Magazin

Astrološi ljubavni vodič za 2023. godinu

 

PROGNOZE SVETSKOG ASTROLOGA

ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK

 

Ako imate dovoljno hrabrosti zavirite kroz zvezdanu ključaonicu

kako biste videli u 2023. godini svoju ljubavnu sreću:

Ko je vaš idealan ljubavni partner, a od Koga treba da bežite?

 

I   D E O


OVAN U 2023. godini

Ovan i Ovan
Želja za novim izazovima i promenama postoji na obe strane, kao i promenljivo raspoloženje mogu uticati da u pojedinim periodima budete skloni zapaljivim raspravama. Ako savladate impulsivnost, netoleranciju i želju za dominacijom, veza može da potraje na neki period. Na duže staze neće moći, ali to nećete ni želeti ...

 


Ovan i Bik
Pokažite više tolerancije i razumevanja i odnos će potrajati i biti skladan. Pravilo za oboje: jedna stana, mora uvek prva da popušta. Mada istina je: teško da će Ovan imati dovoljno razumevanja za jednog Bika, a Biku nikako ne odgovora Ovnova preterana samovolja i „bezobrazluk“.  Ali, avantura i seks mogu biti sjajni, pa i za pamćenje ... zar to nije sjajno?!

 


Ovan i Blizanci
Imaćete više energije i čvršći stav od Blizanaca, ali tek od aprila meseca. Možda se uvek ne razumete najbolje, ali vaš seksualni odnos može biti na zavidnom nivou. Ove godine imate šansu da izgradite dobar ljubavni ili poslovni odnos, ili kombinaciju svih ovih aspekata, pa i više od toga. Proverite?!

 


Ovan i Rak
Loša kombinacija inače, ali, je dobra za 2023. Biće dosta rasprava, svađa i ogovaranja, ali i strasti i nežnosti. Ove oscilacije u odnosu i kontraste u ponašanju lakše ponosi Ovan, nego Rak. Ipak, kada ima dovoljno ljubavi sve može da se prevaziđe. Oboje ste istrajni u želji da sačuvate ono do čega vam je najviše stalo.

 


Ovan i Lav
Želja za dominacijom obično kvari dugotrajne odnose. Ukoliko je muškarac rodjen u znaku Ovna, a žena u znaku Lava, veza može biti uspešna i trajna – 2023. je posebno dobar period za zajedničku sreću. Pratiće vas i faktor sreće, posebno, ako se udružite ili „sparite“ u neku zajednicu.

 


Ovan i Devica
Odnosi su napeti, Device mogu videti materijalnu korist ili neku vrstu interesa u vama. Premalo strasti i iskrenosti. Dobitna kombinacija je u poslovnom partnerstu, ali, čist promašaj je u ljubavi. Naučićete novu ljubavnu lekciju.

 


Ovan i Vaga
Uticaj Jupitera i Neptuna stvara sjajne odnose u svim aspektima (poslovno, porodično, ljubavno, seksualno). Dobra komunikacija, naglašena energija privlačenja, koja vodi ka zbližavanju, ali, kad se zaboravi na suptilnost, toleranciju i finese Ovan za Vagu postaje „teret“.

 


Ovan i Škorpion
Velika međusobna seksualna privlačnost. Možete uspeti na kraći period ili kao dobar spoj u izazovnoj avanturi, ili kao „ljubav za jednu vrelu noć“. Uživajte u ljubavnim igrama i erotsko-seksualnim repertoarima koji vam se nude.

 


Ovan i Strelac
Obostrana energija privlačenja dolazi do potpunog izražaja. Neko ko vam može ulepšati život na bezbroj načina. Veza koja će obilovati strastima, emocijama i brojnim radostima. Za vas je 2023. godina sjajan period. Ovo je sjajna prilika koju nikako ne treba propustiti, šta god da zajednički odaberete.

 


Ovan i Jarac
Vaša veza može biti naporna i opterećujuća. Teško da ćete osetiti flud privlačenja i želju za ljubavnom vezom. Najbolje je da izbegavate Jarčeve u ovoj godini, iako ćete vi privlačiti njihovu pažnju. Svet oko sebe posmatrate i doživljavate na drugačije načine ...

