Magazin

VELIKI LETNJI HOROSKOP ZA 2024.

 

BLIC ŽENA je ponovo u saradnji sa našim uvaženim astropihologom Anom Rakić Đuričić

svojim čitaocima poklanja

VELIKI LETNJI HOROSKOP ZA 2024.

 

 

Rezultati jednog od poslednjih istraživanja čuvenog NewYorkTimes-a govore:

PRIPADNICI Z-GENERACIJE čak u 80% slučajeva konsultuju astrologe prilikom donošenja važnih poslovnih ili ličnih, privatnih odluka.

 

Impoznatno je: da se na svakih 30/40 sec se na vodećim svetskim drušutvenim platformama (Google Play, App Store ) preuzimaju razne Astrološke aplikacije!

  

 

Vremena se menjaju, ali ostaje nešto što je uvek prisutno i zajedničko:

to da svi mi priželjkujemo sreću u ljubavi, uspeh u poslu, dobro zdravlje i u suštini jedan lep, udoban, nadasve zanimljiv i kvalitetan život.

Pitanje je: kako ili na koje sve načine pokušavamo to i da ostvarimo?

Na ovo pitanje odgovaraju stručnjaci iz raznih oblasti, pa tako odgovaraju i astrolozi.

Poznato je: svi volimo da čitamo i rado pratimo HOROSKOP – jer upravo „naš horoskop“ nam otkriva kada i na koji način možemo da ostvarimo svoje ciljeve i da osetimo čarobne trenutke ili boljitak koji priželjkujemo.

 

 

 

 

 

Letnji period najbolje aspekte u svim životnim oblastima donosi osobama koje su rođene u znaku Blizanaca, Raka, Vage, Vodolije i Ovna, ali, ima i veoma specifičan uticaj na osobe u znaku Lava, Škorpiona i Jarca ...

Posebno neke izazovne životne situacije će pratiti osobe u znaku Strelca, Bika, Device i Riba

 

Zanimljivo je da će Mars i Uran u određenom periodu boraviti u Biku, u tom smislu posebno su privilegovani Bikovi, Device i Vage kada su u pitanju: ljubavni život, partnerski odnosi, uređenje porodičnog života, imovinski aspekti ...

 

Uz precizno praćenje planetarnih tranzita, tj. kretanje planeta kroz određena sazvežđa i aspekte koje planete prave dobijamo tačne informacije za svaki horoskopski znak i svim mogućnostima koje se nude u ljubavnom, porodičnom, poslovnom, zdravstvenom ili društvenom životu.

 

*

 

Značajni datumi za sve horoskopske znakove su:

23. maj Jupiter je u sekstilu sa Neptunom;

26. maj – Jupiter prelazi u znak Blizanaca:

03. jun - Jupiter je u Trigonu sa Plutonom;

11. jun – Mars kvadrat Pluton;

07. jul – Uran u konjukciji sa Algolom;

12. jul – Jupiter je u sekstilu sa SMČ;

15. i 16. jul – Mars je u egzaktnoj konjukciji sa Uranom;

19. avgust – Jupiter je u kvadratu sa Saturnom;

18. septembar – delimično pomračenje Meseca u Ribama;

02. okobar – prstenasto pomračenje Sunca u Vagi

 

 

Za sve horoskopske znake od 11. juna, i naročito od 11. jula i 09. avgusta, osetiće se razni benefiti u pogledu donošenja nekih zvaničnih ili javnih odluka o uređenju porodičnog i društvenog života.

07. i 13. juli, predstavljaju srećne dane za određene „sudbinske dobitke“, da li je to dobitak koji pripada materijalnom, duhovnom ili ljubavnom carstvu zavisi od tretnog usmeravanja i prioriteta kojeg ste sebi postavili. 

 

 

Treba obratiti pažnju i na neke izazovne aspekte koji će postojati u periodu od 19. avgusta do 03. oktobra, poželjno je izbegavati potpisivanje nekih zvaničnih dokumenata, donošenje odluka o uređenju partnerskog i porodičnog života ili uređenja života u zajednici. Bolje je odložiti neke susrete, kontakte ili putovanja. Ovo posebno važi za osobe koje su rođene u sazvežđu Bika, Lava, Strelca, Device i Riba.

