ASTRO I LOTO DOBITAKU poslednjem periodu jedan od popularnih trendova koji nas prati na razlicitim stranama sveta su brojni oblici igara na srecu. Poznato je da u nasem domacem okruzenju najvece interesovanje vlada za "Loto" , ali i za ostale popularne igre koje donose mogucnost znacajnijeg dobitka, kao sto su: novcane premije, stanovi, automobili, razni tehnicki aparati, putovanja i sl.

Buduci da je potreba za "srecom" i "dobitkom" opsta ili zajednicka, potpuno je razumljivo sto je i interesovanje za mogucnost "srecnog dobitka" svima svojstvena ili zajednicka. Naravno, individualne razlike u profilima licnosti cine da neko veruje vise, a neko manje u mogucnost dobitka ili uspeha u nastojanju da se ucestvuje u "igrama na srecu".

Ali, "mis beli srecu deli", te postavlja se pitanje: da li je moguce predvideti premiju i dobitak u "igrama srecu", uspeh u takmicenju ili "srecne dobitnike"? Buduci da je to interesovanje opste i zajedniko, svuda u svetu cesto se desava da se profesionalnom astrologu postavlja pitanje tipa: "da li sam, bas ja, srecan dobitnik"?


U okviru Natalne i Mundane astrologije postoje interesovanja o mogucnostima predvidjanja u igrama na srecu ili o "srecnim dobitnicima". Takodje, poznato je da su radjena istrazivanja sa ciljem da se predvide (ili prepoznaju) potencijalni dobitnici u igrama na srecu, ili ishodi u razlicitim oblicima takmicenja, kao sto su npr. sportska, umetnicka, muzicka i drugi oblici individualnog ili grupnog nadmetanja, razne akcije kladionicara i aktivnosti u kazinima.Pokazalo se da je moguce "prepoznati" potencijalnog dobitnika u igrama na srecu, odnosno ukazati na to da li neko moze da ostvari uspeh u sportskom, muzickom, umetnickom ili nekom drugom vidu takmicenja, dobitak ili premiju u igrama na srecu i u raznim akcijama kladionicara i kazino posetilaca.

Konkretno kada je rec o mogucnostima dobitaka u igrama na srecu, istrazivanje je radjeno na odredjenom uzorku iz kojeg su izdvojene osobe sa potencijalnim aspektima "srecnog dobitnika". U sustini, prvi zadatak je "prepoznati" potencijalnog dobitnika, zatim, sledeci zadatak je tacno "odrediti period(e) njegove aktivnosti".
Dakle, potencijalni dobitnik u odredjenom (precizno naznacenom) periodu ili periodima svoje aktivnosti postaje i "srecni dobitnik".

Profesionalni astrolozi se u svojoj praksi manje ili vise srecu sa takvim situacijama, kada mogu da "predvide" (najave) odredjenoj osobi mogucnost dobitka u igrama na srecu. Naravno, ne moze astrolog nikoga da ucini "srecnim dobitnikom", vec je njegova osnovna uloga da prepozna tu vrstu aspekta i zatim, da tacno najavi period(e) kada osoba treba da bude aktivna u igrama na srecu. Znaci, uloga astrologa je da "ukaze" (predvidi) mogucnost za dobitak i da tacno naznaci period (ili vise takvih perioda) kada osobu ocekuje sreca, dobitak ili uspeh.Postoji vise situacija do sada u kojima se prakticno potvrdilo, da su odredjene osobe kao potencijalni dobitnici imali uspeha u igrama na srecu kada su bili aktivni u naznacenom periodu. Oni su poslusali sugestiju astrologa i zaista su ostvarili premiju ili dobitak u igrama na srecu.


U nasoj astroloskoj praksi ponovila se nova situacija da je odredjena osoba imala mogucnost uspeha u igrama na srecu i zatim, da je na osnovu sugestije astrologa ostvarila dobitak.
Konkretno, rec je o igrama na srecu Drzavna Lutrije Srbije ili Srbijalot, poznatiji kao "Loto" .

U petom kolu Loto-a, obavljenog u utorak, 31.01.2006. izvuceni su sledeci brojevi:
2, 9, 16, 17, 31, 32, 35.
(sto se moze videti i proveriti na sajtu Drzavne Lutrije Srbije: http://www.lutrijasrbije.co.yu/ ).

Nas srecni dobitnik je ostvario - sest pogodaka (sedmice u ovom kolu nema, a za jedan broj koji je dobitnik oznacio tik uz izvuceni broj, mogao je da ostvari i sedmicu).

Prilog Loto tiketa srecnog dobitnika (cetvrta kombinacija) :Zakljucak za sve one koji sumnjaju ili ne veruju u mogucnost astroloskih "predvidjanja" (najave) dogadjaja, cak i u igrama na srecu, je da nemaju dovoljno saznanja i/ili kvalitetnog iskustva. Naravno, konkretna situacija koju navodimo sama po sebi ne treba da predstavlja senzaciju, vec samo jedan u nizu razlicitih dokaza astroloskih teorija, ucenja i prakse. Dakle, na osnovu svih dosadasnjih primera iz prakse, kao i ovog novog primera (dokaza) koji navodimo ponovo se potvrdjuje astrolska tvrdnja, da je zaista moguce predvideti razlicite dogadjaje, cak i uspeh ili dobitak u "igrama na srecu". Ali, kao i u svemu uvek postoje oni koji veruju i oni koji ne veruju. Na srecu astrologija je nadzivela i nadzivece sumnju ili neveru onih koji je ne poznaju dovoljno.

vrhZa svaku Vašu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nešto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAŠ IZBOR BUDE NAŠE
ZAJEDNIČKO ZADOVOLJSTVO!

SREĆNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com