pošaljemo obaveštenje o radu sajta, novoj usluzi i slično.


Kada Vam šaljemo poruke elektronskom poštom, možda možemo utvrditi informacije o Vašoj adresi elektronske pošte - kao npr., možete li primati grafički obogaćene html poruke. Ako je Vaša adresa podešena tako da može primati poruke u html formatu, moguće je da ćemo se odlučiti da Vam šaljemo grafički obogaćene html poruke elektronskom poštom. Međutim u svakom trenutku možete se odjaviti sa naše mailing liste prateći uputstvo koje se nalazi u fusnoti svake poslate promotivne elektronske poruke.


Molimo da primite k znanju da Vašu adresu elektronske pošte ne razmenjujemo sa svojim poslovnim partnerima. Moguće je, međutim, da ćemo Vam slati ponude u ime svojih poslovnih partnera. Imajte na umu da je moguće, ako iskoristite neku ponudu poslovnog partnera i postanete njegov klijent, da će Vam oni nezavisno od nas slati ponude. U tom slučaju ćete ih posebno morati obavestiti ako ubuduće ne želite primati njihove ponude.


Treba da imate u vidu da naš cilj nije, niti će ikada biti da Vas opterećujemo nepotrebnim i neprimerenim sadržajima. Astrolook je osnovan davne 1999 godine kao prvi YU astro sajt. A naš cilj je prava i kvalitetna informacija na pravom mestu, zadovoljan korisnik i profesionalan odnos.


Svi podaci koje nam ostavite neće biti javni niti distribuirani trećim licima.


Deca i druge zloupotrebe


Stranice našeg sajta nisu namenjene niti prikupljaju podatke od dece ispod 14 godina.

Ukoliko neka druga osoba ima pristup vašem kompjuteru, telefonu ili je na neki drugi način došla do Vaših ličnih informacija, te ih zlonamerno koristi na našem sajtu, za takve postupke mi ne možemo biti odgovorni.


U bilo kom momentu, iz bilo kog razloga, sa bilo kojim problemima koji se tiču zloupotrebe Vaših ličnih podataka, možete nam se obratiti telefonom ili emailom, klikom ovde. Naš tehnički tim će Vam u najkraćem mogućem roku izaći u susret i pomoći koliko je to u našoj moći.


Uslovi korišćenja


U daljem tekstu definisana su pravila korišćenja sajta odnosno svih plaćenih i neplaćenih usluga koje nudimo.


Upotreba Astrolook Internet sajta


Sav materijal na Astrolook Internet sajtu je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzeti isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe.


Informacije na ovom sajtu imaju opštu informativnu svrhu i ne mogu da budu zamena za profesionalni savet. Sve savete i/ili informacije dobijene direktno ili indirektno preko sajta prihvatate na sopstveni rizik.


Na sajtu nije dozvoljeno:
• Preuzimanje tekstualnih i slikovnih materijala i njihovo korišćenje u bilo koje svrhe bez da nas prethodno kontaktirate i saopštite Vaše namere
• Nije dozvoljeno korišćenje različitih alata ili bilo kakvi drugi pokušaji hakovanja sajta radi prikupljanja bilo kojeg sadržaja. Ovakvi pokušaji, kada budu registrovani, biće dostavljeni organima zakona odnosno Internet policiji.
• Zabranjeno je postavljanje ili transmisija virusa i svih kompjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bilo koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom
• Zabranjeno je lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih komentara
• Na stranicama sajta na kojima je dozvoljeno komentarisanje odnosno učestvovanje posetilaca, zabranjeno je objavljivati materijal kojim se vrši kleveta, povređuju prava, koji je uvredljiv, lažan, preteći, vulgaran, pornografski, prost, ili na bilo koji način podstiče na krivično delo, protivzakonito delovanje ili ono koje poziva na građansku neodgovornost.
• Zabranjeno je svako korišćenje sajta radi prodaje proizvoda ili preporučivanja usluga korisnika ili trećih lica


Linkovi ka drugim sajtovima


Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika, Astrolook ne kontroliše, niti može biti odgovoran za njihov izložen sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti ukoliko takvi sajtovi:
• Imaju neprecizan, netačan ili neprikladan sadržaj;
• Nisu bezbedni, sadrže viruse iili druge štetne materijale;
• Sadrže klevete, vređaju;
• Povređuju pravo intelektualne svojine.


