Magazin

Dame, horoskop otkriva koje je vaše tajno oružje - Šta muškarci vole na vama

muškarci vole

 

Najlepše žene pođu obično za ljude bez lepote, a često čak vole i ružne ljubavnike. Mnogo puta žena ne voli čoveka ni čijoj se lepoti najviše divi, jer svaka žena instinktivno oseća da je fizička lepota žensko oružje, a ona to svoje oružje ne voli da vidi u rukama muža ili ljubavnika.

 

Žena ne ide ni za čovekom koji ju je zaneo svojom lepotom ili svojom duhovitošću, nego za čovekom koji ima nešto što ona naročito traži. U najviše slučajeva žena traži osećanje sigurnosti.

 

Svaka žena ima svoje tajno oružje – horoskop otkriva koje je vaše tajno oružje, i šta muškarci vole na vama.

 

Ovan je vatrena osvajačica koja upečatljivom odećom (usko, jake boje, koža) ističe snagu svoje ličnosti. Ima izražajno i zanimljivo lice, krasi je neposrednost, zov izazovnosti i strastvenost.

 

Bik će jednom biti devojka iz komšiluka, drugi put dobro upakovan ekstrakt ženstvenosti. Karakterišu ih klasična lepota raskošne figure, sklonost ka užitku, posebno naglašena poprsja, i čvrst karakter.

 

Blizanac je žena sa sto lica, mladenačka, hitra, govorljiva. Krase je lepe ruke i ramena, te dečački šarm i naglašena gestikulacija. Često nose poludugu kosu, koja omogućuje transformacije od Petra Pana do vampa – prema raspoloženju.

 

Prema Račicama muškarci osećaju majčinske porive. Grudi su njihova jaka strana, a i celi im je torzo obdaren oblinama. Pojava i nastup su im naglašeno feminizirani. Ženstvenost, senzibilnost i predanost u ljubavi – svom mušakrcu.

 

Žena Lavica raspolaže ubojitim oružjem, ona svoje mane zna da pretvori u prednosti. Ponosna je i ima aristokratske manire, zabacuje svoju upečatljivu frizuru, zvekeće blještavim nakitom i sigurnim pogledom fiksira žrtvu.

 

Devica igra igru dobre devojčice i prigušenom seksualnošću dovodi do ludila svoje obožavaoce. Ima lepe šake i duge prste, profinjene crte lica, sklona je čipki i volanima.

 

Vaga raspolaže celim arsenalom zavodničkih taktika. Najčešće je zapažena po izuzetno negovanoj kosi posebnog sjaja, i skladnoj figuri. Znalačkom šminkom i odabranom odećom uvek privlači pažnju.

 

Škorpionka je jedna od najopasnijih zavodnica Zodijaka – čak i kad nije uređena, osvaja fatalnim šarmom. Legendarni duboki pogled, seksi glas i čudna kombinacija vatre i leda, igra se sa kontrastima - su njeni kokteli koji obaraju sa nogu.

 

Žene Strelci imaju neuhvatljiv šarm divlje srne. Prirođen im je sportski stil, no koketiraju i sa nakitom. Samosvesne su, prekrasnog osmeha, čarobne linije bedara.

 

Žena Jarac osvaja hladnoćom. Ostavlja utisak žene na položaju, a ta aura moći i nepokolebljivosti privlači muškarce sklone dominantnim ženama. Naglašene jagodične kosti i lepe noge, te figura nesklona debljanju njene su jake tačke.

 

Žena Vodolija ne razmišlja previše o utisku koji ostavlja na muškarce, no to je čini još atraktivnijom. Moderna je, ima hrabrosti da odstupi od klišeja. Ima lepu liniju nogu, sportski stas i prirodan izgled.

 

Riba snenim očima hvata muškarce u mrežu svojih čari, kojima se često pridružuju i vilinska, nežna kosa, i sitna graciozna stopala. Ribe su tipom niže građe, deluju poput lutkica, bez milosti koristeći svoju ženstvenost i izgled devojčice- žene.

Komentari(0)
Ostavi komentar