Magazin

Astrolog Ana Rakić Đuričić potpuno razotkrila pevačicu Gogu Terzić!

 

Aleksa Marković - Vesti

 

 

Astrolog Ana Rakić Đuričić za “Vesti online” analizirala je lični horoskop mlade pevačice Goge Terzić!

 

Sve popularnija pevačica Goga Terzić svoj privatni život krije od očiju javnosti a astrolog je objasio zbog čega je to tako i kakvi sve obrti očekuju pevačicu!

 

-Ako je predstavljamo astrološki ona je dupli rak. Sunce se nalazi na samom ascedentu, iako je dupli rak, ona ima karakteristike znaka ovna i lava, potpuno je netipičan rak. Iako je tamnija kosa bolje stoji, njen izbor je svetla boja kose, da šljašti da sija. Sa roditeljima postoji prekid i ona to odlično zna, veoma je ambiciozna, ona hoće da bude prva da bude na vrhu. Imaće oscilacija u svojoj karijeri, već sa 13 godina je postavila sebi cilj da želi da bude u javnosti, i da bude popularna. Njoj je 2014.godine najupečatljivija, jer su tada krenula bitna dešavanja, kada je imala ta neka prva iskustva. Godina koja je prekretnica za nju je 2020. godina. Promene u odnosu na njene emotivna očekivanja, u odnosu na ono što je želela od partnera u zajednici, dolazi do preloma do kraha, u 2022.godini i to je januaru i on će između ostalog uvek biti najteži mesec sa aprilom. Bitna dešavanja kada je reč o poslu očekuju je 06.januara. Novi izazovi su 13,18 i 27. januar i ona treba svoju ljubav da drži skrivenu od javnosti, i najveća ljubav njena ostaće tajna. To što ona voli da provocira je jedno ali njoj bitne stvari ostaju u tajnosti. To što ona voli da dominira, da bude prva, pojavljuje se na javnoj sceni, postoje razni momenti koji će joj otežati život privatno i poslovno, novi izazov je čeka već sada u januaru, ono što bi joj astrološki sugerisala jeste da svoje ciljene i osobe koje su joj bitne drži u tajnosti i da njih ne eksponira javno. Za nju su posebno važna putovanja, i na tim istim može da ostvari svoje ciljeve upravo tamo. Posebno su važne nagrade koje će dobiti u maju mesecu, i jun mesec predstavlja pozitivnu prekretnicu kada je reč o njenoj karijeri o rezultatima i benefitima. Od maja meseca i novembra meseca otvaraju joj se dobre mogućnosti za rad u inostranstvu, za nju je najbolje da što češče u svojim poslovima pravi dogovore da nastupi budu u inostranstvu. Potrebno je da 2025. i 2026. godina dobro isplanira, jer je to period koji će joj doneti zlatna ostvarenja i mirniji privatni život, ona pokreće provokacije sa ovakvim horoskopom. Njen Mars govori da materijalizuje svoj rad i na taj način pokaže ostvarenje. Dobro je da ove godine u martu mesecu takođe se osloni na dobre savete i sugestije koje će dobiti od bliskih ljudi i onih kojih žele da joj pomognu. – rekla je Ana.

 

 

Pevačica nije krila oduševljenje kada je čula šta je Ana rekla.

-Svaka čast, zaista je u pravu za većinu stvari koju je videla, ali zapravo poenta i jeste biti misterija većini ljudi. – rekla je Goga.

 

 

 

https://www.vesti-online.com/astrolog-ana-rakic-duricic-potpuno-razotkrila-pevacicu-gogu-terzic/

Komentari(0)
Ostavi komentar