Astrološkopsihološki savet je: da krajem jula i početkom septembra ne treba precenjivati lične mogućnosti ili izazivati sreću; sebi treba odrediti prioritete koji neće izazvati „veliki prasak“ ili zemljotres u partnerskim odnosima (ljubav, brak, porodica, društvo) ... 

 

MUNDANA ASTROLOGIJA:

Mars će biti u kvadratu sa Plutonom, zatim sa Saturnom, i na kraju sa Neptunom, što ukazuje i na razna „iskušenja“ kroz koja ćemo prolaziti kao narodi, države, ili lideri određenih država. Stvaranje novog svetskog poretka proističe iz započetih ratnih i novih sukoba, pojave zemljotresa i prirodnih nepogoda ...

 

 

Veliki poslovni uspeh, napredak na statusnoj lestvici, zadovoljstvo promenama u karijeri ili materijalna poboljšanja mogu da očekuju osobe koje su rođene u znaku Raka, Vodolije, Riba, Škorpiona i Device.

Ako su vaše emocije, želje ili ambicije usmerene na ostvarnje nekog „velikog cilja“, sada imate priliku da ostvarite i ono „nemoguće“ ... važno je da prepoznate svoj najbolji trenutak:

Juli pripada – Raku, Škorpionu, Ribama i Blizancima; Avgust pripada Ovnu, Lavu, Strelcu i Vodoliji; Septembar pripada Devicama, Jarcu, Biku i Vagi.

 

 

Posebno nema razloga da brinete o retrogradnom kretanju nekih planeta, što je mnoge navodilo na neki vid psihološke nesigurnosti, kao i na traženja „opravdanja“ ili kvazi objašnjenja za različite neuspehe, pehove ili promašaje koji su ih je pratili u raznim oblastima.

Osnovno pravilo je: da svako kretanje planeta ili aspekte koje ta planeta pravi treba uvek i samo dovoditi u vezu sa ličnim horoskopom – a za to vam je uvek neophodan astrolog. Jer, uvek u određenom momentu nekom je dobro, a nekom dugom nije – ah, ce la vie!

Venera do kraj godine neće biti retrogradna, a retrogradni su:

Pluton od 03. maja do 12. oktobra;

Saturn od 30. juna do 16. novembra;

Merkur od 05. do 29. avgusta;

Neptun od 02. jula do 08. decembra;

Uran od 02. septembra

Jupiter od 09. oktobra

 

 

 

Astrološki gledano ovo je izuzetno povoljan ili plodan period i za razna „začeća“: kao što su uvećanje porodice, planirane ili neplanirane trudnoće, ovo je sjajan period za decu (naročito tokom jula i avgusta meseca), sklapanje braka ili zajednice, ulaganje u imovinu, kupovina nekretnine, investiranje u budućnost ...

Na osnovu ličnog horoskopa i u dogovoru sa svojim astrologom, moguće je precizno utvrditi – taj, „idealan period“, koji će se upravo sada dešavati i ne treba ga propustiti, kao svoju „životnu priliku“ i vodilju.

Rešavajte svoje dileme na najbolji način uz konsultacije sa stručnjacima iz ove oblasti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VELIKI  LETNJI  HOROSKOP  ZA 2024.

 

 

 

Savetujemo vam: da u danima za koje planete, sazvežđa ili vaš astrolog kažu da su povoljni – upotrebite svo znanje i umenje koje vam je život dao; a u onim danima za koje savetujemo oprez – koristite sva upozorenja svojih roditelja i svih drugih “učitelja”.

... Samo ne treba da strahujete – jer lepih stvari i srećnih dana, u stvari, ima mnogo više nego što imamo vremena da ih ispunimo.

 

 

 

OVAN - od 21. marta do 20. aprila

On je prvi i pionir, koji ima hrabrosti da predvodi sve znakove zodijaka. Ovnova energija pomaže tako što inicira i pokreće. Povremeno oni predstavljaju eksploziju strasti, raznih promena i revolucija. Ovan se bori za svoja uverenja i neustrašivo se stavlja na predvodničko mesto...