 


Ovan i Vodolija
Obostrano privlačenje, možete imati dosta zajedničkih planova koje ćete uz ljubavnu vezu krunisati i velikim uspehom. Pokažite više strpljenja i odnosi u 2023. godini će vam biti savršeni. Vodolija ima dar da prepozna dobar pravac, a Ovan oboje hrani ljubavnom energijom.

 


Ovan i Ribe
Može biti dosta razlika u mišljenjima. Ribe će biti sklone prikrivanju istine prema vama. Ova kombinacija nije zadovoljavajuća. Čak i kada je početak sjajan, očekuju vas ljubavne oscilacije, krah i veliko razočaranje. Ovan sve ovo lako prebrodi, dok Ribe ostanu u suzama.

 

 

 

BIK U 2023. godini

 

Bik i Ovan
Za skladan odnos potrebno je više tolerancije i razumevanja. Uvek se tako kaže. Ali, ovde je ipak, stvaaarno bolje da se ukrste poljupci, rukie ili noge nego „rogovi“. Vi teško opstajete duže od tri dana, a i to je podvig ...

 


Bik i Bik
Najbolje se slažete u krevetu. Kako svi znamo – to je jako bitna osnova i za sve ostale situacije. U avgustu je moguća manja kriza... krizica koja može da vas usmeri u suprotnim pravcima i ka novom partneru.

 


Bik i Blizanci
Svako vesla „u svom čamcu“ – i na svoju stranu. Premalo pažnje posvećujete jedno drugome. Loša komunikacija nikad nije pomogla. Pomerite novine u stranu – za doručkom i obratite pažnju jedno da drugo, da bi možda ostali zajedno do ručka. Večera je već suviše daleko za zajedničku priču ...

 


Bik i Rak
Vaša veza ima šanse za trajanje i ljubavnu čaroliju. Ukoliko je neobavezno biće zanimljivije. Doduše, kad je „obavezno“ – gde je tu čar? Veće šanse za uspeh ima kombinacija žena – Rak i muškarac – Bik. Obratno vodi ka većem trpljenju muške strane ... ali, vredi pokušati.

 


Bik i Lav
Potrebno je više razumevanja... pričajte... Krajem godine podelićete se čak i u dva suparnička tabora. Ne terajte inat jedno drugome ... još ćete pogoršati perspektivu. Flert, avantura ili kraća zabava može ... a sve drugo je postaje mučenje za oboje.

 


Bik i Devica
Odlično ćete se slagati – ako ispunite sve neophodne uslove: maštajte o zagrljajima, pravite zajedničke planove... rađajte decu ... Bik treba da „otkravi“ razne zabrane, ograničavanja ili tabue koja postavlja Devica ... Uživajte u čarima ljubavi i života i oboje ćete procvetati.

 


Bik i Vaga
Biku će smetati čas ovo – čas ono. Vagina stalna zabrinutost i periodična depresivna stanja mogu da slome i najjače i najupornije, ali – ne dajte se: ni jedno ni drugo! Ova veza može da se razvija u više pravaca od avanture do ljubavne priče koja će trajati. Bolje šanse su na strani muškarca Bika i žene Vage.

 


Bik i Škorpion
Velika seksualna privlačnost. Možete uspeti, čak, i ako počnete kao drugovi – ili poslovni partneri. Mašte vam ne nedostaje – kažu zvezde, ja – prenosim. Možete praviti i izvesne ljubavne pauze ili distance, sve je to igra koja donosi slatku čar i u kojoj oboje uživate. Držite se zajedno do imate jedni drugo u ljubavnom zagrljaju.

 


Bik i Strelac
Dobro se dopunjujete u svakom pogledu (inače, bi bilo suvišno i besmisleno). Odlično se razumete. Prosto – za primer i tako će biti - ove godine! Ljubav može trajati i jedan dan, nema pravila ... važan je intenzitet šta i kako osećate. Kod vas je sve burno i vatreno ... i uživajte u toj čaroliji dok traje.

