Magazin

Horoskopski podznak Ovan

Osobine i mentalne sposobnosti osobe kojoj je podznak Ovan


Horoskopski podznak OvanPredstavljate hrabru, smelu, veoma energičnu i odvažnu osobu - tip "vođe". Volite nezavisnost, slobodu, i izazove, obično skrećete pažnju svojoj pojavom ili ponašanjem i u tom smislu stičete "dominaciju" ili neku od zapaženijih uloga pred okolinom. Lako pokrećete inicijativu, preduzimljivi ste, uporni i tvrdoglavi.

Umete da budete i veoma naivni, povremeno infantilni, a okolina Vam zamera na nedovoljno strpljenju, samokontroli i nedostatku stila i takta. Vaše strasti su uvazrele, emocije jake, a svaku ljubavnu vezu doživljavate vrlo intenzivno. Skloni ste posesivnosti i ljubomori.

Volite iskreno, strastveno i potpuno bez razervi, a to isto očekujete i od partnera. Otvoreno i direktno izražavate svoja osećanja, bez obzira da li je reč o pozitivnim ili negativnim emocijama. Iskreni ste i skloni praštanju.

Fizički izgled

Svrstavate se u osobe srednjeg rasta, mršavije, sportske ili mišićave građe, duguljastog oblika lica, širokog čela, rumenog tena. Često imate ožiljak ili beleg na glavi. Naglašene obrve, guste trepavice, oštar i prodoran pogled, oči plave, sive ili svetlije. Guste, tamnije ili braon boje kose.

Vaša osnovna deviza je: "Ja jesam".

Komentari(0)
Ostavi komentar