Magazin

Horoskopski podznak Strelac

Osobine i mentalne sposobnosti osobe kojoj je podznak Strelac


Horoskopski podznak StrelacVi ste veoma dinamična, smela i hrabra osoba. Ambiciozni ste, preduzimljivi, inicijativni i vrlo komunikativni ili direktni. Delujete otvoreno, u kontaktima i u komunikaciji izražavate se ekstrovertno, kao entuzijasta sa euforičnim tonovima u raspoloženju.

Kod Vas je naglašen izuzetno veliki optimizam koji se ponekad približava i onim ekstremnim granicama. Posedujete vedar duh i izražajni smisao za šalu ili za latentnu zabavu. Privlače Vas različiti žanrovi komedije, humora i zabavni sadržaji. Na okolinu često ostavljate utisak "dežurnog avanturiste", jer odbijate konvencije, nametnuta pravila i autoritete, nemirite se sa zabranama.

Nasuprot tome, veliki pobornik ste za slobodu u najširem smislu, u razmišljanju, delovanju i ponašanju. Naročito Vam prijaju mentalna širina i emotivna sloboda. Okolina Vam zamera na nedostatku diplomatske note, na izvesnom pomankanju stila ili takta, ne velikoj nestpljivosti, suviše direktnom izražavanju.

Zbog svoje sklonosti ka preterivanju, neuravnoteženosti i ekstremisanju umete da delujete vrlo iritirajuće na svoju okolinu. U ljubavnom odnosu, kod Vas dominiraju izuzetno jake strasti ali i velika želja za avanturom, promenom i slobodnim izražavanjem osećanja ili volje. Emotivna privrženost kod Vas postoji u određenim trenucima, ali ne u kontinuitetu.

Pitanje emotivne vernosti tretirate na veoma filozofski način, tolerantno i slobodoumno. Zbog jakih strasti i impulsivnih - vrelih osećanja, mnogi Vas svrstavaju u krug potentnih, zanimljivih i poželjnih ljubavnika. Zbog svoje plemenite prirode, fer-plej odnosa i druželjubivosti, veoma ste popularni u društvu i često okruženi velikim brojem prijatelja ili poznanika.

Fizički izgled

Svrstavate se u osobe nešto nižeg ili izrazito visokog rasta. Obično ste u mladosti vitki, kasnije ste prepoznatljivi po dobroj građi tela, jakih kostiju. Glava duguljastog oblika, lice ovalno ili trouglasto, ružičastog tena, čelo je zaobljeno i široko. Nos je pravilnog oblika, prav i duži.

Oči su izražajno plave ili u plavičasto-zelenim tonovima, kosa je gusta, smeđe ili tamnije boje. Kod većine muškaraca je naglašena tendencija ka ranijem proređivanju kose - ćelavosti. Odlikuje Vas brz i energičan korak, naročito dugi ekstremiteti (noge, ruke), veliko stopalo i šake.

Vaša osnovna deviza je: "Ja shvatam - Ja znam".

Komentari(2)
D
Dzenita Mehmedovic
17.11.2021 12:34
Kad cu se udati ili veriti
A
Ana Milojevic
30.11.2023 19:26
Nećeš.
Ostavi komentar