Svet intime (1)

IZAZOVNI MIRISI TELA

Prirodni mirisi cistog zenskog tela, deluju veoma uzbudjujuce na muskarce i predstavljaju vaznu komponentu seksualne privlacnosti izmedju dva pola.
Potiskivanje prirodnih mirisa zenskog tela velikom kolicinom parfema, cesto dovodi do pogresnog efekta. Dovoljna je kap parfema, koja treba samo da doda »ocaravajuci« dah, ali ne i da »ugusi« veoma izazovne mirise zenskog tela.
Postoji prirodna harmonija izmedju oba pola. Prilikom medjusobnog komuniciranja muskarac i zena su u stanju, da pomocu mirisa tela otkriju medjusobni stepen privlacnosti. Na osnovu mirisa koze ili kose, oni nesvesno odredjuju koliko se medjusobno privlace ili ne.
Nase culo mirisa je mnogo jace i razvijenije, nego sto smo toga svesni. Mnoge mirise osecamo podsvesno i odmah reagujemo na njih. Na neke mirise reagujemo pozitivno, a na neke indiferentno ili negativno, zato sto ih dozivljavamo kao prijatne ili neprijatne. Veoma cesto, upravo na osnovu negativnih mirisa otkrivamo i negativne crte licnosti kod odredjene osobe. Nase culo mirisa ima velike sposobnosti da pomocu registrovanog mirisa otkrije ne samo stepen seksualne privlacnosti, vec i mnoge karakterne osobine kod odredjene osobe koja nas privlaci.


CAROBNI ORGAZAM

Vecina seksologa se slaze u uverenju, da muskarac u toku jedne »burne noci« moze da dozivi najvise 4-5 orgazama, svaki u trajanju od oko 5 sekundi. Dok, zena moze da dozivljava vece blazenstvo i tokom jednog strasnog kontakta, moze da dozivi od 5 do 60 orgazama (u zavisnosti od partnera), a svaki njen orgazam moze da traje i do 15 sekundi.
Poznato je da mnogi faktori uticu na broj, intenzitet i duzinu orgazma: oni se krecu se u rasponu od trenutnog psihickog stanja, pa sve do tehnike vodjenja ljubavi.
Zanilmljivo je, da italijanski seksolozi preporucuju »recept« za duzi i lepsi orgazam. Odnosno, u pitanju je tehnika disanja u vreme dozivljavanja orgazma. Kada se priblize orgazmu, mnogi partneri instinktivno zaustavljaju disanje, kao da zele da zaustave dah i taj »carobni trenutak«. Medjutim, seksolozi predlazu parovima da urade upravo suprotno: da u tom trenutku disu duboko i punim plucima.
Da bismo doziveli mnogo veci efekat orgazma moramo da naucimo da disemo stomakom, a da u tom trenutku ostali delovi tela miruju. Naravno, da bi se ova tehnika dobro usavrsila neophodna je vezba i praksa.SNAGA TEMPERAMENTA

Poznato je da mnogi faktori odredjuju seksualnost muskarca. Ipak, temperament zauzima vazno mesto u seksualnom zivotu pripadnika jaceg pola.
Prema snazi temperamenta, otkrivamo dva osnovna tipa muskarca: pasivni i aktivni.

Kod PASIVNOG tipa muskarca , psiha je potcinjena erogenim zonama. Njegove erogene zone obicno cine: grudi, zadnjica, stomak, ledja, kolena i usi. U sustini, lako je prepoznati muskarca ovog tipa i van kreveta. On moze da se ponasa kao »supermen« ili veliki kavaljer, ali, ako je neophodno da preuzme inicijativu, onda lako »pada na ispitu«. Ovaj tip muskarca, je po definiciji pasivan u ljubavnoj igri i vise voli da ga partnerka miluje i ljubi. On od nje trazi ili ocekuje, da ona izabere ljubavne polozaje, kao i da ga stimulise u ljubavnoj igri. Seksualno uzbudjenje dozivljava veoma burnim uzdasima, slicnim zenskim.

Kod AKTIVNOG tipa muskaraca , vise provladava teziste ka fizickom impulsu u ljubavi. Njegove erogne zone uglavnom su fokusirane u predelima oko njegovog polnog organa. Ovaj tip muskarca ne voli mnogo emancipovanu ili oslobodjenu i dominantnu zenu, jer zeli da »gospodari« tokom ljubavne igre. On zeli da se njegova partnerka potcini njegovoj »muskosti« ili improvizaciji u ljubavnoj igri, kao i da je nadvlada svojom fizickom snagom. Sa ovim tipom muskarca, zena je uglavnom u podredjenoj ulozi i samim tim, njoj je uskracena sloboda tokom seksualne igre. Takodje, ovaj tip muskarca vise dogovara i zenama koje u izvesnom smislu zele da se »takmice« u dominaciji.

vrhZa svaku Vašu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nešto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAÅ  IZBOR BUDE NAÅ E
ZAJEDNIČKO ZADOVOLJSTVO!

SREĆNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com