Magazin

Horoskopski podznak Devica

Osobine i mentalne sposobnosti osobe kojoj je podznak Devica


Horoskopski podzanak DevicaVaše tipične osobine su analitičnost, promišljenost, izuzetna preciznost, urednost, tačnost, odmerenost. Okolina Vas karakteriše kao veoma racionalnu, realnu, razumnu, pedantnu i diplomatičnu osobu.

Kod Vas dominira intelekt, praktične sposobnosti i sklonost ka analizama i dedukciji. Naročito držite do reda, poštujete disciplinu i marljivost.

Vrlo ste izbirljivi, obraćate pažnju na detalje i sitnice, posedujete dobre organizatorske sposobnosti. Odlikuje Vas radoznali duh, potreba za učenjem, saznanjem i obrazovanjem.

Lepo se izražavate, komunikativni ste, ali kod Vas sve mora da bude “po notama” i odmereno. Veoma ste odgovorni i savesni, podložni ste pesimističkom i melanholičnom raspoloženju.

Okolina Vam zamera na preteranoj kritičnosti, odnosno, kritizerstvu, na odmerenim i kontrolisanim emocijama.

U ljubavnom odnosu delujete suzdržano, a povremeno previše sumnjičavo, ili nepoverljivo prema partneru.

Za Vas skoro svaka situacija ili osoba mora da poseduje “misaonost”, pa tako i Vaša ljubavna veza, odnosno osoba koju volite. Vaša prijateljstva su brižljivo odabrana.

Fizički izgled
Svrstavate se u više, ili čak izrazito visoke osobe. Tananije ste, vitke i dobre građe tela. Oblik lica obično je ovalan, duguljast ili trouglast. Oči su uglavnom tamnije boje ili neke kestenjaste nijanse, kosa je takođe tamnija. Nos je pravilan. Usne su tanje, brada je istaknuta ili špicasta. Ten je bleđi, svetliji. Odlikuju Vas veoma lepe ruke, šake, kao i dugi prsti.

Vaša osnovna deviza je: “Ja mislim (smatram). Ja analiziram“.

Komentari(2)
M
Miljana Ničić
10.05.2021 12:07
Verujem u horoskop
D
Dusan OStojin
06.06.2021 18:41
zelim da znam sta sam u podznaku
Ostavi komentar