 


Bik i Jarac
Ova veza predstavlja svojevrstan izazov, što se tiče trajnosti u 2023-oj. Biku će smetati Jarčeva tvrdoglavost, pa zato, Jarčevi, budite suptilniji, ako je to moguće. Za vas je ovo i test izdržljivosti kao ljubavnog para ... svako od vas dvoje dalje može sam, ali, to nije izazov i vaš cilj.

 


Bik i Vodolija
Ovo je jedna od retkih godina kada ova veza može uspeti, ali uz mnogo trpljenja i prilagođavanja. Vodolije su u prednosti, držaće konce u svojim rukama. Bik treba da kontroliše svoje porive ljubomore i da poširi svoje granice tolerancije. Avantura je moguća, a za nešto više od toga važno je da izgradite obostrano poverenje.

 


Bik i Ribe
Dobra uzajamna podrška garantuje dobar start u svim pravcima. Možete uspeti, ako sebi postavite dostižan zajednički cilj. Poželjno je da Bik budnim okom kontroliše svoju Ribu da negde iznenada nepovratno zaluta. Više obećava kombinacija Bik – muškarac i žena – Ribe.

 

 

 

 

 

 

BLIZANCI U 2023. godini

 

 

Blizanci i Ovan
Seksualni odnos ovde ima ulogu „garanta“ – koji održava vezu. Ovan je dominantniji, ali Blizanci su tako lepršavi, zabavni, poželjni... A u ringu – lepršaviji borac nikad nije gubitnik. Sada imate sjajnu priliku da vaša veza prolazi kroz razne faze zabave, izazova, užitka, ali i trajanja ...

 


Blizanci i Bik
Čemu ta loša komunikacija? Ako mu već verujete – onda i  posvetite više pažnje partneru. Ili?... onda vam to i nije Partner. Ova veza teško opstaje, i to ne samo u ljubavi nego i u drugim relacijama, mnogo je raznih izazova i razlika koje narušavaju zajednički odnos. Na sreću kraća avantura ju dovoljna da vam ulepša raspoloženje.

 


Blizanci i Blizanci
Suviše ste slični da bi se dopadali jedno drugome. Ogledalo, doduše, ume da bude sjajan partner – ako partnera shvatite kao ogledalo. Ove godine male su šanse da istrajate na duže staze, ali zato zabava, avantura ili neke seksi igrice mogu da vam obeleže ljubavno poglavlje za ovu godinu ...

 


Blizanci i Rak
Možete biti dobri prijatelji, saradnici, ali ne i ljubavnici. Mislim, no... to se često tako kaže – ali, niko vam ne brani da probate... I Rak, će prvi odustati ... Razlike u očekivanjima, emotivnom izražavanju i doživljajima će vas samo udaljavati još više od „one ljubavne tačke“ u kojoj ste se spojili.

 


Blizanci i Lav
Odlično se razumete i uživate jedno u drugome. Prosto se utapate u partnerovim očima ... oboje! Izgleda da ćete uspeti u zajedničkim ciljevima. Ove godine možete udružiti svoje emocije, misli, želje, potrebe, interese ... sve što vas povezuje samo će još dodatno da osnaži i da vas uzdigne do „zlatnog gnezda“. 

 


Blizanci i Devica
Vaš odnos je skoro katastrofa. Nemojte da se uz vas još neko opeče... Svakako – nikad nije dobro povrediti partnera. Bolje je da svako od vas ostane u svom svetu, nego da prkosite astrološkim pravilima i kosmičkim energijama ili da proveravate nemoguću misiju. Svako od vas dvoje je u pravu, ali na svojoj strani terena.

 


Blizanci i Vaga
Ako obuzdate svoje jezike, a posebno „rečnik“ - možete funkcionisati sjajno u svim zajedničkim relacijama. Izbegavajte rasprave, ako niste blizu kreveta. Ove godine može da vam se posreći da ostvarite sve što ste zajedno poželeli ... od blic seksualne avanture do bračnog života. Uživajte.

