Magazin

Horoskop i igre na sreću – postoji li povezanost?

 

Veliki deo populacije u Srbiji veruje u horoskop, a naročito je taj procenat visok kod pripadnica lepšeg pola. Sa druge strane, primetili smo da je na muškoj strani taj postotak visok među onima koji svakodnevno posećuju kladionicu, ili praktikuju igre na sreću. Često čujemo da se za nekog kaže da je „rođen pod srećnom zvezdom.“

 

Da li je to sujeverje, ili nešto drugo, mi to ne možemo da Vam kažemo, ali mnogi se kunu da horoskop ima veze sa svim tim. Ukoliko sami želite da proverite da li je to tačno to možete uraditi na ovom linku. Nađite oblast koja Vas interesuje i okušajte sreću i testirajte horoskopska predviđanja.

 

Mnogi istaknuti astrolozi su pokušavali da urade sveobuhvatna istraživanja na temu povezanosti horoskopa i uspeha u igrama na sreću. Niko od njih nije došao do nekog konačnog zaključka ali uočene su pojedine pravilnosti.

 

Po njima tri znaka imaju bolje predispozicije da u pojedinim igrama na sreću izađu kao pobednici. Naravno to ne znači da se odnosi na sve u ovom opsegu. Po njima to su:

  • Bik
  • Rak
  • Jarac

Bikovi su uporni i veoma strpljivi i samim tim ne posežu za nekim neracionalnim potezima koji su učestali u bilo kojim igrama, kockarskim ili kladioničarskim. Njihova tvrdoglavost je u mnogo slučajeva veoma pozitivna jer su u stanju da prate obrazac koji su zacrtali i da na kraju jednostavno dočekaju svojih pet minuta kada im se sve složi i poklopi. To je naročito bitno kod praćenja strategija u kladionici, ili kod kartanja u situacijama kada je partija duga i monotona.

 

Rakovi su po mnogim stručnjacima iz oblasti astrologije jedan od zaista srećnijih znakova kada su igre na sreću i kockanje u pitanju. Jedan od razloga za to je njihova sposobnost da namirišu momenat kada da reaguju. Intuicija, ili kako bi već to nazvali, Rakove deli od ostalih znakova u ovom slučaju. Miks racionalnosti i ove sposobnosti u suštini daju dobitnu kombinaciju. Tako da, ukoliko imate prijatelja Raka koji voli da se kocka, budite uz njega; oduševićete se kada se najmanje nadate.

 

Jarčevi imaju kliker za sve kockarske igre, prema astrolozima. Oni jednostavno mnogo lakše kapiraju neke zakonitosti i hvataju periodičnost mnogo bolje nego svi drugi horoskopski znaci. Povrh svega toga, oni imaju neopisiv osećaj da procene realne mogućnosti za uspeh ukoliko se upuste u neku avanturu, tako da ih mnogo ređe nekog ostale viđamo kako gube novac kada krenu u akciju. Sve je to zbog konfiguracije njihovih zvezda i planeta, za koje astrolozi kažu da imaju nabolju pozicioniranost od svih znakova. 

 

Mi smo Vam u ovom tekstu izneli neke zaključke i zapažanja koji ne moraju da budu 100% tačni, niti su istraženi i provereni naučnim metodama da bismo mogli da tvrdimo da je svaka reč preslikana iz realnog života.

 

Vi itekako možete naći ljude drugih horoskopskih znakova koji odlično prolaze u igrama na sreću, kockanju i klađenju. Neki od njih su sveli faktor sreće na najmanji mogući udeo i baziraju se na raznim sistemima i iskustvenosti koju su tokom vremena razvili. Tako da, iako niste jedan od ova tri znaka, to ne znaći da baš Vi ne biste mogli da dobijete na lotou ili recimo nekom mega tiketu.

Komentari(0)
Ostavi komentar