V.I.P PAKET ZA VAS - UZ POMOĆ ZVEZDA DOBIJATE V.I.P. STATUS!

Magazin

Horoskop: STRELAC -- karakteristike

Horoskop - Horoskopski znak StrelacStrelac vlada devetom kućom, koja se odnosi na filozofiju, religiju, duhovna iskustva, duga daleka putovanja (inostranstvo).


Ovim zodijačkim sazvežđem vlada Jupiter, planeta otmenih i dubokih priroda. On donosi pravednost, plemenitost, izražene etičke vrednosti, pa možemo reći da su osnovna interesovanja Strelca neraskidivo upućena upravo na ove oblasti života.


Njega ne interesuje površnost i svet pojavnog, nego isključivo ono suštinsko što izmiče pojavnom, ono stalno iza nestalnosti empirije, čulima neregistrovano. Zato Strelci razmišljaju o svemu što ih okružuje, ne primajući ništa kao faktičku datost. To je priroda otvorena za najširi spektar mogućnosti.


Ne nameću svoju volju, ali isto tako ne vole da im drugi guše slobodnu volju.


Hrabro se suočavaju s problemima, prilazeći im s više aspekata, zainteresovani su i otvoreni za tuđa razmišljanja, ali odluke ipak donose sami. Antitradicionalisti i nekonformisti, bore se za svoje ideale, ali ne tako agresivno kao Ovnovi i Lavovi.


Strelci su suptilniji; oni su nijansirana i tiša vatra, pa bolje vladaju sobom. Život je za njih otvoren poligon na kome se odigravaju razlčite bitke.


Iako su veoma moralni, ne osuđuju druge i ne zgražavaju se nad sasvim drugačijim izborima. Dovoljno su širokih shvatanja da bi pojmili sve.


Pošto su veliki optimisti, ne misle da je jedna izgubljena bitka kraj rata. Oni će uvek ići dalje. Nisu analitični poput Device; pre bi se moglo reći da su usmereni na opšte i globalne probleme. Toliko su vedri da su im strani svaki pesimizam i povlačenje.


Monotonija i rutina svakodnevnog života ne idu uz njih. Kao rodonačelnici optimizma, uvek iz sebe crpe dovoljno snage za sledeći potez. Do svojih ideala stižu nakon što isprobavaju mnogobrojne, često međusobno suprostavljene životne puteve.


Njima svojstven duhovni nemir tera ih da isprobaju više opcija pre nego što se odluče za najprijhvatljiviju. U društvu se ističu svojom neposrednošću i veselošću, no ponekad mogu biti netaktični.


Strelac vas vas nikad neće namerno uvrediti. Ako mu skrenete pažnju to da su njegove primedbe ili šale preterane, iznenadiće se ali će razmišljati o vašim rečima. On nije bezobziran poput Ovna. Ne zadržava se predugo s nekim u razgovoru, iz straha da mu nešto ne promakne.


Strelci su veliki putnici, često menjaju sredinu u kojoj žive, da bi neočekivano otišli iz nove sredine čim ona izgubi čar novine, odnosno kada je upoznaju.


Testiraju svoje mogućnosti prilagođavanja s neskrivenom radoznalošću i žarom. Ne povlače se pred opasnostima, zato što su spremni da rizikuju. Ne podnose agresivnost i namernu grubost.


Ne drže do definisanih autoriteta, a pri jakim aflikcijama Jupitera bune se protiv svega i svakoga, sporeći se čak i sa samim sobom. Ali, ne smemo nikako zaboraviti da su iskreno upućeni na traženje istinskih vrednosti i visokih načela.


Ovi rođeni filozofi zbog stalne zapitanosti dugo zadržavaju mladalačku inteligenciju. Ako ih namerno izazivate, reagovaće nepredviđeno i naprasito, mada po prirodi izbegavaju svađu.


Milosrdni su, štite slabe, ne očekujući da za to dobiju zahvalnost. Osveta je strana ovim prefinjenim prirodama koje odbijaju da prepoznaju neprijatelja.