 


Blizanci i Škorpion
Vi niste loš spoj, ali potrebno je mnogo više tolerancije među igračima istog tima. Škorpije su u prednosti, imaju više erotske energije. Ove godine možete da opstanete na duže, ako korigujete sami sebe tamo gde ste najtanji (Blizanci – iskrenost, Škorpioni – praštanje). Vredi pokušati, a ako ne potraje duže, bilo je lepo dok je trajalo ...

 


Blizanci i Strelac
Ako kažem da se odlično slažete – onda najpre mislim : seks je na zavidnom nivou... zajednički interesi zaštićeni u svakom trenutku, ali tako što, svako od vas brani svoje. Poželjno je da se malo više fokusirate na drugu stranu, a to je moguće tek od avgusta meseca .. do tada uživajte u čarima ljubavnih i drugih avantura.  

 


Blizanci i Jarac
Realno, 2023-a nije vaša godina. Može biti mnogo problema... a deluje kao da su vam ruke vezane. Veza blago miriše na promašaj. Suviše ste različiti da biste trpeli jedno drugo u ljubavnoj vezi. Moguće su kraće avanture ili poslovni kontakti, i to je sasvim dovoljno da biste jedno drugom ostali u dobroj uspomeni.

 


Blizanci i Vodolija
Komunikaciju ćete uspostaviti lako i lepršavo – i to će vas držati, jer imate dosta zajedničkih tema. Možete uspeti, ako ne izgovarate (Blizanac) uvek što vam prvo padne na pamet. Ove godine imate sjajne mogućnosti da se povežete u svim pravcima, kao prijatelji, ljubavnici i poslovni partneri ... iskoristite povoljne planetarne aspekte.

 


Blizanci i Ribe
Vaša veza nema budućnost u ovoj godini. Orijentišite se, dakle, na sadašnjost – po modelu „uzmi sve što ti život pruža“ sad i u ovom trenutku. Ako očekujete više od toga, onda ozbiljno rizikujete da jedno drugo upamtite kao veoma pogrešnu osobu, uz gorak ukus i pitanje „šta mi je to trebalo u životu“.

 

 

 

 

RAK U 2023. godini

 

Rak i Ovan
Dosta nerazumevanja. Ko ne zna šta to znači: Loša komunikacija i česte svadje. Zapamtite vi niste dobra kombinacija u ovoj godini i nemojte prikositi svemiru, jer posledice uvek proizilaze iz onoga što činimo. Bolje je da uživate samo u jednom trenu i da ne tražite ništa više od toga ... za vas je to i više nego dovoljno.

 


Rak i Bik
Ukoliko ste dogovorili neka „labavija“ pravila – ima šansi da iz „druženja“ napredujete ... postepeno ... Na silu ništa nećete postići. Ova godina obećava romansu od maja meseca. Bik je ove godine zbog uticaja Urana vrludav, ali i otovren za promene. Vaš odnos predstavlja srećnu i dobitnu kombinaciju u svim pravcima: od prijateljstva, partnerstava i ljubavi do neubavezne avanture ...

 


Rak i Blizanci
Dobra godina za dobro zezanje i prijateljstvo. Ali u seksu se ne dopunjavate ... što je u istom veoma važno (da vas podsetim) :)) Moguće su vrlo kratke i prolazne avature, prevashodno zahvaljujući Blizancima i samo, ako Rak podlegne slatkorečivim izjavama. Bolje ja da računate na čari prolaznih strasti ... ako se desi „nešto više“ od toga i to će biti vremenski oročeno ... Različiti ste da biste očekivali trajanje ... ali, uživajte u trenutcima koji vam se nude ... 

 


Rak i Rak
U krevetu se najbolje slažete. Mada, obzirom na „oklope“ to ponekad može da bude i veoma bučno. Ali, nek se čuje – nek se zna... da i vi imate: Naglašene strasti! Pred vama je godina koja donosi razne povlastice za zajednički uspon, oslobodite se tereta sebičnosti ... ako budete udvostručili oči, ruke i srce, i isprepletali telo sve postaje moguće i dostižno. Udružite se u svim pravcima ...