Privremeno ili trajno obustavljanje pristupa sajtu i uslugama


U svakom momentu iz bilo kog razloga možemo obustaviti (privremeno ili trajno) pristup ili korišćenje ovog sajta, a bez prethodnog upozorenja.


Tačnost podataka objavljenih na sajtu


Tim Astrolook nastoji da podatke/informacije objavljene na Internet prezentaciji održava tačnim i ažurnim - ali ne možemo dati nikakve garancije niti obećanja da takve zaista i jesu, niti snositi bilo kakvu odgovornost odnosno posledice, direktne ili indirektne, proistekle iz pretpostavke korisnika informacija/podataka sa Internet prezentacije Astrolook da jesu. U slučaju da primetite neku nepravilnost molimo vas da nas o tome obavestite, kako bi izbegli eventualne neprijatnosti, klikom ovde


Promene sajta


Astrolook zadržava pravo da u bilo kom trenutku, privremeno ili trajno, u celini ili delimično, modifikuje ili ukine ovaj sajt bez prethodnog upozorenja ili ograniči dostupnost sajta određenim licima ili geografskom području. Korišćenjem sajta saglasni ste da ni naša kompanija, kao ni kompanije s njom u vezi, nisu odgovorne za bilo kakve izmene i Vaš nastavak korišćenja značiće da promene prihvatate.


Zakon i nadležnosti


Uslovi korišćenja i upotreba ovog sajta podleže zakonima Republike Srbije, i u slučaju spora nadležni su sudovi u Beogradu uz primenu prava Republike Srbije. Ukoliko ste stanovnik druge zemlje, Uslovi korišćenja i Vaše korišćenje sajta podleže zakonima Vaše zemlje.


Promena politike privatnosti ili uslova korišćenja


Astrolook može bilo kada, bez prethodne najave, izmeniti ili dopuniti politiku privatnosti i uslove korišćenja sajta ažuriranjem ove izjave odnosno ove stranice. Ovakve izmene su za Vas obavezujuće, pa je preporučljivo periodično posetiti ovu stranu i informisati se o njima a posebno prilikom korišćenja nekog od naših servisa koji se plaćaju. Daljim korišćenjem bilo kojih usluga sajta, saglasni ste da prihvatate sva naknadno objavljena pravila i uslove korišćenja.

 

 

Reklamacije

 

 

Ukoliko ste nezadovoljni pruženom uslugom, popunite formular koji se nalazi na sajtu i pošaljite na

mail adresu zalbe@astrolook.com Odluku o reklamaciji ćete dobiti u roku od 24h od prijema reklamacije.

Ukoliko reklamacije bude prihvaćena utvrđuje se postupak i način njenog rešavanja.

 

Reklamacija je moguća u sledećim slučajevima:

 • Ukoliko je greška načinjena od strane naših astrologa (u vidu grešaka u samom tekstu), dobićete besplatnu uslugu.

 • Ukoliko je greška načinjena od strane klijenta (pogrešni datumi, godine, imena) nudimo mogućnost ispravke podataka i ponovno tumačenje za polovinu navedene cene.

 • Prilikom naručivanja usluge vodite računa o tome šta naručujete, jer je svaka usluga jedinstvena i nećemo vršiti ispravku za nove podatke besplatno.

 

-          Način povraćaja sredstava :

Ukoliko postoji osnov za povraćaj novca isti se vraća Kupcu. U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, ASTROLOOK, Beograd je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

-          Pravo kupca da otkaže ugovor o kupovini:

Kupac ima pravo da otkaže ugovor o kupovini u skladu sa važećom zakonskom regulativom u momentu kupovine. U slučaju da je usluga izvršena Kupac ne ostvaruje pravo na povraćaj novca.

-          Garancija povraćaja novca:

 U slučaju osnovanih reklamacija i neizvršene usluge ASTROLOOK, Beograd garantuje povraćaj novca Kupcu.

-          Postojanje procedure za Reklamacije i način rešavanja:

Ukoliko ste nezadovoljni pruženom uslugom, reklamaciju možete proslediti na mail zalbe@astrolook.com . Odluku o reklamaciji ćete dobiti u Zakonom propisanom roku.

