Magazin

Horoskopski podznak Bik

Osobine i mentalne sposobnosti osobe kojoj je podznak Bik


Horoskopski podznak BikPredstavljate postojanu, upornu i izdržljivu osobu koja vrlo temeljno radi u korist svojih ciljeva. Posedujete dobre organizatorske sposobnosti, veoma ste realni i matrijalistički nastrojeni.

Uživate u lepoti, komforu, sjaju i u raskoši, te Vas zbog toga prati etiketa "velikog hedoniste". Radite predano i očekujete dobru zaradu. Novac, bogatstvo i materijalna satisfakcija su Vam važni stimulansi.

Okolina Vam zamera na inertnosti i povremeno na "škrtosti", predrasudama, "nerazumnim" odlukama ili tvrdoglavosti. Vaša strpljivost je "varljiva", jer imate dovoljno razumevanja samo do određene granice, a nakon toga umete da budete i pravi "razjareni bik". Na sreću, brzo se stišavate.

U ljubavom odnosu, ponašate se veoma strastveno i svoja osećanja izražavate direktno. Imate potrebu da kontrolišete partnera; vrlo ste posesivni i skloni ljubomori. Prevaru ne dozvoljavate i ne opraštate. Mnogi Vas svrstavaju u kategoriju strastvenih ljubavnika.

Fizički izgled

Svrstavate se u osobe nižeg ili srednjeg rasta, korpuletne građe, širih ramena i bokova. Oblik lica je četvrtast ili zaobljen, muškarci imaju snažno razvijen vrat, punije obraze, a u kasnijim godinama i podbradak.

Čelo je široko, usne lepo oblikovane i punije, naročito donja usna. Karakteristično lep i prijatan glas, mada povremeno prisutne različite zdravstvene smetnje sa glasnim žicama. Oči su Vam izražajne, lepe, plave ili svetlije boje. Kosa je tamnije boje, talasasta ili kovrdžava. U suštini, Vas krasi prijatan izgled i lepe ili markantne crte lica.

Vaša osnovna deviza je: "Ja imam".

Komentari(0)
Ostavi komentar