 

LJUBAV

Očekuje vas jako zanimljiv period. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, osećate da je sreća na vašoj strani – pružaju vam se najrazličite mogućnosti bez obzira na vaš emotivni status ili na godine. Očekuju vas brojna lepa dešavanja, pogotovu kada je reč o slobodnim osobama. Moguće da će neko prijateljstvo prerasti u ljubav, a takođe vas zanimljiva poznanstva očekuju i preko prijatelja. Zato nemojte biti previše stegnuti i prepustite se radosnicama i talasima ljubavi.

Zauzeti pripadnici ovog znaka biće razapeti između toga da bi trebalo da budete ozbiljni i odgovorni partneri i toga da želite da se opustite i zabavite. Postavljate suviše stroge kriterijume pred voljenu osobu, ali vaš podsticaj ume i da deluje blagotvorno na više načina. Emotivni izazovi ponekad predstavljaju dobru priliku da se profiltrira zajednički odnos.

Predstoji vam ljubavno zbližavanje koje će na vas ostaviti fascinantan utisak. Ako vas privlači »čar« i avantura novog ljubavnog izazova ili osoba koju ste nedavno upoznali, predstoji vam niz uzbudljivih epizoda. Ipak, u svakom preterivanju postoji i deo istine koji se »skriva« od očiju javnosti. Nema razloga da vas napušta dobro raspoloženje, nalazite se na korak do zajedničke sreće.

 

POSAO

Jasno vam je da savremeniji pristup zajedničkim temema ili interesima donosi dugoročniji uspeh.

Ponekad morate delovati energično ili ultimativno u društvu saradnika. U svom prepoznatljivom maniru umete da osvajate simpatije na različitim stranama. Uz vaš trud i zalaganje očekuje vas niz srećnih okolnosti posebno u periodu od 28. jula, zatim od 25. avgusta i od 05. septembra.

Sada imate sjajnu priliku da uspešno završite neke započete projekte ili da se posvetite i nekim novim poslovima. Tokom septembra meseca možete da očekujete uspeh u poslovima u domenu turizma, ekonomije, uslužnih delatnosti ili sporta.

Poželjno je investirate u nekretnine ili da se fokusirate na poslove koji će vam doneti dodatnu zaradu u periodu od 11. avgusta i od 15. septembra. Obratite pažnju i na razne mogućnost partnerskog udruživanja koje imate.

 

SUGESTIJA

U skladu sa vašom optimističnom i veselom prirodom postavite sebi visoke ciljeve u svim životnim oblastima. Pratiće vas povoljni planetarni aspekti u periodu od 21. jula kada Venera i Mars aktiviraju vaše treće i peto polje; zatim obratite pažnju i na period od 21. avgusta kada vam se otvaraju skoro svi „putevi“ koji vode ka uspehu, napredovanju na životnoj lestvici ili ka bližem i daljem inostranstvu.

 

Vaši SREĆNI dani su: 01, 07. i 19. juni; 17, 25. i 31. juli; 05, 11, 18, 25. i 31. avgust; 03. septembar.

 

Budite pažljiviji i oprezniji: 30, juna, 14. jula, 02. avgusta i 04. septembra.

 

 

 

BIK - od 21. aprila do 21. maja

Neumorni hranitelj horoskopa, Bikova energija pomaže kad tražimo sigurnost i oslonac, uživamo u raznim zemaljskim užicima i – kad treba obaviti neki posao. Zaljubljenici svih lepih i “slatkih” stvari. Oni su hedonisti i veliki gurmani, i čvrsto koračaju zemaljskim carstvom dok nas čuvaju i drže za ruku ...

 

LJUBAV

Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na neki poseban i lep način. Prepustite se svojim osećanjima da vas vode. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rešenja. Pravilna komunikacija i razumevanje je osnova u građenju dobrog odnosa, nemojte dozvoliti da zbog nesporazuma partner ili vi donesete neku pograšnu odluku u periodu krajem jula ili tokom avgusta meseca.

Kada pravilno iskristališete svoje misli i osećanja očekuje vas topla ljubavna faza u kojoj ćete uživati uz voljenu osobu.