 


Rak i Lav
Loš spoj za 2023-u godinu. U suštini vi ste „dva sveta različita“.... Pokušajte da to zaboravite - uz pićence i istoimenu pesmu Tome Zdravkovića. Moguće su kraće, blic avanture ili ljubavno-strasni užitak u čarima koje ćete osetiti na tren. Kad vas ispuni ljubavni zanos nemote zaboraviti da taj vrhunac brzo prolazi, ali svakako i na lep način obeležava stranice vašeg života. Uživajte u strastima koje će vas na kratko ispuniti.

 


Rak i Devica
Potrebna je korekcija kod oba partnera (ne samo kod one druge strane, čemu ste oboje skloni da zaključite)... ne zvocam ... ali, može mnogo, mnogo bolje i to važi za oboje. Potrebno je više truda i zalaganja da bi vaša veza funkcionisala na višem nivou ... pa pravo – na Olimpijadu! Vi imate potencijala za svaki vid partnerstva ili udruživanja, od prijateljstva i ljubavne veze do poslovne saradnje.

 


Rak i Vaga
Vage mogu suviše teško pasti Rakovima. Osećanja nisu obostrana, a posebno u doživljajima i intenzitetu. Vaga je hladna ... i biće sve hladnija – što je Rakova klješta jače žuljaju. Ne različite načine doživljavate ljubavnu vezu i kroz život plovite različitim stilovima ... Moguć je kraći flert, ali, i to je retko da zaživi i da „zapali vaše ljubavne vatre“. Obično jedno drugo brzo zaboravite ...

 


Rak i Škorpion
Ovde je sve, sve i sve moguće, pa i niske strasti, ali lepe pobude. tj.velika seksualna privlačnost. Treba razumeti ta stvorenjca ... nije njima lako – u mutnoj vodi ... njima se svašta zgodi i na javi i u snovima. Ova godina je sjajna jer otvara sva vrata na koja ćete zakucati, čak, i ona koja su nevidljiva očima, ali su vidljiva vašim srcima ... Strast, seks, ljubav, novac, uspeh sve što zamislite je moguće udvoje ...

 


Rak i Strelac
Loša investicija za Raka, koji uporno želi nešto ozbiljno i da to potraje bar neko vreme. Strelac želi uzbudjenje i avanturu. Avantura nije loša po sebi, ali, povređivanje druge strane je, što se kaže, loša karma. Ove godine možete da ostvarite sjajan uspeh u poslu, ili u raznim investicijama novca i kapitala, ali ne i u ljubavnim igrama ... to prepustite drugim astrološkim kombinacijama ...

 


Rak i Jarac
Ove godine biće nešto češće zategnuti odnosi i mnogo svađa. Niste neka dobra kombinacija u 2023-oj: shatićete da vam nedostaje emotivne topline, poverenja, razumevanja da biste gradili ljubavnu vezu... Da li vam je ovo dovoljno ... ili ste postali mazohista? Moguć je veliki uspeh u poslovnim relacijama i prijateljstvu, što je sasvim dovoljno da vaš život dodatno učini kvalitetnijim.

 


Rak i Vodolija
Ovo nije uobičajena ljubavna kombinacija, ali ove godine postoji onaj „zlatni izuzetak“. Kada kažem: „odlično se nadopunjujete“ – možda baš vas imam na umu. Imate sjajnu perspektivu i -  ove godine možete opstati u svim relacijama. Vodolija nadahnjuje Raka da još više uživa u strasnim o ljubavnim igrama. Rak hrani Vodoliju tiplim emocijama i pruža joj osećaj pripadnosti.

 


Rak i Ribe
Ovo može biti velika ljubav ili prava romansa koja se pamti za sva vremena. Ne shvatajte ovo ni u jednom danu olako! Ukoliko niste iz istog grada ili države, situacija može biti još bolja jer vi ćete savladati sve prepreke i dokazati da ljubav čuda čini i sve može. Od vrelih strasti, seksa, ljubavnih iskrica do iskrenog prijateljstva i poslovnog partnerstva. Birajte šta vam se najviše dopada ili birajte i uživajte u svemu – može vam se.