-          Predugovorno obaveštenje o proizvodu i obavezama:

Kiljent je upoznat sa Uslovima kupovine i uvid u iste mu je omogućen neposredno pre plaćanja.

Kljentu je neposredno pre plaćanja prikazana specifikacija kupovine, sa svim detaljima.

Politika PRIVATNOSTI

 

U ime ASTROLOOK, Beograd obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni ASTROLOOK, Beograd i poslovni partneri koji rade na realizaciji i pružanju usluga našeg web sajta odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

ZAŠTIĆENI ZNAKOVI PROIZVODA, AUTORSKA PRAVA I OGRANIČENJA

Svi sadržaji na ovim web stranicama uključujući, ali ne ograničavajući se na slike, fotografije, znakove, imena, grafiku, logotipe, ilustracije, audio zapise i video zapise, zaštićeni su autorskim pravima, znakovima proizvoda i ostalim srodnim pravima koja su u vlasništvu ili ih kontroliše Organizator, matična kuća ili filijale, ili neka druga pravna ili fizička lica koja su svoje sadržaje licencirala i, u skladu sa zakonom, dopustila njihovo objavljivanje na sajtu organizatora.

Sadržaje ovih web stranica i ostalih stranica koje kontroliše Organizator možete koristiti samo u Vaše lične, nekomercijalne svrhe. Neovlašćena izmena sadržaja ili njegovo korišćenje u bilo koje druge svrhe, predstavlja kršenje zakona Republike Srbije koji se tiču autorskih prava i zaštićenih znakova proizvoda kao i ostalih vlasničkih prava. Zabranjeno je korišćenje sadržaja web stranica sajta organizatora na drugim web stranicama ili u umreženom kompjuterskom okruženju.

 

 

E-POŠTA, OGLASNE STRANE I OSTALE PORUKE

Sve informacije, poruke, elektronska pošta, oglasi na za to predviđenim stranicama, ideje, predlozi, koncepti ili drugi materijali dostavljeni na sajt postaće vlasništvo Organizatora i organizator će imati pravo da taj materijal trajno koristi u bilo koje svrhe i objavi u bilo kojoj vrsti medija. Kada dostavljate materijal na web stranice sajta, pristajete na to da Organizator ima pravo da objavljuje taj materijal u bilo koju svrhu, uključujući i promociju i oglašavanje.

Organizator nije odgovoran za sadržaj poruka postavljenih na svojim forumima. Organizator zadržava pravo da uredi ili ukloni materijale koji su postavljeni na svoje forume, ali ne preuzima obavezu da to učini. Saglasni ste da nećete da šaljete ili na neki drugi način putem naših foruma objavljujete materijal koji:

 • kleveće, vređa i ugrožava bilo čiju privatnost;

 • sadrži vulgarne, pogrdne ili preteće poruke;

 • je eksplicitno ili implicitno pornografski;

 • zadire u intelektualno vlasništvo ili neko drugo pravo entiteta ili osobe, uključujući, ali ne ograničavajući se na kršenje nečijih autorskih prava i zaštićenih znakova proizvoda;

 • krši bilo koji državni ili međunarodni zakon;

 • podstiče nezakonite aktivnosti;

 • oglašava ili na druge načine nastoji da navede na prikupljanje sredstava ili na korišćenje drugih proizvoda i usluga.

Saglasni ste da Organizator, njegovi službenici, direktori, zaposleni, agenti, distributeri i zastupnici neće biti odgovorni u slučaju bilo kakvih potraživanja od treće strane, zahteva, dugovanja, troškova ili izdataka, uključujući i umereni advokatski honorar, proisteklih iz Vašeg kršenja sporazuma, zastupanja i garancija koji su istaknuti u ovim Uslovima korišćenja.

 

PRAVNA ODGOVORNOST

Sadržaji na web stranicama sajta Organizatora dati su Vam na korišćenje bez ikakvih garancija, bilo izričitih ili podrazumevajućih, što uključuje, između ostalog, podrazumevajuću garanciju komercijalnosti i prikladnosti za određenu namenu. Organizator ne garantuje da će funkcije sadržaja na ovim web stranicama biti neprekidane ili bez grešaka, da će kvarovi biti popravljeni ili da će web sajt ili server koji omogućava dostupnost ovih web stranica biti bez virusa ili ostalih komponenti koje mogu naneti štetu Vašem računaru.

