Magazin

ASTRO POLARITET

astro polaritet

 

OPOZICIJA između Sunca i Merkura u sazvežđu Vage sa Mesecom u sazvežđu Ovna, uz i aspekte kvadrata sa Saturnom i Plutonom u sazvežđu Jarca – UKAZUJE NA:


OVAN

Ljubavno i seksualno zadovoljstvo na vrhuncu zahvaljujući partneru ili iznenadnoj avanturi ... Preporuka: probati „zabranjeno voće“ ...


BIK

Uspeh u poslu, iznenadni dobitak, investicija koja donosi višestruku korist. Sreća kuca na vaša vrata. Zabrinutost oko jedne starije osobe.


BLIZANCI

Ponuda koju treba prihvatiti u prvom dahu. Spoj uspeha i zadovoljstva. Prijatelji koji će rešiti vaše probleme treba samo da im date tačne instrukcije.


RAK

Napraviti iskorak iz uvreženih pravila ponašanja ... slobodno učinite koopernikanski obrt. Preporuka: prepustiti se zanosu, strastima i mašti ... uronite u more ljubavi ...


LAV

Ponovo caruje vaš ego, udovoljavaćete sebi, a po potrebi i drugima koji su vam dovoljno odani ili simpatični. Preporuka: odvažite se za velike poteze.


DEVICA

Osluškujte savete, ali radite po svome. Vi sad precizno sagledavate kompletnu situaciju i imate najbolja rešenja kako za sebe, tako i za svet oko sebe.


VAGA

Prepustite drugima da vas vode ili navode na odluke koje ćete doneti ovih dana. Sreća što pored sebe imate osobu koja će vas usrećiti i zbrinuti. 


ŠKORPION

Intuitivna percepcija je vaša vodilja – pratite signale koje niko ne primećuje osim vas. Preporuka: oslonite se na svoje duboke osećaje i trežite svoj odraz u voljenom biću ...  


STRELAC

Imate priliku da zablistate i da započnete novo „ poslovno poglavlje“ ili novu „ljubavnu priču“. Preporuka: ništa ne prepuštajte i tražite ono nemoguće ...


JARAC

Potrebno je da regujete sa distance ili sa druge linije, izbegavajte direktne sukobe. Preporuka: upotrebite mudru strategiju, upornost će vam se isplatiti.


VODOLIJA

Uspeh u poslu, u školi, prilikom takmičenja ili polaganja ispita. Iznenadna sreća ili dobitak. Preporuka: prepustite drugima da se umaraju, a vi uživajte u uspehu i lepotama.


RIBE 

Sve što vam je potrebno nalazi se oko vas, ali moraćete to da zatražite ili da učinite veliki napor. Preporuka: preko uzbrdica i nizbrdica stižete do srećnih zvezda.


dipl. psiholog i profesionalni astrolog

Ana Rakić Đuričić

https://www.astrolook.com/ana-rakic


Pročitajte više na:

https://www.astrolook.com/paketi

Komentari(0)
Ostavi komentar