 

 

 

LAV U 2023. godini

 

Lav i Ovan
Zamislite... postoji želja za dominacijom Lava! ... ali, to sad smeta jednom Ovnu. U stvari, bolje je, ako je muškarac Ovan. Pravi Muškarac, to jest! Ova kombinacija donosi ljubavni vatromet i priliku da na bezbroj načina uživate jedno u drugom. Sličnog ste temperamenta i dovoljno hrabri da se otisnete u neverovatne avanture, nemojte sebe štedeti pred partnerom koji može da vas usreći kao retko ko drugi ... Ovo je vaša godina koja vodi pravo ka ljubavnom tronu ... (čak, i ako ste u podznaku Lav ili Ovan).

 


Lav i Bik
Skloni ste da terate inat jedno drugom. Samim tim – tu je i slaba komunikacija i dosta nerazumevanja. Promenite to, please... u ljubavi nema protivničkih strana, a ni pobednika, ako to do sada niste razumeli onda među vama nema ni ljubavi ... Vaš moto je: ja hoću da budem srećan, a neko drugi - neka bude u pravu. Uvek postoje i igre bez granica, ali u avanturama ...

 


Lav i Blizanci
Možete dobro funkcionisati u 2023-oj na svim poljima. Dobar savet je: Lav može da postavi neki blistavi zadatak ovoj zajednici ... za ne baš tako blisku budućnost. Neka Blizanac živi od tog sna. Jedno drugo inspirišete na nove uloge i obično niste ni svesni šta sve možete da uradite ili da postanete, dok vas neko ne isprovocira na to. Dobro je da imate zajednički cilj od prijateljstva do ljubavne avanture, za vas je sve moguće i dostižno ...

 


Lav i Rak
Netrpeljivost u zajedničkom odnosu je čak i drugima primetna. Za neke velike uloge i ljubavno partnerstvo ste loš spoj ove sezone. Probajte samo nešto neobavezno, pa ... tek za godinu dana ... što reče Del boy... Prijateljska i saradnička veza opstaje, ali nemojte se zanositi kako neke ljubavne iskre mogu da zažive ... vaše srce se greje na drugačijim ljubavnim vatrama. Nemojte prkositi zvezdama, jer opećićete se ...

 


Lav i Lav
Ukoliko se dogovorite ono što je možda (ne)moguće: ko će biti glavni u vezi, uspećete. Za druge važi – samo „bez vike“, a kod vas – „i bez vike i bez rike“! Kada tražite onog idealnog, onda osim vas u ogledalu nema dovoljno mesta za onog drugog ... Ako ipak pokušate „nešto“, na kraju ćete ponovo zaključiti: koliko je ovo nemoguća ljubavna misija ... jer, vi ste u svemu iznad svog partnera (a tako isto misli i ona druga strana).

 


Lav i Devica
Vi ove godine niste dobar spoj. Ali, ako ne žalite truda - potrebno je mnogo odricanja i trpljenja da biste uspeli. Znam da to niko ne voli – kad je već svet oko vas tako surov, no, tako vam je – kako vam je. Istina je: da u ljubavi trpi i jedna i druga strana, zato teško i može da se desi ljubav. Više sreće ćete imati u prijateljskim relacijama i u poslovnim kombinacijama ... a u seksu pričate različitim jezicima.

 


Lav i Vaga
Vama se sva vrata otvaraju, seksualna privlačnost i strast su naglašeni. No, ne srljajte ... izgleda da 2023-a nije dobra godina za ulazak u brak. Možete da probate sve drugo, da eksperimentišete u vezi i da igrate najrazličitije uloge od prijateljstva, preko ljubavi i uzbudljivih avantura do poslovnih kombinacija ... Ima vremena za bračni život, vi ćete trajati i u narednim godinama ... uživajte u svemu što vam život nesebično poklanja.  