Informacije date na stranama web prezentacije kao i objavljeni sadržaji su neobavezujući. Organizator ne garantuje ispravnost, tačnost ili pouzdanost sadržaja na web stranicama. Vi (a ne Organizator) preuzimate sve troškove potrebnog servisiranja, popravke ili korekcije Vašeg računara. Primenjivi zakon možda neće dopustiti izuzeće podrazumevajućih garancija, pa se navedeno izuzeće možda neće odnositi na Vas. Sadržaji koje čitate na ovim web stranicama osigurani su samo za zabavu i u reklamne svrhe.

Informacije i mišljenja objavljeni na oglasnim stranama, četovima ili ostalim forumima koji se vode na ovim web stranicama ne moraju biti ona koja zastupa ili koja pripadaju Organizatoru, kao ni licima koja pružaju te sadržaje. Organizator ne daje nikakve garancije u vezi sa tim informacijama i mišljenjima. Ni Organizator ni povezana društva, kao ni oni koji osiguravaju sadržaj neće biti odgovorni bilo kome za gubitak, štetu (bilo direktnu, posledičnu, kaznenu ili neku drugu), povredu, tvrdnju ili ostalo što je rezultat informacije ili mišljenja ponuđenih na web stranicama sajta.

 

ZAKONSKA PITANJA

Ukoliko nije drugačije naznačeno, sadržaji na web stranicama namenjeni su isključivo u svrhu zabave i promocije programa, događaja, proizvoda i usluga koji su dostupni u Republici Srbiji, na njenoj teritoriji i posedima. Web stranice kontroliše i njima upravlja Organizator iz svojih kancelarija u Republici Srbiji. Organizator ne izjavljuje da je sadržaj na web stranicama prikladan ili dostupan za korišćenje na drugim lokacijama. Oni koji odluče da ovim stranicama pristupe sa drugih lokacija, to čine na sopstvenu inicijativu i moraju se pridržavati lokalnih zakona, ako i u meri do koje su ti lokalni zakoni primenjivi.

Ovaj sporazum treba da se poštuje, tumači i sprovodi u skladu sa zakonima Republike Srbije, budući da se odnosi na Zakone koji vrede za tu državu. Svaka tužba koju Vi, bilo koja treća strana ili Organizator pokrene da bi se sproveo ovaj sporazum ili u vezi s bilo čim što se odnosi na ove web stranice, može se podići samo u Republici Srbiji, pred stvarno nadležnim sudom u Beogradu. Na ovaj način obavezujete se da prihvatite jurisdikciju sudova Republike Srbije. Ukoliko je bilo koja stavka ovog sporazuma nezakonita, bez zakonske vrednosti ili je iz bilo kog razloga neprimenjiva, razmatraće se posebno i neće uticati na valjanost i promenljivost preostalih stavki. Ovo je isključivo sporazum između zainteresovanih stranaka na koje se njegov sadržaj i odnosi. Sporazum se neće menjati osim u pismenoj formi, uz potpis Organizatora.

Astrolook, Beograd; sva prava zadržana 

ZAŠTITA PODATAKA

 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

 

Uputsvo za korišćenje usluge “VIP Paketi”:

 

Odaberete željenu uslugu (nabrojane na stranici “VIP paketi”), popunite formular – Porudžbenicu (Vaši podaci – datum, mesto i vreme rođenja , kao išifru usluge koju ste odabrali ). Po prijemu porudžbenice dobijate instrukciju za plaćanje (zavisno od usluge i Vašeg mesta boravka); Pošto izvršite plaćanje dobijate pravo korišćenja odabranog paketa – pomoću šifre - ključa (u pisanoj i formi audio – fajla) putem elektronske pošte. Ovim se standardna procedura završava, tj. ukoliko ne postoji reklamacija. U slučaju da reklamacije ima – postupa se kao što je navedeno u sekciji “Reklamacije”.


 

Cena usluge, zavisno od trajanja pretplate :

 • 1 mesec = 7,00 Eur za inostranstvo, 840,00 RSD za kupce u zemlji;

 • 3 meseca = 18,00 Eur za inostranstvo, 2.160,00 RSD za kupce u zemlji,

 • 6 meseci = 30,00 Eur za inostranstvo, 3.600,00 RSD za kupce u zemlji.