Ako ste mladi ili slobodni bolje je da pažljivo birate partnera, ponekad prvi utisak može lako da zavara u smislu oduševljenja, ali i odbijanja. Moguće je, tek na drugi ili na treći pogled da “vidite” i prepoznate svoju ljubavnu sreću.

Povoljni aspetki planeta donose sjajne mogućnosti u periodu od 08. juna, 23. jula, zatim od 22. avgusta i od 02. septembra.

Ovo je vreme ljubavne afirmacije, ali uz svest da je vreme kao faktor na uvek vašoj strani. U skladu sa svojom prirodom koračajte sigurno, čak kada se nalazite i na ljubavnom nebu.

 

POSAO

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na neki zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati skoro sve što ste i zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u proceni pravih vrednosti.

U periodu od 18. juna i od 12. jula, obratite pažnju na nove profesionalne mogućnosti, kako biste proširili saznanje i poboljšali svoju ukupnu poziciju. Ako prepustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi iznenada može da vas preduhitri.

Pažljivo procenite situacije koje zahtevaju neki vid rizika ili veće ulaganje novca, tek kada izbegnete određene zamke pogrešno predstavljenih prilika očekuje vas napredak i uvećani prilivi.

Septembar je idealan period da započnete nove poslovne projekte i za investiranjem, mnogi od vas će napredovati na poslovnoj i statusnoj lestvici.

 

SUGESTIJA

Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti, kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli najrazličitijim izazovima. Važno je da pažljivo planirate sve događaje kako u ljubavnom, tako i poslovnom životu. Očekuju vas veliki uspeh, posebna radost i zajednička sreća u periodu od 26. jula, zatim od 10. avgusta, kao i od 06. septembra. Uz faktor sreće koji vas prati možete stići I do zvezda.

 

Vaši SREĆNI dani su: 04, 12. i 22. juni; 12, 20. i 30. juli; 06, 10, 20, 24. i 30. avgust; 04. septembar.

 

Budite pažljiviji i oprezniji: 08. juna; 17. jula, 07. avgusta i 04. septembra.

 

 

 

BLIZANCI - od 21. maja do 21. juna

Najsvestraniji i najsvetliji horoskopski znak. Uvek mladi duhom i žovijalni, često neuhvatljivi kako na mentalnom nivou, tako i fizički. Blizančeva energija pomaže pri raznim kontaktima, komuniciranju, saradnji i kad želimo da naše zastave punim zamahom zavijore na svim životnim horozontima ...

 

 

LJUBAV

Ponekad želite da prikrijete svoja intimna osećanja ili tajne namere u ljubavnom životu, zbog toga umete da zbunjujete svoju okolinu i to najčešće kroz promene u raspoloženju i postupcima koje činite. Potrebno je da iskristališete svoja osećanja i da rešite zablude koje imate prema jednoj osobi. Budite dovoljno iskreni i nemojte povrediti nečija osećanja. Nema potrebe da igrate pogrešnu ulogu, loši potezi mogu da iskomplikuju ljubavni odnos.

Ako priželjkujete strasnu avanturu, ništa vas neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnoj igri, stoga nemojte prekoračiti osnovna »pravila« u zajedničkom životu. Ali, igra zavođenja može i da vas inspiriše na niz velikih i pozitivnih promena, važno je da verujete u svoja osećanja i nečiju emotivnu naklonost.

Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas brojni susreti i zanimljiva poznanstva. Usmerite svoje misli i osećanja u pozitivnom pravcu, najbolje je da ih potencirate i da im se prepostite u periodu od 05. do 26. juna, i od 21. jula i od 17. avgusta.

Ako vam je stalo do emotivnog uzleta, zbližavanja ili pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje skrivene adute. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu. Nema razloga da odustajete od dobrih namera, uživajte u situacijama koje vas emotivno zbližavaju.

 

POSAO

Nalazite se u stvaralačkoj fazi i zagovarate ubrzani poslovni ritam u svom okruženju. Zarad velikih ambicija povremeno umete da prekoračite osnovna pravila ili da energično sprovedete svoju volju, bez prethodne konsultacije sa saradnicima. Ipak, zaoštrena poslovna klima nateraće vas da povučete nove poteze i da korigujete svoje propuste. Očekuju vas sjajni razultati u periodu od 27. jula, zatim od 03. avgusta, i od 11 septembra.

