Popularna astrologija
KARTA ZACECAPostoje astrolozi koji posebnu paznju pridaju karti zaceca , smatrajuci da ona dopunjuje natalnu kartu i na takav nacin u sklopu analize, daje kompletniju ili siru sliku o odjedjenoj osobi.
Na osnovu jedne od sire prihvacenih teorija o znacaju karte zaceca , navode se argumenti poput: nasledjene osobine tokom zaceca je »teze menjati« od natalnih, jer prilikom procesa zaceca nastaje genetska konstitucija. Inace, karta zaceca se tumaci analizom poput natalne karte.
Zanimljivo je da mnoge osobine koje ne mogu da se »prepoznaju« detaljnom analizom natalne karte, uocavaju se u karti zaceca .
Zatim, poznato je da dva »natalna astrobliznaca« mogu imati potpuno razlicite osobine, upravo te razlicitosti poticu od njihovog specificnog naslednog koda, sto prirodno priozilazi iz razlicitog trenutka zaceca.


Datum i vreme zaceca neke osobe moze se naknadno izracunati, kada su poznati njeni natalni podaci, kao i natalni podaci njenih roditelja.
U toku jednog meseca svaka osoba ima vise vremenskih termina, kada se snazno ispoljava njena instinktivna (podsvesna) energija. Usvojena skracenica za obelezavanje ovog termina je CBT (Kosmobioloski energetski termin). Kod zena jedan od ovih termina je plodan, odnosno onaj koji se poklapa se njenom ovulacijom.
Veruje se da do zaceca iskljucivo dolazi, kada se ovulacija kod zene poklopi sa jednim od njenih CBT termina. Ovaj termin »poklapanja« se naziva CBFT .
Kod vecine zena dolazi do poklapanja CBT termina sa ovulacijom svakog meseca, one su prilici lako da ostanu u drugom stanju. Kod jednog broja zena, dolazi do poklapanja nakon odredjenog broja meseci (3, 5, 7 ili vise meseci). Medjutim, kod nekih zena ovulacija »zaobilazi«, tj. preskace poklapanje sa energetskim terminom CBT . U ovom slucaju, obicno je rec o nekakvom problemu plodnosti (hormonalni, psiholoski, nesevesno rasipanje sopstvene energije i sl.).

Istrazivanjem je uoceno da su prilikom zaceca deteta, roditeljski termini bili u odredjenoj korelaciji (majcin CBFT i ocev CBT).
Dalje objasnjenje je da se prilikom zaceca deteta, izdvajaju geni majke i oca koji korespondiraju sa trenutno aktuelnim aspektima. Zatim, pored aspekata roditeljskih natalnih planeta i planeta zaceca deteta, slicne aspekte prave i natalne planete predaka sa planetama zaceca njihovih potomaka. Naravno ovo je moguce proveriti, tako sto ce se protumaciti uporedni i ukrsteni natalni aspekti i aspekti zaceca izmedju predaka i njihovih potomaka. Pri tome, moguce je uociti i njihovu fizicku slicnost.

Zbog funkcionalne zavisnosti izmedju karte zaceca osobe i njene natalne karte, kao i natalnih karti njenih roditelja, potrebno je znati kako se odvijalo rodjenje osobe, odnosno kako je tekao majcin porodjaj. Samo u izuzetno teskim slucajevima, kada je rodjenje deteta usledilo pod uticajem odredjenih spoljasnjih faktora (udes, potreba da se zastiti zdravlje majke i sl.) nije moguce pouzdano izracunati vreme zaceca.
Slicno kao i kod izrade natalne karte i za kartu zaceca, potrebno je znati mesto zaceca deteta. U praksi se desava, da majka ponekad ne zna tacan datum (mesto), tada se uzima par »najverovatnijih datuma« (mesta) i na osnovu njihove provere i eliminacije se dolazi do tacnog podatka.

vrhZa svaku Vasu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nesto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAS IZBOR BUDE NASE
ZAJEDNICKO ZADOVOLJSTVO!

SRECNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakic mozete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com