 

Napomena : U priloženom Cenovniku (koji u potpunosti korespondira sa Cenovnikom na strani “VIP Paketi”) – cene su predstavljene u Evrima za poručioce iz inostranstva i u RSD za poručioce koji obitavaju na teritoriji Republike Srbije. Kao osnov za obračunavanje predmetnih iznosa prilikom devizne konverzije – korišćen je paritet 1 Eur = 120 RSD. Ovaj paritet nije osnov za realnu konverziju u poslovanju na relaciji ASTROLOOK – Banca Intesa Sanpaolo, već će se tom prilikom koristiti smernice i uputstva iz Sekcije “Politika konverzije”


 

Nudimo usluge sa zabavnim sadržajem, kao što su horoskopi i srodne analize. Predviđanje Vaše budućnosti, saveti, preporuke koje dobijate od Pružaoca usluge ne smatraju se zamenom saveta koje primate od profesionalno obučenih lica zaposlenih u ASTROLOOK-u. Pružalac usluge nije odgovoran za bilo koji oblik tumačenja podataka i informacija od strane korisnika.

Prilikom pružanja usluga, korisnik usluge se obavezuje da neće davati izjave koje negativno uticu na kvalitet usluge i njenog pružaca, u suprotnom Pružalac usluge ima pravo da ne odgovori na plaćenu poruku. Dobijene informacije korisnik usluge koristi isključivo na sopstvenu odgovornost i saglasan je da pristaje na ove Uslove korišćenja. Pružalac usluge ne snosi odgovornost ukoliko dođe do kvarova na mreži, telefonskoj liniji ili komunikacione smetnje bilo koje vrste. Vaši lični podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Pozivi i / ili SMS poruke koje su uvredljivog, omalavažavajućeg ili pretećeg karaktera upućene Pružaocima usluge, biće prosleđene nadležnim organima.

 

Uputstvo za korišćenje usluge “Lični horoskopi”

Odaberete željenu uslugu (nabrojane na stranici “Lični horoskopi”), popunite formular – Porudžbenicu (Vaši podaci – datum, mesto i vreme rođenja , kao i pitanje koje želite da postavite). Po prijemu porudžbenice dobijate instrukciju za plaćanje (zavisno od usluge i Vašeg mesta boravka); Pošto izvršite plaćanje dobijate traženi odgovor (u pisanoj i formi audio – fajla) putem elektronske pošte. Ovim se standardna procedura završava, tj. ukoliko ne postoji reklamacija. U slučaju da reklamacije ima – postupa se kao što je navedeno u sekciji “Reklamacije”.

Cene za Lične horoskope:

Analiza MESEČNOG - LUNARNOG HOROSKOPA

KOMPLETNO tumačenje.

CENA: 20 Euro = 2.400,00 RSD

 

LJUBAV, Vaš odnos sa partnerom, porodica.

CENA: 10 Euro = 1.200,00 RSD

 

POSAO, Vaša karijera, novac.

CENA: 10 Euro = 1.200,00 RSD


 

Analiza HOROSKOPA za 3 MESECA

KOMPLETNO tumačenje.

CENA: 30 Euro = 3.600,00 RSD

 

LJUBAV, Vaš odnos sa partnerom, porodica.

CENA: 20 Euro = 2.400,00 RSD

 

POSAO, Vaša karijera, novac.

CENA: 20 Euro = 2.400,00 RSD


 

Analiza HOROSKOPA za 6 MESECA

KOMPLETNO tumačenje.

CENA: 50 Euro = 6.000,00 RSD

 

LJUBAV, Vaš odnos sa partnerom, porodica.

CENA: 30 Euro = 3.600,00 RSD

 

POSAO, Vaša karijera, novac.

CENA: 30 Euro = 3.600,00 RSD


 

Analiza SOLARNOG - GODIŠNJEG HOROSKOPA

KOMPLETNO tumačenje.

CENA: 70 Euro = 8.400,00 RSD

 

LJUBAV, Vaš odnos sa partnerom, porodica.

CENA: 45 Euro = 5.400,00 RSD

 

POSAO, Vaša karijera, novac.

CENA : 45 Euro = 5.400,00 rsd

Analiza NATALNOG - ŽIVOTNOG HOROSKOPA

KOMPLETNO tumačenje.