 


Lav i Škorpion
Lavovi su 2023-e u prednosti, imaće više energije i biti dominantniji. Škorpije, doduše, imaju Feniksovsku moć regeneracije – paaa, ako izdrže onaj „prvi udar“... ko zna, vrlo lako ovo mogu da postanu i igre bez granica. Samo, molim vas bez „uništenja“, jer postoji dugme koje nikako, nikako i nikako ne treba pritiskati ... samouništenje nije opcija ... Zvezde sugerišu, bolje je da se usmerite na suprotne strane sveta. 

 


Lav i Strelac
Ove godine vi ćete se odlično slagati, vi ste pun pogodak. Ova vatra može da zagreje i susedne znakove – bar do proleća :), a onda ponovo ispočetka, od proleća do kraja godine. Mnogi će se diviti vašem spoju ... jer sve prednosti su na vašoj stani. Jaka fizička privlačnost, spoj energija, strasti, vrelih emocija i mentalna bliskost – sve to vodi ka jednoj od idealnih veza. Uživajte beskrajno u svom partneru – on je za vas ceo ljubavni svemir, pa i više od toga.

 


Lav i Jarac
Nekima ne valja to što su suviše slični, te se sukobljavaju po principu sličnosti. E vama bi to dobro došlo, jer - suviše ste različiti da bi uspeli. Ovo je loš spoj za 2023-u. Možete da pokušate, ali samo na kratko „nešto“ u poslu, a sve drugo je teško ili nikako neće ići ... Vi ne prepoznajete jedno drugo u relacijama seksa ili ljubavi, kada biste morali da budete zajedno to bi bilo kao „izdržavanje kazne“. Na reću ništa ne morate ...

 


Lav i Vodolija
Pokušajte sve što neće povrediti ni jedno od vas dvoje. Mogu samo da nagovestim da su pred vama sve mogućnosti otvorene. Ove godine imate priliku da zajednički doživite nezaboravnu ljubavnu ili bilo koju drugu vezu. Vaš spoj i veza su u kategoriji onih idealnih, i zato uživajte uz svog partnera na sve moguće načine koji će vas usrećiti. Za vas ovo je partner koji se samo „jednom rađa“, ne ispuštajte ga iz svojih ruku.

 


Lav i Ribe
Vi možete biti dobar spoj u 2023-oj, saradjivaćete odlično i na poslovnom planu. Pripazite, doduše, kada budete delili pare – i spajali usne... znam vas dobro lako možete da zalutate i da se zabrojite :) Posebno se preporučuje kombinacija muškarac Lav i žena Ribe, jer vi možete da izgradite ljubavnu priču koja će trajati i u sledećim životima – ovo je sjajna karmička vaza. Sve što ste hteli ili želeli da probate, sada imate idealnu priliku ...

 

 

 

 

 

 

DEVICA U 2023. godini



 

Devica i Ovan
Ne oprašta se kad je premalo strasti i iskrenosti. Materijalne koristi mogu biti prioritet, ali u ovoj vezi nedostajaće  pravih, tj. iskrenih emocija. Ovo je loš spoj jer ne poklapaju se: temperament, energija, afiniteti, prioriteti, strasti, interesovanja ... da li vam je ovo dovoljno ili još treba da nabrajamo? Ali u poslu mogu da funkcionišu zajedno, tako što je Ovan u nadređenom položaju ...

 


Devica i Bik
Dobra ste kombinacija, i vi ćete uspeti ... prevazilazeći razne sitničavosti i hedonizam krupnom nesebičnom i pravom LJUBAVLJU! Dopunjavate se na razne načine i emotivno ispunjavate, čak i onda kada ste jedno od drugog udaljeni miljama ... Ova godina je sjajna za vas na svim poljima ljubavnim i onim neljubavnim, najbolje je da se udružite i plivate zajedno u moru ljubavi ...

 


Devica i Blizanci
Ne pokušavajte nemoguće, loš ste spoj. I, sad vi to čitate ... i smejete mi se... Ako! I treba!! Jer, ja glasam i za nemoguće – onda kad je u pitanju LJUBAV! Dokažite da možete da prkosite svim astrološkim zakonima i izgradite svoju ljubavnu priču ... u tom slučaju i zvezde će lepše sijati na nebu. Uvek vredi probatati. misli jedan pravi Blizanac.