Važno je da se angažujete na različitim stranama i da budnim okom pratite nove događaje na poslovnoj sceni. Potrebno je da postavite listu prioriteta u dogovoru sa saradnicima, kako biste racionalnije koristili svoje znanje ili energiju. Korisne informacije mogu da vam olakšaju put do afirmacije i poslovnog uspeha.

U periodu od 03. septembra svoje ideje ćete moći da plasirate na pravom mestu.

 

SUGESTIJA

Jupiter 26. maja ulazi u vaše sazvežđe, te otvara mnoga vrata i puteve koji su bili uskraćeni i donosi obilje srećnih mogućnosti – faktor sreće je na vašoj strani.

U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvariti, na sreću prate vas sjajni planetarni aspekti posebno u periodu od 20. jula kada i Mars ulazi u vaše sazvežđe i podstiče vas na pomeranje svih subjektivnih granica.

 

 

Vaši SREĆNI dani su: 05, 07, 09, 21. i 29. juni; 13, 25. i 31. juli; 05, 11, 19, 25. i 31. avgust; 05. septembar.

 

Budite pažljiviji i oprezniji: 22. juna, 18. jula, 08. avgusta i 05. septembra.

 

 

 

RAK - od 22. juna do 22. juli

Oni simbolizuju izvor života i osećanja. Prirodni negovatelj horoskopskog „točka“. Energija Raka pomaže nam da se povežemo sa svojim izvornim osećanjima, svojim dubokim korenima i da paperjem „tapaciramo“ svoje porodično i toplo gnezdo. Veliki emotivci uvek usmereni ka porodici, kući, domu, deci ... Samo ljubav rađa novu ljubav, i samo kada smo dobri može nam biti bolje ...

 

LJUBAV

Ako se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Učinite sve što je potrebno, da ulepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da uvek delujete zanosno i privlačno u različitim prilikama. Ljubavni zanos koji osećate u vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu. Za vas je ovo vreme ljubavi, nežnosti i sreće koja će vas pratiti već u periodu od 08. juna i od 11. jula.

Nezavisno od vašeg emotivnog statusa ili godina, sada možete da uživate u brojnim romansama ili uz svog partnera. Učinite sve što je potrebno da vaš ljubavni život postane najlepša bajka.

Ako vas neko navodi na slobodnije emotivno izražavanje, prihvatite dobar podsticaj. Odgovorite na nove emotivne signale ili na nečiju ljubavnu poruku.

Imaćete na pretek i prijaće vam razni susreti, interesantni kontakti, novi izleti ili putovanja. posebno u periodu od 26. jula, zatim od 22. avgusta i od 10. septembra.

Očekuju vas idealne prilike za najlepše ili filmsko zaljubljivanje, sada možete da planirate veridbu ili venčanje, ili decu i proširivanje porodice. Sve želje i snovi postaju mogući!

 

POSAO

Osećate dodatni priliv kreativne energije i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Dobijate podršku u svojoj okolini i imponuje vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrebno je da preuzmete odgovarajuću inicijativu, kako biste ostvarili sve svoje poslovne namere.

U periodu od 25. avgusta, potrebno je da primenjujete različite obrasce uspešnog poslovanja, kao dodatnu garanciju i psihološku sigurnost.

Vaša dobitna kombinacija, predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Sada imate sjajnu priliku da napredujete na poslovnoj, statusnoj ili društvenoj lestvici i neko će vas dobro nagraditi.

Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, turizma, trgovine ili uslužnih delatnosti očekuje vas veliki uspeh u periodu krajem avgusta i tokom septembra meseca.

Neka vaša vodilja bude: da sve što je dobro može biti i bolje, ako to zaista želite.

 

SUGESTIJA

Jupiter i Neptun borave u vašem dvanaestom i devetom polju – što vam sada daje privilegiju da ostvarite ono što drugi ne mogu, ili da sve svoje slatke i tajne snove pretvorite u javu. U skladu sa vašom prirodom vizije koje imate mogu sada mogu da se pretoče u nezaboravne i srećne dane. Pratite svoja osećanja i intuitivne predznake, mašta pomera sve zidove realnosti i neka ljubav bude vaša glavna vodilja.