CENA: 90 Euro = 10.800,00 RSD

 

LJUBAV, Vaš odnos sa partnerom, porodica.

CENA: 60 Euro = 7.200,00 RSD

 

POSAO, Vaša karijera, novac.

CENA: 60 Euro = 7.200,00


 

Analiza UPOREDNOG - LJUBAVNOG HOROSKOPA

KOMPLETNO tumačenje.

CENA: 90 Euro = 10.800,00 RSD

 

Analiza za period od GODINU dana.

CENA: 70 Euro = 8.400,00 RSD

 

Analiza za period od 6 MESECI.

CENA: 50 Euro = 6.000,00 RSD

 

Analiza za period od 3 MESECA.

CENA: 30 Euro = 3.600,00 RSD

 

Analiza za period od MESEC dana.

CENA: 20 Euro = 2.400,00 RSD

Analiza UPOREDNOG - POSLOVNOG HOROSKOPA

KOMPLETNO tumačenje.

CENA: 90 Euro = 10.800,00 RSD

 

Analiza za period od GODINU dana.

CENA: 70 Euro = 8.400,00 RSD

 

Analiza za period od 6 MESECI.

CENA: 50 Euro = 6.000,00 RSD

 

Analiza za period od 3 MESECA.

CENA: 30 Euro = 3.600,00 RSD

 

Analiza za period od MESEC dana.

CENA: 20 Euro = 2.400,00 RSD


 

Analiza Vašeg HOROSKOPA u INTERPERSONALNIM odnosima

Emotivno, porodično, društveno, poslovno, finansijsko, ostali odnosi - slaganja. Uporedno slaganje osoba u različitim vezama. Detaljni opisi i precizne prognoze(opis najvažnijih događaja, odgovori na Vaša pitanja).

CENA: 20 Euro = 2.400,00 RSD


 

Izrada NATALNE KARTE i KOMPJUTERSKA ANALIZA

Na osnovu astrološkog programa (osnovne psihološke karakteristike ličnosti, potencijali i mogućnosti za uspeh u različitim oblastima).

CENA: 5 Euro = 600,00 RSD

JEDNO VAŠE PITANJE - NAŠ ODGOVOR + JEDAN GRATIS (POKLON) ODGOVOR = DVA ODGOVORA

 

CENA: 10 Euro = 1.200,00 RSD

DVA Vaša pitanja - naši odgovori + DVA GRATIS (poklon) ODGOVORA = ČETIRI odgovora

 

CENA: 20 Euro = 2.400,00 RSD

TRI Vaša pitanja - naši odgovori + DVA GRATIS (poklon) ODGOVORA = PET odgovora

 

CENA: 25 Euro = 3.000,00 RSD

ČETIRI Vaša pitanja - naši odgovori + DVA GRATIS (poklon) ODGOVORA = ŠEST odgovora

 

CENA: 30 Euro = 3.600,00 RSD

*V I P* SPECIJALNA PONUDA

HITNA SITUACIJA I ODGOVORI
ODGOVORE DOBIJATE GARANTOVANO U VREMENSKOM ROKU DO 24H

Opcija 1

JEDNO Vaše pitanje - naš odgovor + JEDAN GRATIS (poklon) ODGOVOR = DVA odgovora

 

CENA: 30 Euro = 3.600,00 RSD

Opcija 2

Dva Vaša pitanja - naši odgovori + DVA GRATIS (poklon) ODGOVORA = ČETIRI odgovora

 

CENA: 50 Euro = 3.600,00 RSD


 

Napomena : U priloženom Cenovniku (koji u potpunosti korespondira sa Cenovnikom na strani “Lični horoskopi”) – cene su predstavljene u Evrima za poručioce iz inostranstva i u RSD za poručioce koji obitavaju na teritoriji Republike Srbije. Kao osnov za obračunavanje predmetnih iznosa prilikom devizne konverzije – korišćen je paritet 1 Eur = 120 RSD. Ovaj paritet nije osnov za realnu konverziju u poslovanju na relaciji ASTROLOOK – Banca Intesa Sanpaolo, već će se tom prilikom koristiti smernice i uputstva iz Sekcije “Politika konverzije”.


 

Povraćaj sredstava

 

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, ASTROLOOK je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

Politika konverzije

 

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.