Magazin

Horoskopski podznak Lav

Osobine i mentalne sposobnosti osobe kojoj je podznak Lav


Horoskopski podznak LavVi ste dinamična, veoma dostojanstvena, ponosna (gorda), samouverena i vrlo ambiciozna osoba. Vaše tipične osobine su: teatralnost, dominantnost, galantnost, aristokratski maniri, istančan stil i rafiniran ukus.

Skloni ste romantici, svrstavate se u idealiste, optimiste i zagovarate velikodušnost i fer-plej.

Izuzetno Vam je bitan utisak koji ostavljate na druge, gotovo uvek želite da se predstavite u najboljem svetlu i sjaju, imate potrebu da impresionirate okolinu - delujete kao da se krećete pozornicom, gordo i .uzvišeno.

Verujete da je jaka volja put do uspeha. Veoma ste srdačni, ali po potrebi i skloni poziranju.

Okolina Vam zamera na egocentričnosti, megalomaniji, prenaglašenoj sujeti i potrebi za dominacijom. U ljubavnom odnosu delujete veoma strastveno i predano. Vaše emocije su duboke, intenzivne i snažne.

Ljubomorni ste i vrlo posesivni. Umete da uživate u čarima života i privlače Vas visoki “ekstra. ciljevi”.

Fizički izgled

Svrstavate se u osobe srednjeg ili nižeg rasta, mišićave građe tela, širokih ramena i jakih kostiju, torzo je obično razvijeniji od donjeg dela tela. Glava uzdignuta, okruglog ili trouglastog oblika, ten je crvenkast, rumen ili rozikast. Usne su tanje, naročito donja.

Oči sive ili tamne boje. Kosa je smeđa, najčešće veoma gusta, talasasta, vremenom se pojavljuje sklonost ka izraženom proređivanju (kod muškaraca).


Vaša osnovna deviza je: “Ja mogu.. Ja hoću.”.

Komentari(0)
Ostavi komentar