Magazin

Goran Tomašević, fotoreporter Rojtersa, dobio Pulicerovu nagradu!

Goran Tomašević

Fotografija: RTS.

 

Krv, Smrt, Strah, Okrutnost... U svetu savremenih medija – ovo je spisak „modela“ koje fotografiše ratni reporter. Ti modeli nemaju lica. Da bi „uhvatio“ lica svih tih pojmova – ratni reporter fotografiše LJUDE... i njihove zabrinute, bolne i uplašene izraze.

 

Da bi dobro radio svoj posao – ratni reporter mora da bude i hrabar i oprezan. Da bi odlično radio svoj posao – on mora da veruje u humanost i u budućnost – baš tamo gde deluje da su obe ubijene i spaljene.


S ponosom ističemo da je April 2019. samo potvrdio – da je Goran Tomašević – ratni reporter u „Reuters“-u – poslednjih decenija NAJBOLJE radio svoj posao!

 

Jedina nagrada kojom u svojoj struci još nije bio nagrađen – „Pulicerova nagrada“ zasluženo je pripala ovom našem humanom i hrabrom zemljaku i – prijatelju. Čestitamo mu i želimo sve najbolje i ubuduće!

 

A gde su tu astrologija i psihologija?

 

Astrologija i Psihologija Ane Rakić Đuričić su pratile i potkrepljivale  Gorana Tomaševića od samog početka. Svakog dana. Dvadeset godina.

 

Astrološke predikcije su Goranu „obećavale“ sve nagrade koje je osvojio... i upozoravale na sve rizične periode. I sve se ostvarivalo. I Bog ga je sačuvao.

 

A kada već, s radošću, govorimo o „Puliceru“  citiraćemo samog Gorana – u trenutku kada je svom Astrologu, Ani, saopštio da se i ovo njeno predviđanje obistinilo: „TAČNO U DAN!“

 

Šta Goran kaže o Ani možete videti ovde.

Komentari(0)
Ostavi komentar