 


Devica i Rak
Ove godine vi niste loš spoj, ali je potrebno mnogo, mnogo truda i odricanja da biste besprekorno funkcionisali. A to isto važi za satove iz Švajcarske. One – najskuplje! U vašem slučaju prednost ima žena Rak i muškarac Devica. Upornost, tolerancija, razumevanje, praštanje sve je potrebno da biste prevazišli razne zamke koje vas očekuju, ali ako ima dovoljno ljubavi u vašim srcima onda će i vaše oči videti drugačiji svet ....

 


Devica i Lav
Među vama odnosi mogu biti napeti. Ali, ako napetosti budu pravilno raspoređene izostaće pretnja koja se zove : premalo razumevanja u 2023-oj. Više obećava veza između žene Device i muškarca Lava, mada taj Lav mora imati mnogo više strpljenja nego što je to za njega bilo tipično za do sada. A Devica mora ozbiljno da koriguje svoja utanačena pravila...

 


Devica i Devica
Odlična kombinacija, ako ćete biti samo prijatelji. Premalo strasti, fluida, mašte ... ljubavnog vatrometa. Ne folirajte se više, već se potpuno otvorite jedno prema drugom i doživećete ljubavni preobražaj. Mada, svi znamo da je dobar drug ipak mnogo bolji izbor, nego loš partner. Uvek je tako bilo...

 


Devica i Vaga
Neiskrenost Vage može nervirati Devicu. A tu je još mnogo raznih međusobnih karakteristika koje se nikako ne uklapaju. Niste baš sjajna kombinacija za početak godine, pa iskreno ni za ostale dane u godini. Ali, onaj ko izdrži do kraja – uvek je Pobednik! Ukratko, previše muk(a)e kojoj ni jedna strana nije sklona da se prepušta, posebno ne, ne i ne jedna slatka Vaga.

 


Devica i Škorpion
Jake strasti, ali možda premalo emocija. Lično cenim i jedno i drugo podjednako. Izgradite odnos poverenja... i budite uporni... i ... moguće je da ove godine vaša ljubavno-strasna veza zaživi ... Posebno, ako ljubavnu vezu počinjete u februaru, martu ili u oktobru. Više obećava veza između žene Vage i muškarca Škorpiona.

 


Devica i Strelac
Možete se dobro slagati tokom 2023-e godine. Ne zapostavljajte prijatelje, jer oni mogu biti spona koja će vas održati u teškim trenucima za vašu vezu. Ako premostite neke početne probleme onda imate veće šanse da vaša ljubavna veza opstane, za vas je najosetljiviji početak odnosa ... pitanja poverenja, vernosti, iskrenosti ... privrženosti. Malo je Strlaca koji „izdrže“ razne provere koje im nameće jedna stroga Devica.

 


Devica i Jarac
Jarcu može smetati Devicina flegmatičnost i neposvećenost ljubavnom partneru. Odnosno – ne, da može, nego – hoće! Nađite razne kompromise od početka veze – i, blago vama. Ova veza može da traje dugo čak i kada emocije utihnu ...

 


Devica i Vodolija
Niste spoj „za baciti“ pod ljubavni tepih, i treba vam dati šansu. Potrebno je malo više više uzajamnog poštovanja... i naročito naglašavanje istog – kroz dijalog. A čim se nešto skrivano izgovori – više ništa neće biti dramatično. Temperament, pravila i priroteti se razlikuju, ali nije nemoguće da ljubavna veza zaživi između žene Vodolije i muškarca Device ...

 


Devica i Ribe
Vi ste dobra ljubavna kombinacija za 2023-u. Ali, nema u ovoj kombinaciji uzajamne uslovljenosti: „ne mogu bez tebe ...ali, – stvarno“ (tako to zvuči). Zaboravite na razne ucene, uslovljavanja i glumatanja, jer u suprotnom ćete se razići na suprotne strane sveta bez pozdrava i sa gorkim osmehom na usnama (Devica) ili suzama u očima (Ribe).

Komentari(0)
Ostavi komentar