Onoliko koliko su usmereni na opštu porblematiku. Strelci su isto toliko rasejani u odnosu na svakodnevan, konkretan život, pa su izrazito nemarni. S obzirom na to da su veoma tolerantni, očekuju da okruženje u kome žive pokaže srazmeran stepen tolerancije u odnosu na njih. U suprotnom, odlaze.


Viši tip Strelca urođeno je otmen, „kraljevskog držanja“, rafiniranih manira. Ugrožen Jupiter donosi suprotne osobine, poput licemerja, isključivosti, slepog robovanja tradiciji, pridavanja značaja „spoljašnjem“ sjaju, nesposobnostt da se čuvaju tajne drugih ljudi, sklonost ka preteranom hedonizmu, samoživosti.


Težnja ka nezavisnosti dolazi do izražaja kada je u pitanju posao. Strelci su poznati po tome što poslovne probleme rešavaju krajnje originalno. Dobro utabane staze, koje npr. koristi Devica, ne zanimaju ove nezavisne istraživače. Njihov stav jeste da svako ima svoj put.


Na kritiku reaguju dobronamerno, uvažavajući suprotna mišljenja, ali nikad neće postati dobri rutinski radnici. Protiv monotonije svakodnevnih uobičajenih poslova bore se stalnim postavljanjem pitanja i razmišljanjem o drugim mogućnostima.


Idealno obavljaju poslove koji imaju malo šanse za uspeh, zato što vole rizike. Najbolje rade kada je najteže, najgore - kada se bave poslovima koje već svi dobro znaju.


Zbunjuju svojim kardinalnim greškama kada se dosađuju. Instrukcije i savete koje drugi bezuslovno prihvataju, obavezno preispituju.


Strelci neobično lako uspostavljaju veze sa osobama suprotnog pola. Komunikativni su i šarmantni, retko su nezapaženi.


S njima nije teško živeti, pod uslovom da volite uzbuđenja. Ako ste skloni mirnijim životnim varijantama, sigurno nisu Vaš srećan izbor. Njihovo shvatanje ozbiljne veze, porodice i braka, zbog izrazite težnje ka slobodi pomalo je apatično.


Vešto zadržavaju svoj svet za sebe, ne dozvoljavajući posesivnost i potpunu asimilaciju. No, ne treba zaboraviti da nikada neće pokušati da vas podrede i ukinu Vašu samosvonost i slobodu.


Mada je ovo znak „večitih neženja i devojaka“, mogu biti izvanredni bračni partneri, otvoreni za svaki tip dogovora i saradnje. Ne pokušavajte da ih zaustavite i promenite; prihvatite ih onakvim kakvi jesu, jer zauzvrat mnogo daju.


Kao galantan, romantičan, uzbudljiv sagovornik, Strelac će se potruditi da vam pruži podršku, da savet i pažljivo vas sasluša kada vam je to najpotrebnije.


Iznenadiće vas svojom iskrenom privrženošću, zato što u nastojanju da pronađe idealnu ljubav uspostavlja veći broj veza. Ali, ako se iskreno zaljubi i proceni da ste njegov pravi izbor, ostaje veran. Istinoljubivi su i vrlo direktni u izražavanju svoje naklonosti,


Strelci ponekad preteruju, pa postanu indiskretni. Kako su optimistični i vedri, deluju bezazleno i samim tim ne izazivaju preteranu ljutnju kod onih koji su povređeni njihovim ponašanjem.


Sklonost flertu donosi im dodatne probleme, zato što ne umeju neke stvari da preseku na vreme. Nisu retki slučajevi kad zavedu, fasciniraju, uvide da ste se bezglavo zaljubili i nestanu zato što nisu mislili tako ozbiljno.


Nije na odmet zadržati određenu dozu obazrivosti u kontaktu sa Strelcem.


Vedrina blagonaklono deluje na fizičko zdravlje, pa se može reći da su Strelci prilično zdravi, vitalni i izdržljivi.


Ako su ipak bolesni, nisu spremni na predaju i veruju u mogućnost izlečenja. Organi slabe tačke su: bedra, jetra, mišići (upale, grčevi i sl.), a imaju sklonost prelomima ekstremiteta.

Da saznate dnevni, nedeljni, mesečni, godišnji ili ljubavni horoskop za Strelca kliknite ovde

Komentari(0)
Ostavi komentar