 

 

Vaši SREĆNI dani su: 04, 08, 12, 22, i 28. juni; 11, 26, 28. i 31. juli; 04, 12, 20, 28. i 31. avgust; 12. septembar.

 

Budite pažljiviji i oprezniji: 01, 11. i 29. juna; 16. jula, 11. avgusta i 06. septembra.

 

 

 

 

 

LAV - od 23. jula do 23. avgusta

Sunce koje nas greje, ali može i da “sprži” ... Uvek usmereni ka “svetlu”, privlači ih sjaj, raskoš i “bogatsvo”. Lav sebe doživljava i vidi na tronu. Kraljica drame i kraljevski vladar čitavog zodijaka, Lavova energija pomaže – da sve što bolje zablista, hrabro se izrazi i... – oni nose svoja srca na dlanovima....

LJUBAV

Najbolja vest je: sa povoljnim aspektima koji vas prate ljubavi nikada neće biti dovoljno! Sunce, Merkur i Venera će boraviti u vašem sazvežđu, a Jupiter u polju raznih darova sudbine, ljubavi, novih i najlepših radosti, dece ... U zavisnosti od vaših kalendarskih godina ili emotivnog statusa skoro sve vam je dozvoljeno: nova zaljubljivanja, romatični susreti, neobične avanture, neka čarobna iskustva, fatalne ljubavi ...

Od 11. jula ulazite u period emotivnih varnica, očekuju vas zanimljivi susreti koji će u vama pokrenuti neka topla osećanja, romantične misli i želju da ostvarite svoju najveću ili najlepšu ljubav. Vaša pojava, stil ili repertoar ponašanja će provocirati okolinu na reakcije, često ćete biti u centru pažnje raznih „udvarača“, budući da obilujete energijom prihvatite skoro svaki ljubavni izazov. Sada je skoro idealna prilika da promenite sebe, svoj ljubavni život i sve do čega ili koga vam je stalo. Dobijaćete iskrene komplimente i mnogi će poželeti samo da se nalaze u vašem okruženju. A prijatelji će vas iskreno i odano pratiti u stopu.

Uživaćete u brojnim susretima, na izletima ili na putovanjima, sugerišemo vam da se sve češće krećete kad god imate dobru priliku, jer doživećete neke nezaboravne i čarobne trenutke.

Idealno vreme za sklapanje veza, braka ili zasnivanje porodice je od 11. i 16. avgusta; kao i od 04. do 12. septembra.

Ovo je idealno vreme i za (ne)planiranu trudnoću, decu ili uvećanje porodice. Tokom jula i avgusta bićete u prilici da donesete neke važne odluke o novom uređenju svog porodičnog života.

 

POSAO

Poslovne prilike i nove mogućnosti će se smenjivati upravo na način na koji to priželjkujete. Sada možete da realizujete i neke projekte ili ciljeve koje ste iz određenih razloga odlagali. Na vama je da u skladu sa svojom prirodom i temperamentom pokrećete inicijativu, posebno u periodu oko 30. jula, od 12. avgusta i od 11. septembra.

Možete samouvereno da namećete svoje ciljeve, jer nailazićete da podrušku saradnika i okruženja. Mnogi od vas će napredovati na poslovnoj i stusnoj lestici sredinom septembra meseca.

Ako se bavite uslužnim delatnostima, sportom, edukacijom ili umetnošću postavite sebi nove ciljeve. Sa povoljnim aspektima Venere i Marsa i Jupitera očekuju vas sjajne prilike i dokazaćete da vredite više od drugih. Od druge polovine avgusta značajno se poboljšavaju uslovi i za uvećanjem imovine, kupovinu nove nekretnine, kao i za dodatne novčane prilive.

 

SUGESTIJA

Za vas je ovo najlepši deo godine kada možete da izrazite sve svoje kvalitete na najbolji način.   Usmerite svoju energiju na „stvaranje“ novih ili lepših životnih ciljeva i učinite da svi oko vas budu srećni i zadovoljni, na čelu sa vama. Život može biti bajka, i poput kralja Mide – sve što dotaknete može da se pretvori u „zlato“.

 

Vaši SREĆNI dani su: 01, 05, 11, 19. i 25. juni; 11, 21. i 31. juli; 05, 09, 17, 25. i 31. avgust; 07. septembar.

Budite pažljiviji i oprezniji: 02. i 12. juna; 08. i14. jula, 10. avgusta i 02. septembra.

 

 

 

 

DEVICA - od 24. avgusta do 23. septembra

Majstorski pomagač kompletnog horoskopa, energija Device nas uči kako da pravilno služimo, radimo besprekorno i dajemo prioritet dobrobiti - sebe, naših voljenih i cele planete. Sjajni organizatori, insistiraju na preciznosti i urednosti. Dobri učenici, koji cene tačno vreme na časovniku i prave životne vrednosti ...

 

LJUBAV

Pred vama je novi vreli uspon u ljubavnom ili bračnom životu. Napokon možete sebi da priuštite obilje novih sadržaja koji će ulepšati vaš odnos sa voljenim bićem ili da smelo zakoračite ka novim izazovima i avanturama. U periodu od 05. avgusta, kada Venera bude boravila u vašem sazvežđu – osetićete talase ljubavi i zadovoljstva, a od 23. avgusta prisustvo Sunca učiniće da se sve granice pomeraju u novim pravcima, a da skoro svi putevi vode na istu ljubavnu adresu.

Ako priželjkujete novu, ljubav ili uzbudljivog partnera, ili želite da započnete bračni život idealan period za to je od 24. jula, zatim od 15. avgusta, kao i od 04. septembra.

Očekuju vas prijatne promene i u društvenom životu, novi kontakti, zanimljiva putovanja i nova iskustva će ulepšati vaše kompletno raspoloženje.

Posvetite pažnju nekim intimnim željama i potrebama da sebe učinite zanimljivijom osobom, hranite sebe „energijom“ koja će vas promeniti i prolepšati na svaki način.

Ponekad mogu da se pojave oblaci na vašem ljubavnom nebu, ali dovoljno je da ih razmaknete i oduvate – jer, to je samo privid. Vaša sreća – je Neko koje uvek tu ipred i oko vas.

U zavisnosti od svojih kalendarskih godina ili emotivnog statusa birajte sve ono ili Onog najboljeg! 

 

POSAO

Sjajan period za uspešne poteze, dobra rešenja i za napredovanje je period od 19. juna, od 11. jula, zatim od 11. avgusta i naročito od 03. septembra. Osetićete priliv dodatne energije da završite razne započete ili odložene poslove i od velike pomoći će vam biti neko od prijatelja ili bliska osoba.

Ako se bavite poslovima u oblasti trgovine, turizma ili nekih uslužnih delatnosti ili umetnosti, odgovorite na izazove i ponude koje će vas pratiti u periodu od 25. avgusta.

Da biste sebi obezbedili udoban život i razne povlastice prihvatite poslove koji garantuju dodatni novčani priliv u septembru mesecu. Možete da uvećate svoju imovinsku kartu ili da obezbedite sebi novu nekretninu.

Zahvaljujući povoljnim planetarnim aspektima imaćete uspeha u edukaciji, polaganju raznih testova ili u novim poslovima od 11. septembra.  

 

 

SUGESTIJA

Uran vam već neko vreme daje snagu i hrabrosti da se upustite u velike promene i da napravite neki novi početak u svom životu. Sada imate priliku da uz prisustvo Sunca, Venere i Merkura ostvarite većinu svojih velikih ciljeva u ljubavnom, porodičnom ili poslovnom životu. Važno je imate odluku u svom srcu i glavi, a sada je povoljan trenutak da ostvarite te čarolije.  

 

Vaši SREĆNI dani su: 04, 06, 12. i 18. juni; 12, 18. i 28. juli; 06, 12, 20, 28. i 30. avgust; 02. septembar.

 

Budite pažljiviji i oprezniji: 02. i 14. juna; 13. jula, 07. avgusta i 05. septembra.

 

Komentari(0)
Ostavi komentar